Lütfen yrdm..!!
Lütfen yrdm..!!
Öncelikle arkadaşlar bnm Pc im Asus p5kpl-am se anakart işlemcisi ben bugun Pc ye format attım we ardından Asus p5kpl-am se Cd sini taktım we Driverleri yukledım Ardından İKV ni Açtım Ama Şöyle bir yazı karşıma cıktı ekran kartınız direct 3d 9 desteklemıyor yada drıverı yuklu degıldır dıor Ekran kartım 1 Gb driverleri yukledım Sizce bu sorun neden İkv ni Oynayamıyorum Lütfen Yrdm....
Re: Lütfen yrdm..!!
Demekki güncel driver istiyor**
Sana şöyle bir yöntem sunuyorum ; öncelikle "Everest " programını indir ve bilgisayarına yükle *
Yükledikten sonra Programı aç . Programın SoL sutununda Bilgisayar ÖzeLlikleri vardır* Kademe kademe sıralanmıstır
Ses * Grafik* vs . vs
ordan grafik kartının modeini ve markasını ögren' REsmi sitesine gir ve ordan download et sorun çözülecektir
İİ forumlar
Sana şöyle bir yöntem sunuyorum ; öncelikle "Everest " programını indir ve bilgisayarına yükle *
Yükledikten sonra Programı aç . Programın SoL sutununda Bilgisayar ÖzeLlikleri vardır* Kademe kademe sıralanmıstır
Ses * Grafik* vs . vs
ordan grafik kartının modeini ve markasını ögren' REsmi sitesine gir ve ordan download et sorun çözülecektir
İİ forumlar
Re: Lütfen yrdm..!!
Teşekkürler