Orada,Güllerprensi isimli karakterimi bilmediği için kimsin diyor ismimi duyduğundan çoktan oyundan çıkmış oluyor.Afedersiniz birde hiç çekinmeden şart koşabiliyor...Buyursun isteyenlere foto.Dahada foto foto die tutturmayın...Ve orjinal olduğu ap açık belli olan bir foto bunu her türlü araştırabilirsiniz.Bundan sora umarım karşıma çıkmazsın...Rebelxromantic.İyi eğlenceler... Saygılarımla Şahxbinbaşı/Binbaşı/Öfkexkardeşliği...
Arkadaşlar görüyorsunuzkibu fotonun Kendileri tarafından yapıldığı ve planlı bir foto olduğu apaçık ortada. Benim OLmadığım her haLden beLLi. Ben hiç bir zaman başka bir kişinin karakterine girmedim girmemde. eLimde bir sürü şifre var . ama kimsenin karakterine girip kötü davranışlarda bulunmadım. benim kişiliğim bu değil. Bu Karaktersiz Şahıs AkLı sıra beni Herkese kötü göstermeye çalışıyor. Öfkexdifficult karakterini silmedim diye bana iftira atıyor. Bu tür OyunLarLa biryere varamacağını bilmior.çünkü daha 16 yaşın da çocuk. AKLı bu kadar yetiyor ki Bu fotonun ne kadar düzmece bir tezgah Olduğunu anlayacaklarını düşünemeyecek kadar aciz bir şahısdır. Allaha havale ediyorum. Bu fotoya inananlarıda Allah'a havale ediyorum. Benim dostlarım kardeşlerim abilerim , beni biliyorlar bu bana yeter.Oyunda 3-5 arkadaşım Olsun ama adam Olsun bana yeter. gerisi boş. bu oyunu eğlence amaçlı oynuyorum. Kimsenin çarında iteminde gözüm yok. Allaha şükür benim sahip Olduklarım bana yeterde artar bile. Önemlİ olan eğlenebilmek. Dostlarımla beraber bişiler yapabilmek ve onlarla güzel vakit geçirebilmektir. Herkese Teşekkürlerimi Sunarım.herkese iyi forumlar iyi oyunlar dilerim..
Rebelxromantic senin o gruptan atılma sebebin...Şahnur isimli karaktere sarkman ve sana slm vermedi diye Willdone adına çar açıp karakterini çalmak istemen.Aynı tekniği Summer in çarını alırkende kullandığını kendi aramızda çoktan kararlaştırdık.Fotonun sahte olmasına gelince...Fotoyu forumdan al herhangi bir yetkiliye göster...O sana gerekli açıklamayı yapıcaktır eminim kardeşim.Ben üç yıllık oyun hayatımda bu kadar aşalayıcı bir içerik göstericek kişi görmemiştim bunu kendi kendine gösterdin.Seni Cani gönülden tebrik ediyorum...Bundan soraki yorumlarına cevap bile vermiyorum benden kanıt istedin ap açık koydum...Şimdi beni bırakıp kanıtlrıma iftira atmassan sevinirim.Sen bu kafada devam et.Ayrıca benim özel hayatım seni ilgilendiren bir durum diyil.Yanındaki arkadaşlarınla yetin sen...Bizleri bilen biliyor zaten.Senin hakkında özelime söylentiler çok geldi biz onlarla yetinmeyi bilip sabrediyorsak.Sende arkadaşlarınla yetin hırs yapma.Hırs yapıp kızarak böyle birşey yaptığın iyce ortaya çıkıyor...Acınıcak durumdasın gerçekten.İyi eğlenceler...
Rebelxromantic yazdı:Arkadaşlar görüyorsunuzkibu fotonun Kendileri tarafından yapıldığı ve planlı bir foto olduğu apaçık ortada. Benim OLmadığım her haLden beLLi. Ben hiç bir zaman başka bir kişinin karakterine girmedim girmemde. eLimde bir sürü şifre var . ama kimsenin karakterine girip kötü davranışlarda bulunmadım. benim kişiliğim bu değil. Bu Karaktersiz Şahıs AkLı sıra beni Herkese kötü göstermeye çalışıyor. Öfkexdifficult karakterini silmedim diye bana iftira atıyor. Bu tür OyunLarLa biryere varamacağını bilmior.çünkü daha 16 yaşın da çocuk. AKLı bu kadar yetiyor ki Bu fotonun ne kadar düzmece bir tezgah Olduğunu anlayacaklarını düşünemeyecek kadar aciz bir şahısdır. Allaha havale ediyorum. Bu fotoya inananlarıda Allah'a havale ediyorum. Benim dostlarım kardeşlerim abilerim , beni biliyorlar bu bana yeter.Oyunda 3-5 arkadaşım Olsun ama adam Olsun bana yeter. gerisi boş. bu oyunu eğlence amaçlı oynuyorum. Kimsenin çarında iteminde gözüm yok. Allaha şükür benim sahip Olduklarım bana yeterde artar bile. Önemlİ olan eğlenebilmek. Dostlarımla beraber bişiler yapabilmek ve onlarla güzel vakit geçirebilmektir. Herkese Teşekkürlerimi Sunarım.herkese iyi forumlar iyi oyunlar dilerim..
Benden kanıt istediler,bende kanıtımı gösterdim.Ve açıklamasınıda yaptım kardeşim.Bende Talhanın daha önce iyi biri olduğunu sanardım taki bunları yapana dek.Fotoyu kopyala yapıştır yap açıkca görürsün.He oynama var diyorsan bir yetkiiye gösterebilirsin...Ayrıca bizi bilenler biliyor zaten oynama yapıcak kadar aciz birisi olmadığımızı gayet iyi biliyorlar.Sadece Talha ve yanındakiler dışında he birde,bize karşı olanlar dışında...
Herkese rezil Oldun attığın iftiranla. BHala kendine yediremiyorsun yenilgiyi. Burda hala boş boş yazılara devam ediyorsun. Benim Yanımdakiler oyunun en gözde insanları, ve bende öleyimki yanımda sağlam dostlarım var. Senin yaptığın herşey yalan iftira ve düzmece oyundan ibaret. Sen karaktersiz bir çocuksun daha ve bu numaralarla hiçbiryere varamazsın. Hiç bir zaman birinin karakterini almak için çar açmadım ve benim senin gbi bu tür şerefsizliklere aklım ermez. Benim kitabımda butür davranışlarda yazmaz. Sana o kadar iyilik ettim. O iyiliklerime karşılık bu davranışları sergiledin. Hakkımıda helal etmioyorum sana. Foto orjinal olabilir ama o Öfkexsummer karakterinin ben olmadığı Apaçık Ortada.Bunu ispatlayamadığın içinde beyinsizliğinden ödün veriyorsun. Çok Basit Bi Çocuk Olduğunuda Göstermiş OLdun. Gerçek yüzünü görüyor iyi insanlar yavaş yavaş...Şİmdi iftiralarınla başbaşakal. Vicdanına sor bakim iftiranın günahı ne diye o sana biraz düşüncen varsa söyler. Bidaha da bana ifrita atma. Zaten Yakalarsam Allah korusun seni...
Binbaşı'yı tanırım iyi birisidir.Rebelxromantic ise ayrı karaktersiz bir insan...Adam arz ben lodos...Meteorda kesdım dıye bölgeden söylemedıgını bırakmadı yok kerbela serefsızdır yok kerbela hırsızdır...Binbaşı senın gıbı yalan söylemez rebel.
Kardeşim benim azımı açtırma daha.Benden kanıt istedin koydum eğer bu resim Fake diyorsan git bir yetkiliye göster o sana zaten gerekli cevabı verir birde utanmadan daha konuşuyorsun.Arkadaşlarının ayakları üzerinde durmayı bırakta azıcık delikanlı olup kendi ayakların üzerinde durmayı öğren...Bu sözüm sana bir ömür yeter iyice kafana sokmanı rica ediyorum...Dahada karşıma çıkıp şu şöyle şu böyle diye konuşup durma benim yüzüme söyle ben iki,üç gün gelmedim diye meydanı boş bulup konuşma...Delikanlı isen gelir benim yüzüme söylersin...Senin gibilerle yetin sen,bizleri bilen biliyor rahat ol oyununa bak.Zaten bunun gibi bi nedenden senin gibi biri etkilenmez...Sevyesizlik diz boyu nasıl etkilenesinki !!! İyi eğlenceler herkeze...
NOT:Kimseyi buna inandırmak zorunda diyilim bizi bilen biliyor.İnanmıyan kopyala yaparak bir yetkiliye başvurabilir.Bizim nasıl biri olduğumuzu İKV yönetimide dahil çoğu kişi biliyor.Kimse yerinde sayarak debelenip durmasın...
He birde zamanında yanımda kanka,kanka diyordun...Şimdi diyorsunki yanımdakiler oyunun en gözde insanları...İki yüz vermedik diye gittin millete sulanmaya başladın...Böyle bir davranış Öfkex e yakışmaz bu yüzden Grup dışı oldun !!! O yüzden sana dediğim gibi dostlarının ayakları üzerinde diyilde birkezde kendi ayakların üzerinde durmayı öğren...