!!! Tamamen Farklı Olmalı !!!

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
Drowxcorellon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

!!! Tamamen Farklı Olmalı !!!

Mesaj gönderen Drowxcorellon »

Arkadaşlar şimdi sizden isteğim tamamen farklı bi yetenek dilimi kurmak

em için kuruyoruz kurarken düşüneceğimiz şey şu

bn hangi yeteneğe verirsem grub arkadaşlarıma daha çok yardımcı olabilirim

TAMAMEN FARKLI OLMALI

misal veriorum

Şifa ve bilgisi 15
ruh kalkanı 15
ck 15
zehir 15
meditasyon 15
büyübozma 1
asit 1
can verme 1
çember 5

neden olmasın bn denedim çokda güsel oluyor bütün herkes ölüyor bn tek ayaktayım 2 savaşcı arkamda birine zehir atıyorum yawaşlıo hasar alıyo diğeri peşimde aldığım hasar azaldı zehirlediğim vuramıyor ama zehirlemediğimin kudreti az fazla etkisi yok üstümde rahat kaçıorum ve kaçarken destek yetişior haliyle ölmüyorum

yada bi büyücü habsetti savaşcıyı diğer savaşcıyada kutup açdı savaşcıalrda dikakt yok durdurmayı kullanmışlar deparın süresi var bn büyüye zehiri atıyorum ve yawaşlıyor savaşcı onu yakalayıp 2 vuruyor yerde sonra gidip şifacı kesiyor bu arada kudret var ve durdurma yeteneğinin süresi doldu şifaya bi durdurma 2 savaşcı keser zihir tutulursa cabası

bi zehirin çok faydası var hiç bir yeteneği küçümsemeyin amacından dahada farklı kullanılabilir yetenekler

zehir yawaşlatır 15 medi büyü kritik artırır çember muhafızları çeker gibi düşündükce akıla gelir

Sıra Sizde Mantıklı Yetenek Dilimleri İstiyorum Yalnız Tek Ricam Neden O Yeteneğe Verdiğinizi Açıklammanız.

Drowxdadawa
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Klan: Arzın Çocukları

Re: !!! Tamamen Farklı Olmalı !!!

Mesaj gönderen fenomen »

can basma
ruh kalkanı
cember
cagrı
ck
bunlar 15

medı 5
buyu bozma 1
kaldırma 1

cagrı em de cok etklı oluyor full vermıssen daha cok etkısı oluyor canı yuksek oluyor ve pek kesen olmuyor
sıfacılar can bastıgından dırek onlara gıdıyor ve cemberlede baya dayanıklı oluyor sıfacıyı oturtmuyor :)
ben em de 1 tane sıfacımın yeteneklerını boyle yapmıstım gayet guzel oluyor
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
Drowxcorellon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

1 puan eksik kalıyor onuda asite verirsin faydası çok oluyor 1 asitin

güsel mantıklı buda başka önerisi olan varsa paylaşsın belki aklımıza başka şeylerde gelir burada en iyi em yeteneğini kurmuş oluruz bu sayede şanınız dahada çok artacakdır kendi sunucunuzda
Drowxdadawa
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

eğer şifacıda usta olduğunu düşünüyorsan asit + bilgisi 15 denemelisin . Karşıda şifacı yoksa senin için büyücüler açık hedef özellikle sahili alınca + eğer rakiplerinizin özellikle büyücülerin canlarını iyi analiz edebilirsen şifacı can basmadan önce asit atın iyileştirme miktarı önemli ölçüde azalıcaktır.Asiti attığınızda etki bırakınca oturamıyacaklardır .
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

fenomen yazdı:can basma
ruh kalkanı
cember
cagrı
ck
bunlar 15

medı 5
buyu bozma 1
kaldırma 1

cagrı em de cok etklı oluyor full vermıssen daha cok etkısı oluyor canı yuksek oluyor ve pek kesen olmuyor
sıfacılar can bastıgından dırek onlara gıdıyor ve cemberlede baya dayanıklı oluyor sıfacıyı oturtmuyor :)
ben em de 1 tane sıfacımın yeteneklerını boyle yapmıstım gayet guzel oluyor
Ben de şunu deneyeceğim ikvm tam beğenmese de bir arkadaştan güzel olacağını duydum:
15 İyileştirme/Bilgisi/Ruh/Ck/ Element Direnç
10 Çember/Çağrı
1 Asit/Kaldırma/1 Medi
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
mmk814
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen mmk814 »

Peki bu yeteneklere Hangi itemler Olmalı?
Büyü hasarı zehir verenlermi?
Max mı?
İyileştirme büyülerimi?
Kullanıcı avatarı
Drowxcorellon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

önce yetenek sonra item önemli olan yeteneklerdir yeteneğe göre item dizilir
Drowxdadawa
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

1EngiN1 yazdı:eğer şifacıda usta olduğunu düşünüyorsan asit + bilgisi 15 denemelisin . Karşıda şifacı yoksa senin için büyücüler açık hedef özellikle sahili alınca + eğer rakiplerinizin özellikle büyücülerin canlarını iyi analiz edebilirsen şifacı can basmadan önce asit atın iyileştirme miktarı önemli ölçüde azalıcaktır.Asiti attığınızda etki bırakınca oturamıyacaklardır .
emde asitciyle büyücü avlamak aşırı riskli bir hareket.özellikle su rakipteyse.hızlıca yön değiştirip can basılmasını engellesen BİLE, asitle sürekli kritik vursan bile 10 can bile götüremezsin.asite verdiğin için dirençlere veremezsin o yüzden büyücü de sana 3 bin 3 bin çakar zevkten 4 köşe olursun :D asit kullanılmalı evet, ama bilinen herşeyi unutup baştan yazmak lazım asiti.

ayrıca, büyü bozması olmayan şifacı yoktur kardeşim.
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Petcarar yazdı:
1EngiN1 yazdı:eğer şifacıda usta olduğunu düşünüyorsan asit + bilgisi 15 denemelisin . Karşıda şifacı yoksa senin için büyücüler açık hedef özellikle sahili alınca + eğer rakiplerinizin özellikle büyücülerin canlarını iyi analiz edebilirsen şifacı can basmadan önce asit atın iyileştirme miktarı önemli ölçüde azalıcaktır.Asiti attığınızda etki bırakınca oturamıyacaklardır .
emde asitciyle büyücü avlamak aşırı riskli bir hareket.özellikle su rakipteyse.hızlıca yön değiştirip can basılmasını engellesen BİLE, asitle sürekli kritik vursan bile 10 can bile #@!?.asite verdiğin için dirençlere veremezsin o yüzden büyücü de sana 3 bin 3 bin çakar zevkten 4 köşe olursun :D asit kullanılmalı evet, ama bilinen herşeyi unutup baştan yazmak lazım asiti.

ayrıca, büyü bozması olmayan şifacı yoktur kardeşim.

Üstte de yazdığım gibi oturamama olayı ve büyücüleri avlama olayı rakipte şifacı olmadığında geçerli . Yoksa şifacı varsa mutlaka bozar tabii ki de .
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
HIGALDO
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen HIGALDO »

:!: Benim Fikrim:em'de büyücüler mutlaka bulunmaktadır..;)ve sıze saldırdıqı anda ustunuzde direnc olmassa hasarı baya bi etkili oLucaktır.Bu yüzden Benm yetenek dağılımım;

49x2=98 puan etmektedır..

15 şifa ve şifa bilgisi

15 ruh kalkanı

15 ck

5 meditasyon

15 element direncç alanı

15 çember

Büyü bozma,asit 1

Bu yeteneklerın üstüne ibni+solucan Oldumu warmı snden ıı şifacı

Not:benım bu yazdıqım yetenekler sadece klan ıçindir..İşin içine Görevıde katıcak olursak çember ı kaldırırız kaldırmyı ekleyebiliriz.

_____________________________________________________________________________________________________

Resim

:arrow: Hıgaldo
İyi oyunlar,iyi forumlar

“Şifacı” sayfasına dön