Arkadaşlar ben Cursedmagic sahibiyim ve çalım bugün çalındı.(benim saflığımın yüzünden) Olayı anlatıyorum Mrcursed benim çarımdı 1 ay önce bunu >>>>>Baksen<<<<< adlı kişiye sattım ve parasını aldım.Güvenilir kişiydi çar aldıktan sonra parasını vermişti ve dün bana Cursedmagic satarmısın dedi içindekilerle ben de düşündüm biraz ve satmaya karar verdim Tskxdxcursed le oynuyacaktım sadece buda benim tsk loncasındaki çarımdır.Herneyse dün aktardım Cursedmagic ve bana yarın çar aktarıldıktan sonra parayı vercem dedi bende güvendim tabi...(unuttum insan oğlunun çiğ süt emdiğini) ve bugün sabah oyuna girdim ve çar aktarılmıştı. Sa yazdım ve çardaki çocuk bana ben kardeşiyim dedi çarın sahibinin ve adının Burhan olduğunu söledi.Abim gelince sana parayı vercek dedi bende bekledim saat 2 de abim gelcek dedi ve oyuna girdim saat 2 de geldimi dedim abin ve bana sövmeye başladı ve yasakladı...Evet arkadaşlar oyunu bırakıyorum ve sizden tek isteğim bu hırsızlara müsama göstermeyin.Bi oyun için hırsızlık yapandan devlete vata bi hayrı dokunmaz.Sizlerle güzel günler geçirdim kime zaman güldük kimi zaman eğlendik kimi zaman kavga ettik ama hepinizi severim hakkınızı helal edin bunun bir oyun olduğunu unutmayın ve sakın şeytana uymayın...SELAMETLE KALIN
( Cursedmagic Mrcursed eski sahibi ) Schwartz Tskxdxcursed
Schwartz ve Tskxdxcursed loncadan veya başka birine veririm isteyen olursa tabi Tskxdxcursed loncanın iziniyle verilcektir.Bu arada loncadada güzel günler geçirdim sağol mehmet sağol fiko sağol furkan kendinize iyi bakın
Cursedmagic den VEDA :( (ismail)
- VicTorY
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Cursedmagic den VEDA :( (ismail)
Öncelikle geçmiş olsun fakat güvenmen hatalı bu tarz kişilere neyse sağlık olsun bırakmana gerek yokki kaç senelik emeğin olursa olsun tekrar yaparsın 
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
Arkadaşlar msn me e-posta geldi çarım geri idade edildi
)) ikv desteğe çok çok teşekkür ediyorum
- brondy1
- FareAdam Düşmanı
İsmail Hiç Bir yere Ayrılmıyorsun Oyunda Ben ve Lonca olarak sana sonuna kadar destek vericez Bu Köşkü Çakallara Bırakmıycaz Sen oyununa devam et.
ÇeRKeZ ' im Varmı Ötesi !
- TAYFAxASKR
- FareAdam Düşmanı
Gecmis oLsun iLk basta.. Oyunda asLa ve asLa car aLip verip satmayin arkadasLar. HeLeki bir kac günLük taniyorsaniz... Etraf iyice pisLikLesti zaten dikkat ediniz emekLeriniz bosa gitmesin..

ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR.! / AsiLLEr De İdare EdeR..
HER TÜRLÜ SORU GÖRÜŞ VE ŞİKAYETLERİNİZ İÇİN
sağolun arkadaşlar.Fiko siz arkamda durduğunuz sürece yılmam ben
- astalavista
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
La olm ben sana dün ne dedim. :?: Sana parayı peşin al demedımmı :?: Her onune gelene guvenıyorsun :?: Bı buyuk soz dınle lenn
Neyse car gerı geldı ddemıssın.Barı ıcındekı takılar ıcındemı :?: Hadı gecmıs olsun.Bu sana ders olmustur ınsallah :idea:
...
Astalan
XxASTALANxX
AsTaLaNxxİnTiKaM
Astalan
XxASTALANxX
AsTaLaNxxİnTiKaM
Yalan söylemeninde bi adabı var , bi şekli var IQ'su normal olan her insanın anlayabileceği türden bi olay..
- mesut183
- Salgın Koruyucusu
Geçmiş Olsun Kardeşim

© 2010 Beyaz Köşk Sunucusu Telif Hakları Türk Silahlı Kuvvetleri Loncası ' na Aittir