Türkxartserplus diye bir car plus satıyorum dedi bende faruk sandım 7m verdim epin satıcak diye Yanlıs epin verdi şeref sizler kandırdılar Faruk sanıp güvendim allah belaları nı versin.İnş. ailesinden cıksın o haram para.
geçmis olsun kardeşim böle serefsizler sunucularda gittikçe çogalıyor bende böyle bir olay yaşamıstım ve olaydan sonra dersimi aldım senide uyarırım tanımadıgın kişilerden e pin v.s seyler satma alma verme eyer yapıcaksan güvenilir birisiyle arkadasınla yap ama öyle arkadas deil msn adresinii facebook adresini alıcaksınki beraber kamera açıp konusucaksınız sohbet edip onu baglıcaksın kendini ne o senin charına ne o senin charına zarar vermek istemez tekrardan geçmis olsun 7m için okadar maden çekmede para kasmada elektrik faturasına eklenio bunlarda haram deil sanıyordur o sahış. ama oyunda hırsızlık yapmakta ayıp ve günahtır ...
Oyun içerisinde E-pin satışı gibi yasak ve cezasının hesap kapatılması olan bir işlemi gerçekleştirmeye çalışırken dolandırılmanız bir musibet ve bin nasihat ikilisinden en işe yarayanıdır. Yapmanız gereken suça eşlik etmek değil, suçu işlemeye çalışan (Epin satışı yapan) kişiyi şikayet etmektir.
Bu gibi kural dışı işlemlere ortak olduğunuz takdirde hesabınız kapatılacaktır.