Öncelikle Selamlar,
Arkadaşlar uzun bir süre önce benden çalınan charım İnCoRrEcT Adında ki charımı almış bulunmaktayım... Benden çalındıkdan sonra ne yapıldı bilmem ama ancak bugün itibari ile charı almıs bulunmaktayım.. Bundan sonra charda ben varım... Herkesin Bilgisine ..
Bilgilendirme .. !
Re: Bilgilendirme .. !
Hayırlısı olsun kardesım. Yenıden charına kavusabılmıs olmana sevındım ıyı Forumlar.
xaQuaLandX -- Rudebox -- Vaybenöleydim

Hayırlı olsun yalçın daha dikkatli olman dileğiyle .
FaTiHKaPLaN Fatıh FKaplan
- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gölge Haramileri
StRaWbErY yazdı:Öncelikle Selamlar,
Arkadaşlar uzun bir süre önce benden çalınan charım İnCoRrEcT Adında ki charımı almış bulunmaktayım... Benden çalındıkdan sonra ne yapıldı bilmem ama ancak bugün itibari ile charı almıs bulunmaktayım.. Bundan sonra charda ben varım... Herkesin Bilgisine ..
hayırlı olsun. nasıl geri aldın benmde çalınmıstı bılgı verırmısn kardeşim
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe
Eminönü= SeRhAtt
Eminönü= SeRhAtt
Charını geri aldığına sevindim Yalçın.
-
Prinssof
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
geçmiş olsun diyorum öncelikle ama nasıl geri aldın kısaca bilgi verir misin?
Herhangi bir şifre kırıcı programla veya mynet müşteri hizmetlerinden değil... Adamı charımla oyunda gördüm,kimin çaldığını tespit ettim ve konusarak charı geri aldım sadece bu kadar..BLaDeII yazdı:StRaWbErY yazdı:Öncelikle Selamlar,
hayırlı olsun. nasıl geri aldın benmde çalınmıstı bılgı verırmısn kardeşim
Senin adına sevindim.StRaWbErY yazdı:Öncelikle Selamlar,
BaTMaNLı
Eminönü
Telif hakları kendine aittir®™
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
Telif hakları kendine aittir®™
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0