ATA LONCASI
Re: ATA LONCASI
Ah be Fatih'çim nasıl kaptırdın hesabı
Senin hesabı çalan sıfatsız pm attı şifre istedi benden direk anladım çalındığını neyse geçmiş olsun mynet müşteri hizmetlerine ulaşarak hesabını geri almaya çalış ve kesinlikle üşenme savcılığa dilekçe ver Bilişim Suçları kapsamında takip ve dava açılsın çalan çapsız uğraşsın bakalım ondan sonra ah ne diyeyim..
- VicTorY
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Geçmiş olsun Fatih .. Bişeye ihtiyacın olursa bana ulaş ...
Herkesin ANNE' ler günü kutlu olsun ...
Herkesin ANNE' ler günü kutlu olsun ...
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
- VicTorY
- Demirci Çırağı
ATA LONCASI
-----------------
Novalgine
Ataxmardolex
Ataxtuğcan
Ataxbilal
Ataxbilal
Ataxalakazam
Ataxistiklal
Ataxözler
Gındıl
Ataxevolution
IMBLOCK
Ataxtuğçe
Ataxyusuf
Ataxomer
Ataxmustafa
Sarıdeli
CuMHuRiYeT AsKeRLeRi
-----------------------------
Novalgine
Ataxmardolex
Lethe
Ataxbilal
Dyqu
Ataxalakazam
Ataxistiklal
Sarıdeli
Ataxözler
Mistereko
Sarıdeli
Savior
Klopatra
Gındıl
Güncel . . .
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
- VicTorY
- Demirci Çırağı
http://www.resimupload.com/ds447416118_ ... leri1.html
ATALONCASI adına bir çalışma linke tıklayıp bakabilirsiniz .
ATALONCASI adına bir çalışma linke tıklayıp bakabilirsiniz .
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
-
- Salgın Koruyucusu
hiç sorma arif abi bende anlamadım nasıl oldugunu ama oldu bir kere abi dediklerini yapmak isterdim ama carda birşey kaldıgını düşünmüyorum hem şikayette bulunsam bile zaman aşımına ugruyacaktır.Onun için ugraşmıyacagım.Carımı calanı Allaha havale ediyorum.Ben bu oyunu dürüstce oynamaya calıştım ama her seferinde şerefsizlere yenik düştük.Sadece sizden biraz zaman istiyorum.Selcuk abi sen her zman bana destek oldun bende senin desteklerini boşa cıkarmak istemedim ama abi kusura bakma benden bu kadar sen herzaman benim abim olacaksın.Sen beni unutsanda ben seni unutmayacagım.İKV ailesine katılalı 4 yıl oldu iyi kötü günler gecirdim ama ben daha fazla deyanamıyorum.Ata loncasından tekrar özür diliyorum.oyuna birdaha gelmiyecem demiyorum ama eskisi gibi gelemiyecem.Burdan Ataxmardolex Ataxtuğcan Ataxsever Ataxbilal Ataxalakazam Ataxevolutıon ve adını yazamadım tüm arkadaşlarıma ve İKV ailesine başarılar dilerim.Seyhmus abi Tuğcan abi Selcuk abi sizlere cook teşekkür ederim her şey için.Hoşcakalın Kendinize iyi bakın.Allaha Emanet Olun.
Bu hayata herzman SARI-LACİVERT baktım ve öyle bakmaya devam edecegim.
HER ZMAN HER YERDE EN BÜYÜK ANKARAGÜCÜM
SATILMIŞ BİR TAKIMIN TARAFTARI OLARAK BURSASPORUMA, Fenerbahceye ve diger takımlara ligde başarılar dilerim.Bana soracak olursanız ŞAMPİYONLUK BURSANIN HAKKI TFF GÖREVE DAVET EDİYORUM.FEBERBAHCE BAŞKANI AZİZ YILDIRIM ve ANKARAGÜCÜ BAŞKANI AHMET GÖKCEK'i ŞİDDETLE KINIYORUM.KİM NE DERSE DESİN BEN ANKARAGÜCLÜ OLARAK CAN VERECEGİM.
ben bunları buraya bilerek yazdım başka birşey gelmesin aklınıza.
BURSANKARA dostlugu hiç bir takım veya hiçbir kimse bozamaz BURSA ANKARAGÜCÜNE ŞEHİDİN EMANETİ. ANKARAGÜCÜDE BURSAYA ŞEHİDİN EMANETİ
BURSANKARA GECEKONDU
KUSURA BAKMA SELCUK ABİ SENİ BU ŞEKİLDE BIRAKIP GİTTİME COK PİŞMANIM AMA BİLİYORUM SON PİŞMAMLIK FAYDA ETMEZ.SENDEN COK ŞEY ÖGRENDİM ÖGRENMEYEDE DEVAM EDECEGİM.
SATILMIŞ BİR TAKIMIN TARAFTARI OLARAK BURSASPORUMA, Fenerbahceye ve diger takımlara ligde başarılar dilerim.Bana soracak olursanız ŞAMPİYONLUK BURSANIN HAKKI TFF GÖREVE DAVET EDİYORUM.FEBERBAHCE BAŞKANI AZİZ YILDIRIM ve ANKARAGÜCÜ BAŞKANI AHMET GÖKCEK'i ŞİDDETLE KINIYORUM.KİM NE DERSE DESİN BEN ANKARAGÜCLÜ OLARAK CAN VERECEGİM.
BURSANKARA dostlugu hiç bir takım veya hiçbir kimse bozamaz BURSA ANKARAGÜCÜNE ŞEHİDİN EMANETİ. ANKARAGÜCÜDE BURSAYA ŞEHİDİN EMANETİ
BURSANKARA GECEKONDU
KUSURA BAKMA SELCUK ABİ SENİ BU ŞEKİLDE BIRAKIP GİTTİME COK PİŞMANIM AMA BİLİYORUM SON PİŞMAMLIK FAYDA ETMEZ.SENDEN COK ŞEY ÖGRENDİM ÖGRENMEYEDE DEVAM EDECEGİM.
Fatih kardeşim hesabının içinde bir şey olup olmaması önemli değil önemli olan hesaptır.. Paraymış itemmiş bunlar birinci öncelik değil bizim için önemli olan arkadaşlık dostluk sohbettir.. Bence bir uğraş bu işle ama uğraşamam dersende aç yeni bir hesap Selçuk olsun ben olayım her türlü yardım ederiz.. Üzgün ve kafanın karışık olduğunu düşünüyorum biraz kafanı topla öyle daha sağlıklı karar vereceğinden eminim..Ataxozler yazdı:hiç sorma arif abi bende anlamadım nasıl oldugunu ama oldu bir kere abi dediklerini yapmak isterdim ama carda birşey kaldıgını düşünmüyorum hem şikayette bulunsam bile zaman aşımına ugruyacaktır.Onun için ugraşmıyacagım.Carımı calanı Allaha havale ediyorum.Ben bu oyunu dürüstce oynamaya calıştım ama her seferinde şerefsizlere yenik düştük.Sadece sizden biraz zaman istiyorum.Selcuk abi sen her zman bana destek oldun bende senin desteklerini boşa cıkarmak istemedim ama abi kusura bakma benden bu kadar sen herzaman benim abim olacaksın.Sen beni unutsanda ben seni unutmayacagım.İKV ailesine katılalı 4 yıl oldu iyi kötü günler gecirdim ama ben daha fazla deyanamıyorum.Ata loncasından tekrar özür diliyorum.oyuna birdaha gelmiyecem demiyorum ama eskisi gibi gelemiyecem.Burdan Ataxmardolex Ataxtuğcan Ataxsever Ataxbilal Ataxalakazam Ataxevolutıon ve adını yazamadım tüm arkadaşlarıma ve İKV ailesine başarılar dilerim.Seyhmus abi Tuğcan abi Selcuk abi sizlere cook teşekkür ederim her şey için.Hoşcakalın Kendinize iyi bakın.Allaha Emanet Olun.
BURSANKARA GECEKONDU
- VicTorY
- Demirci Çırağı
Fatih oyunu bırakman hata bence kafanı topla tekrar dön aramıza hepimiz sana yardım ederiz ... 
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
-
- Salgın Koruyucusu
Teşekkür ederim abi ama carın calınması ve arkasındanda ANKARAGÜCÜ nün yenilmesi beni fena şekilde dagıttı.Kendimi bir an önce toparlamak istiyorum ama karşımdaki inların bana ve ANKARAGÜCÜME laf sölemesi gercekten incitiyor beni.Şuanda hir birşey yapmak gelmiyor içimden ne oyun oynamak nede başka bir şey yapmak istemiyorum.Sizden biraz zman istiyorum sadece
NE KADAR ANKARAGÜCLÜYSEK O KADARDA BURSASPORLUYUZ
FATİH
NE KADAR ANKARAGÜCLÜYSEK O KADARDA BURSASPORLUYUZ
FATİH
- VicTorY
- Demirci Çırağı
ATA LONCASI
-----------------
Novalgine
Ataxmardolex
Ataxtuğcan
Ataxbilal
Ataxbilal
Ataxalakazam
Ataxistiklal
Ataxözler
Gındıl
Ataxevolution
IMBLOCK
Ataxtuğçe
Ataxyusuf
Ataxomer
Ataxmustafa
Sarıdeli
CuMHuRiYeT AsKeRLeRi
Novalgine
Ataxmardolex
Lethe
Ataxbilal
Dyqu
Ataxalakazam
Ataxistiklal
Sarıdeli
Ataxözler
Mistereko
Sarıdeli
Savior
Klopatra
Gındıl
Güncell....
-----------------
Novalgine
Ataxmardolex
Ataxtuğcan
Ataxbilal
Ataxbilal
Ataxalakazam
Ataxistiklal
Ataxözler
Gındıl
Ataxevolution
IMBLOCK
Ataxtuğçe
Ataxyusuf
Ataxomer
Ataxmustafa
Sarıdeli
CuMHuRiYeT AsKeRLeRi
Novalgine
Ataxmardolex
Lethe
Ataxbilal
Dyqu
Ataxalakazam
Ataxistiklal
Sarıdeli
Ataxözler
Mistereko
Sarıdeli
Savior
Klopatra
Gındıl
Güncell....
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
- Novalgine
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Selam dostlar...
Öncelikle VicTorY arkadaşımızın yaptığı çalışma çok güzel olmuş tebrik ederim hatta devamını da bekleriz
Ve fatih kardeşim sana gelince , hesabını kaptırmana gerçekten çok üzüldüm ve şuan takipte olduğumu bilmeni isterim. Peşinde olduğum birkaç kişi var hatta şüpheli haraketler gösteren bir kişi var ki ben ondan aşırı derecede şüpheliyim her neyse bunu zaman gösterecek..
Arif kardeşimin de dediği gibi bence üşenme ve bu konunun üzerine git ve gerek savcılık gerekse IP taramasından sonra çıkacak sonuçlarda senin hesabını çalan bu karaktersiz görsün bakalım el mi yaman bey mi ?
Seninle uzun süredir var olan bir abi-kardeş birliğimiz var eğer yanımda olsaydın seni tokatlaya tokatlaya yeni hesap alman için zorlardım , ama sen beni ve hatta bizleri hiçe sayıp gidiyorsun ya ne diyeyim...
Sana uzun bir süre müsade etmiyorum sadece 2 haftan var hatta 1 haftası geçti geriye 1 haftan kaldı en kısa zamanda seni tekrar aramızda görmek istiyoruz... Gelmem diye ısrar edersen beni unut ve hayatının o bölümünden ATA ismini çıkart bu kadar açık ve net söylüyorum...
Beni daha fazla kırmadan ve kızdırmadan aramıza dön canımı sıkma seni kulaklarından tavana asarım !
Öncelikle VicTorY arkadaşımızın yaptığı çalışma çok güzel olmuş tebrik ederim hatta devamını da bekleriz
Ve fatih kardeşim sana gelince , hesabını kaptırmana gerçekten çok üzüldüm ve şuan takipte olduğumu bilmeni isterim. Peşinde olduğum birkaç kişi var hatta şüpheli haraketler gösteren bir kişi var ki ben ondan aşırı derecede şüpheliyim her neyse bunu zaman gösterecek..
Arif kardeşimin de dediği gibi bence üşenme ve bu konunun üzerine git ve gerek savcılık gerekse IP taramasından sonra çıkacak sonuçlarda senin hesabını çalan bu karaktersiz görsün bakalım el mi yaman bey mi ?
Seninle uzun süredir var olan bir abi-kardeş birliğimiz var eğer yanımda olsaydın seni tokatlaya tokatlaya yeni hesap alman için zorlardım , ama sen beni ve hatta bizleri hiçe sayıp gidiyorsun ya ne diyeyim...
Sana uzun bir süre müsade etmiyorum sadece 2 haftan var hatta 1 haftası geçti geriye 1 haftan kaldı en kısa zamanda seni tekrar aramızda görmek istiyoruz... Gelmem diye ısrar edersen beni unut ve hayatının o bölümünden ATA ismini çıkart bu kadar açık ve net söylüyorum...
Beni daha fazla kırmadan ve kızdırmadan aramıza dön canımı sıkma seni kulaklarından tavana asarım !
En son Novalgine tarafından 15 May 2010 00:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Türk insanı para gibidir , içine ışık tut ATATÜRK yoksa sahtedir !
ATA LONCASI
IIXxMaJoRxXII
SoNSeLÇuKLu
Brozek
Ataxselçuk
ATA LONCASI
IIXxMaJoRxXII
SoNSeLÇuKLu
Brozek
Ataxselçuk