ALIN SİZE RÜYAM.... OYUNA İLK GİRDİMDE

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
eerrddii24
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: ALIN SİZE RÜYAM.... OYUNA İLK GİRDİMDE

Mesaj gönderen eerrddii24 »

Aeoroea yazdı:
aQuaLand yazdı:Görmemişin oğlu olmuş tutmuş pipisini koparmış. Anladık kardeş epen var. Tebrıkler bravo masallah. Arkadaslar duymayan kalmasın bu arkadasın 6 - 7 tane hatta 10 tane epesı var. Her konudada onların resmını koyuyor. Duymayan kalmasın. Tmm mı ? Bu arkadasda sıkıldı artık kendı resımlerını paylasıp bos bos konular acmaktan. Lutfen duymayan kalmasın bu gorgusuzun epesı var. Lutfen herkes gorsun. Bu arkadasda her konuda yayınlamak zorunda kalmasın. Bak bende reklamnını yaptım yeter artık her yere aynı resımlerı upload edıp durma. Saçma Sapan Konular acıp forumda kırlılık yaratmakdan da vazgeç artık.
Katılıyorum Sana :)

Aeor aynısı sanada
ResimResim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
sentepeLi
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen sentepeLi »

Bırakın eglensın
Lonca BETA

BETADAN Beri Eminönü

Kımse yokken biz vardık ;)

BETADAN bana son yadigar :[img]http://i1009.hizliresim.com/2010/9/29/1278.jpg[/img]
Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia !

Mesaj gönderen Aeoroea »

helvetia yazdı:
eerrddii24 yazdı:
aQuaLand yazdı:Görmemişin oğlu olmuş tutmuş pipisini koparmış. Anladık kardeş epen var. Tebrıkler bravo masallah. Arkadaslar duymayan kalmasın bu arkadasın 6 - 7 tane hatta 10 tane epesı var. Her konudada onların resmını koyuyor. Duymayan kalmasın. Tmm mı ? Bu arkadasda sıkıldı artık kendı resımlerını paylasıp bos bos konular acmaktan. Lutfen duymayan kalmasın bu gorgusuzun epesı var. Lutfen herkes gorsun. Bu arkadasda her konuda yayınlamak zorunda kalmasın. Bak bende reklamnını yaptım yeter artık her yere aynı resımlerı upload edıp durma. Saçma Sapan Konular acıp forumda kırlılık yaratmakdan da vazgeç artık.

ANLADIK Bİ LONCAN VAR UPLOAD DURUYON....!!!!!
upload duruyon nedemek?

Sanırım Aktıf Gıbı Bısı :D Bende Anlamadım Tam
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

Kullanıcı avatarı
Serjanad
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Serjanad »

eerrddii24 yazdı:

ANLADIK Bİ LONCAN VAR UPLOAD DURUYON....!!!!!
Upload ı küfür mü sandı anlamadım ki :D

Ayrıca yetkili arkadaşlardan konuya kilit rica edebilir miyim? En azından birinci sayfa temiz kalsın :)
Saatler zamanın yalancısı...
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön