Sadece 1 dk bakın lütfen(Özellikle Yönetici Arkadaşlar)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Capslock
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Sadece 1 dk bakın lütfen(Özellikle Yönetici Arkadaşlar)

Mesaj gönderen Capslock »

Redsxkanuni yazdı:adam gibi çıkıpta bir yönetici açıklama yapamıyor baksanıza..
Söyleyecek sözünüz olmadığı zaman susmak en iyisidir..İkv yönetimide şu anda bunu yapıyor bekliyorum bakalım ne zaman kiltleyecekler ;)
Kullanıcı avatarı
Barmen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Barmen »

Capslock yazdı:
Söyleyecek sözünüz olmadığı zaman susmak en iyisidir..İkv yönetimide şu anda bunu yapıyor bekliyorum bakalım ne zaman kiltleyecekler ;)
Yarına göremen bu konuyu :D
"Biz Dost Şarabı İçenLerdeniz "

İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,

Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
Capslock
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Capslock »

Barmen yazdı:
Capslock yazdı:
Yarına göremen bu konuyu :D
Valla kardeşim kilitlesinler canları sagolsun ama ben hakkımı helal etmiyorum..Ne hakkın var dersen bir oyuncu olarak üzerime düşen herşeyi yaptım her türlü destekde bulundum.Yönetici arkadaşlar kilitledikleri konunun sonuna yorum yazıp kilitliyorlar bu konuya ne yazabilcekler cok merak ediyorum :)
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Merhabalar

Hatalı bir modersyona maruz kalmış, akabinde ikvdestek tarafından mailleriniz cevaplanmış ve cezanızın kaldırıldığına dair bir mail aldığınızı da yazmışsınız. Buraya kadar herşey iyi güzel. Nereden bakarsanız bakın mutlu bir son .

Gerek oyunumuzda, gerek oyunumuz ile aynı kulvarda bulunan tüm oyunlarda, gelen binlerce şikayeti sonuçlandırıken minimalde olsa istenmeyen bu tarz şeyler olabilmektedir. Haklı yada haksız olsun, gelen her mail, her şikayet tek tek incelenmektedir. Şikayet itiraz dilekçesi haklı bulunan yada cevap verilmesi gereken , tüm oyuncularımıza en kısa sürede geri dönüş yapılmaktadır. Sizin anlatımınıza bakıldığında sanki istisnai bir durum olmuş gibi görünüyor.

Tüm şikayet ve itiraz maillerinin tek tek incelenmesi, sonuçlanması, cevaplanması ? Ne kadar zaman alır ? Bu maillerden kaç tanesi gözden kaçar ? Yorum ve takdiri siz değerli oyuncularımıza bırakıyorum.

Siteminizi dile getirirken , yönetimi eleştirmeniz bir yana , toplu halde hepimizi yermeniz üzüntü vericidir.

İKV. Teknik ve gözlem ekibi ileriye dönük yenilikler için durmadan çalışmaktadır. Siz değerli oyuncularımızın katkıları ve olumlu eleştirileri ile oyunumuz gelişmeye devam edecektir.

Saygılarımla

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön