benmi çakmayım o mu yada o benmiyim ??

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Prince
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

benmi çakmayım o mu yada o benmiyim ??

Mesaj gönderen Prince »

ya oyunda benden habersiz bi şeyler dönüyo ama ben anlamıyorum akradaşlar siz teşkilatta PRİNCE diye birisini gördünüzmü son günlerde bu olay başıma çok gelmeye başladı yahu benim adım Prince betadan çıktıktan sonra açılmış bi çar belki bi kaç ay sonra ama bi çar daha varmış ki ben ne kadardır görmüyom PRİNCE diye şimdi anlamadığım yine şu beta çar açma olayıyla açılmış bir durummu yoksa gerçekten böyle bi beta çarı varmı ha bide eğer varsa böyle bi durum arkadaşlar benim ismim orjinaldir ikv ye başlamadan önce acaip bi prince of persia hastasıydım ordan koydum çakma değilim ama şu diğer prince artık kimse sinirleniyorum lütfen gören varmı acaba teşkilatta

teşkilata yazıcaktım ama bazıları varki genelden başka bi yere girmiyo burda daha çok kişiye hitap ederim dedim yardımlarınızı bekliyorum ya çok önemli bi gurur meselesi bu off çakmam çıkmış bide ben çakma oluyom bu gidişle :S

beni tanıyan tanır yf orjinalim ben :lol: Prince

ya bide birisi bana yine söyledi bunun gerçek olduğunu bilmiyom ama satılık bi GOTHİC aynen böyle çar varmış bana pm atıyolar layn noluyo ya hepsi benim başımamı gelir :( :(

“Genel Etkileşim” sayfasına dön