slm arkadaşlar ben İlkyardim (arzlarin eşrefle karşitirmayin ) oyun hatalari yüzünden oyuna ara veriyom çünkü eme girip kritik hata yüzünden düşmeler ve klan savaşlarinda ana avrat küfür yemekten biktim benim yaşim 27 (adim Gökhan) kimsenin kimseye anasina küfür etme hakki yokltur edenleride şikayet ettiğim takdirde ben ceza aldim nedense artik tahminlerim Gmler adam kollamakta
Oyunu Ara verme sebeplerim
1- Gmler adam kollamakda bunuda en son gördük kü ölüm oyununda Gm arkadaşini kollamakda
2- klan savaşlarinda ana avrat küfür yemektn biktim
3- Makro kullanim yüzünden yani mause kayit proğrami. maden başindayken macro kullanp (mause kayit proğrami ) madeni hepimizden önce çekmeleri( diceksinizki fotolar bunlari defalarca istanbuloyun@destek.com yolladim ama cvp alamadim)
4-karizma satip adamla anlaşirken adamin oraya 2-3 arkadaşiyla gidip pusuya yatip kesmeleri gibi
5- Oyunun Ahlaki düzen yapisi bozuldugu için yani küfürler havada uçuyor
6- klan savaşlarinda birisini kesilce heleki karizmasi 100 ise bölgeden hirsiz yazmasi
7-Çevresi geniş olan (bide pluslaysi yandin) istediğine hirsiz damgasiz vurmasi gibi bunu zamaninda yaşadim
8-Nick Benzerlerini açip arkadaşlarimdan şifre isteyen veya para istiyen çakllar yüzünden.
Anlicaniz sebepler çok yaz yaz bitmez. şimdiden tüm ikv oyuncularina başarilar diler beni taniyan herkeze oyun için tşkler sunarim
Arzlarin İlkyardim (eşrefle kariştirmayin o lodos ) ve Acemibüyü Ve Gokhankoko(lodos carim ) oyuna bi süre ara verdim tüm ikv camisina bilginize. ne zman gerçekhaklarimiz ve oyun düzeltilirse ozman oyuna tekrar başlamayi düşünüyom..
Oyuna Ara Veriyom Oyun hatalari Yüzünden
Oyuna Ara Veriyom Oyun hatalari Yüzünden
ilkyardim
Acemibüyü
Acemibüyü
Re: Oyuna Ara Veriyom Oyun hatalari Yüzünden
Dediklerinde Haklı olabilirsin ama,Pireye kızıp yorgan yakılmaz.Reelde başarılar.Böyle Edepsizlerin hakkından gelmek senin gibi temiz oyunculara düşer.
Valla milletten küfür yemekten biktim ondan kardeş yasaklasamda başka cardan girip yine küfür yiyom onuda geçsem bir başkasi gelip yine laf söylüyor en sonda duydum haberlere göre 1 levellik bir car açip biri carimin benzerinde milletten şifre istemesi iyice soyuttu beni oyundan bide oyunda yöneticiler yok artik hiç kims euğraşmiyor oyunla böyle giderse bu oyun çiğrindan çikacak gibi.
ilkyardim
Acemibüyü
Acemibüyü
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
yolun açık olsun hayırlısı ne ise senin bileceğin iş. gerçek hayatta başarılar ...
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
- Xferox
- Şarapçı'nın Sırdaşı
gercek hataında basarılar dogru soyluyorsun adam ana vacı kufur edıyor sıkayet edıyoruz adam halen susturulma yememıs ??

SeSSİzLiĞim AsALeTiMdEnDir.......
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
yese bile 3 gün susturma adama ödül mü veriyorlar ceza mı bilmiyorum
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Raiders Of Anatolia !
kok29 yazdı:slm arkadaşlar ben İlkyardim (arzlarin eşrefle karşitirmayin ) oyun hatalari yüzünden oyuna ara veriyom çünkü eme girip kritik hata yüzünden düşmeler ve klan savaşlarinda ana avrat küfür yemekten biktim benim yaşim 27 (adim Gökhan) kimsenin kimseye anasina küfür etme hakki yokltur edenleride şikayet ettiğim takdirde ben ceza aldim nedense artik tahminlerim Gmler adam kollamakta
Oyunu Ara verme sebeplerim
1- Gmler adam kollamakda bunuda en son gördük kü ölüm oyununda Gm arkadaşini kollamakda
2- klan savaşlarinda ana avrat küfür yemektn biktim
3- Makro kullanim yüzünden yani mause kayit proğrami. maden başindayken macro kullanp (mause kayit proğrami ) madeni hepimizden önce çekmeleri( diceksinizki fotolar bunlari defalarca istanbuloyun@destek.com yolladim ama cvp alamadim)
4-karizma satip adamla anlaşirken adamin oraya 2-3 arkadaşiyla gidip pusuya yatip kesmeleri gibi
5- Oyunun Ahlaki düzen yapisi bozuldugu için yani küfürler havada uçuyor
6- klan savaşlarinda birisini kesilce heleki karizmasi 100 ise bölgeden hirsiz yazmasi
7-Çevresi geniş olan (bide pluslaysi yandin) istediğine hirsiz damgasiz vurmasi gibi bunu zamaninda yaşadim
8-Nick Benzerlerini açip arkadaşlarimdan şifre isteyen veya para istiyen çakllar yüzünden.
Anlicaniz sebepler çok yaz yaz bitmez. şimdiden tüm ikv oyuncularina başarilar diler beni taniyan herkeze oyun için tşkler sunarim
Arzlarin İlkyardim (eşrefle kariştirmayin o lodos ) ve Acemibüyü Ve Gokhankoko(lodos carim ) oyuna bi süre ara verdim tüm ikv camisina bilginize. ne zman gerçekhaklarimiz ve oyun düzeltilirse ozman oyuna tekrar başlamayi düşünüyom..
Bu Dedıklerın Harfı Harfıne Dogru Fakat IKV MT Takımını Dusunmek Gerek.
Bılıyorsun Yonetıcıler Kalmadı Artık Aksı Taktırde Grup Bolgelerı Gelıyor Onun Icınde Calısmalar Testler Yapılıyor Ya Tek Emınonu Sunucusunamı Bakıcaklar 7 Sunucu Daha Var Arkada Bak IKV MT Yı Savunmuyorum Sadece Fıkırlerı Soyluyorum Emınımkı Onlarda Boyle Olmasını Istemezdı Fakat IKV dekı Sartlar Suanlık Boyledır Dıyebılmekten Care Yok Acıkcası Umudumu Yıtırmek Istemıyorum Real Hayatında Basarılar Dılerım En Kısa Zamanda Gerı Donmen Dıleklerımle Hoscakal ..

Eminönü
FelicitaNascosta '
ikv mt düşünüyom ama şu da var eskiden bu oyun çok kontrölluydu Oyunda yöneticilerde vardi taşkinlik bu kadar değildi şimdi ise oyun almiş başini gidiyor ve en ufak bi düzeltilme bile oldugunu görmüyom ve düşünmüyom gitgide haksizliklar çoğalmaya başladi ve adaletsizlik oluşdu bu tek bizim sunucumuzda olan bişey değil öteki sunucularda da var onlarda hep benim gibi düşünüyor yöneticilerin yapcaği şey oyuna daha fazla zaman ayirmak olacak ( İmkansiz die düşünüyom ) ve adaleti sağlamiş olacakdir die düşünüyom. İşallah bu olaylar en kisa sürede düzeltilir ve temiz bir oyun olarak kalir yoksa böyle devam edilirse git gide oyundaki üye sayisi düşecektir zaten düşmeyede başladi zaten bunu hepimiz biliyoz.
Diceksiniz yeni bölgeler için uğraşiyorlar ama dikkatinizi çekerim fuardan belli ha açildi ha açilacak die bekliyoz ve haladir açildiği bişey yok. peki test aşamasinda deniyor bu test aşamasi kaç ay ve ya yil sürecek bunu bilemeyiz en azindan bunu biz ikv oyuncularina söylense çok iyi olurdu ama söylenmiyor. mesala kadim hidralar gelmeden 1-2 gün önce bazi arkadaşlar hidralarin açilcani biliyordu ve sadece bizler bilmiyoduk bizim ne suçumuz vardiki onlar gibi bizde hep birlikde bilelim ona göre ayarliyalim kendimizi. son olarakda oyunu birakmadim ara verdim işallah bu hatalar en kisa sürede düzelirde bende en kisa sürede araniza tekrar gelim oyunumu çok özledim bile diyebilirim
Diceksiniz yeni bölgeler için uğraşiyorlar ama dikkatinizi çekerim fuardan belli ha açildi ha açilacak die bekliyoz ve haladir açildiği bişey yok. peki test aşamasinda deniyor bu test aşamasi kaç ay ve ya yil sürecek bunu bilemeyiz en azindan bunu biz ikv oyuncularina söylense çok iyi olurdu ama söylenmiyor. mesala kadim hidralar gelmeden 1-2 gün önce bazi arkadaşlar hidralarin açilcani biliyordu ve sadece bizler bilmiyoduk bizim ne suçumuz vardiki onlar gibi bizde hep birlikde bilelim ona göre ayarliyalim kendimizi. son olarakda oyunu birakmadim ara verdim işallah bu hatalar en kisa sürede düzelirde bende en kisa sürede araniza tekrar gelim oyunumu çok özledim bile diyebilirim
ilkyardim
Acemibüyü
Acemibüyü
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Raiders Of Anatolia !
kok29 yazdı:ikv mt düşünüyom ama şu da var eskiden bu oyun çok kontrölluydu Oyunda yöneticilerde vardi taşkinlik bu kadar değildi şimdi ise oyun almiş başini gidiyor ve en ufak bi düzeltilme bile oldugunu görmüyom ve düşünmüyom gitgide haksizliklar çoğalmaya başladi ve adaletsizlik oluşdu bu tek bizim sunucumuzda olan bişey değil öteki sunucularda da var onlarda hep benim gibi düşünüyor yöneticilerin yapcaği şey oyuna daha fazla zaman ayirmak olacak ( İmkansiz die düşünüyom ) ve adaleti sağlamiş olacakdir die düşünüyom. İşallah bu olaylar en kisa sürede düzeltilir ve temiz bir oyun olarak kalir yoksa böyle devam edilirse git gide oyundaki üye sayisi düşecektir zaten düşmeyede başladi zaten bunu hepimiz biliyoz.
Tekrar Selamlar.
Oncelıkle Sunu Unutmamalısınkı Test Aşaması 1 2 3 Ay Mı Suruyor Dedın Fakat Yenı Lvllar Gelmeden Mynet Ile Sobee Bır Turlu Anlasamadılar Sımdı Ttnet De Eklı Emınımkı Hersey Duzenlı Tamam Sorun cıkmıcak Sekılde Hazırlandıgında Bır Gun Ansızın Migrat Ve sıgınaklarda Savasıyor Olacagız
Tık Yok Dedın Oyunda Daha Cumartesı Susturuldum

Eminönü
FelicitaNascosta '
gm lerin adam kayırdıgını daha yenimi ögreniyosun arkadaşlarına item veren gm ler bile var oyunda kimse kaldırıp bana gm savunmasın ikv nin gercek ve acı yüzü bu..kısaca kimin eli kimin cebinde belli degil..adam macro kulanıyor acık ve net ortada gm yokmu diye bölgeden sesleniorsun adamın tepkisi bide selam söyle oluyor..bu cesareti kim ve nerden almaktalar..ikv yi ikv yapan ikv nin büyümesine en cok katkıda bulunan bir cok beta arkadaşım oyunu malesef bıraktı.kısaca ilk yardım arkadaşıma aynen ve birebir katılıyorum.kısaca oyun artık zevk vermiyor..susturmaynan olmaz verceksin 999 gün ban cezası işte ozaman ben helal olsun diyim..