insan gibi sorunLarini diLe getirmek sucmus biLmiyorduk bunu... istedimki oyundaki pisLikLeri kaLdikmakdi.. Ne hirsizLik oLsun, Nede kimsenin emekLeri caLinsin, Nede Küfür edenLer kaLsin bu oyunda istemistim... Bu oyunu cocukLar cok oynuyor.. Oyundaki cakaLLarda bunLari kunLaniyorLar ve Metin 2 deki gibi bir oyun icin bir cocu'gu öLdürmesinLer istiyorum sebebi ise sifre kirip hirsizLik yaptigi icindi.. Cünkü onLarin bir sucu yok!!! Bu oyundaki CakaLLar kötü emeLLerine kuLLanyiyorLar...Sevgi nedir saygi nedir ALLAH korkusu nedir herseyi beyindekiLerini siLip seytanice seyLer ögreniyorLar.. iLerde bu cocukLari geLecegi parLakmidir sizce??? Bu oyunda 3 senedir oynuyorum.. Bu sene bunLar üredikce ürediLer sebeb iLgisizLik!!! Bu oyundaki yönetim kuruLundakiLere hic bir sikayetinizi buLunmayin beyninize eLLerinize yazik!!! deymez kisacasi!!! Ben iyi niyetLiLikLer bazi seyLeri diLe getirmek istedim... Beni taniyan tanir ben hic bir zaman geLipde ne buraya brirsey yazardim nede konu acardim....
Sabir dedik beLki düzeLir diye ama nerde... Biz bu pisLikLeri kaLdirmaya caLismamiz biLe hata adamLar konuLari kiLitLiyorLar sebeb ise saLLa bos ver kim ugrasacak bunLarin dirdiriryLa... GM Erdogan hatirLarmisin bana sehrin örs'sünde birdey demistim bizmde koLtugumuzda yan geLip oturdugumuzu düsünmeni istemem diye acikcasi simdi öyLe düsünüyorum.. Zamaninda oyundaki PisLikLeri temizLeseydiniz ugrassaydiniz budakar üremezLerdi !!! OnLarin sikaytLeriyLemi onuyu kiLitLiyorsunuz sebebsiz yere böyLe cakaLLara siz ön ayak oLmaya devam ederseniz hic kimse kaLmaz yaninda merak etmeyin siz... Ben hayatimda böyLe kuraL görmedim GM yöneticisi diye size sesLenmek sucsa size küfür oLarak geLiyorsa adinizi degistirin o nasiL kuraLmis ki Gm basLikLariyLa aciLan konuLari siLip kaLdiriyorsunuz yada kiLitLiyorsunuz.. Acikcasi güLüyorum ben buna.... Ozaman adLarinizi yazinda size isimLerinizeLe hitap edeLim Gm yöneticiLeri oLarak degiL !!!
Ben yurt disinda yasiyorum ve hayatimda böyLe birsey görmedim ama sizLer gerekeni yapmazsaniz emin oLun benyaparim!!! Bu konuyu ister ciddiye aLin isterseniz hic ciddiye aLmayin zamani geLdiginde görürsünüz yani bütün dünya!!! Bu oynu saadece türkiyede oynamiyorLar.. Dünyanin bir cok yerinde oynaniyor...
Ben bu oynu birakiyorum sebebi ise oyundaki pisLik yuvasi büyüdükce büyüyo + BöyLe kisiLere sesLerini cikartanLarida susturuyorLar.. BiLmem anLata biLdimmi!!!
Size sadece sunu söyLüyecem Bu oyundaki bütün pisLikLeriyLe istersem herseyiyLe GazeteciLere tv kanaLLarina gerekirse basbakanLiga kadar cikartirim eLimdeki fotoLarLar!!! Oyundaki cocukLarin beyinLeri yikandigina dair, Küfür ögrenip hirzizLik yapmayi ögreniyorLar sevgi saygi nedir hic birsey biLmedikLerine dair, ALLAHI beLden assa nasiL rahatcana küfür ettikLerine dair güzeL bir beLge hazirLarim gereken yerLere yoLLarim !!! SizLerinde sesLerini cikarmadiginiza dair tam tersi böyLe kisiLere sesLerini cikaranLari eLLerinden geLdikce susturmaya caListikLarinizi yazarim !!!
Ya adam gibi bu oyundaki pisLikLeri temizLersiniz 1 2 ay gözeLiyecem uzaktan ben oLmasamda oyundaki dosLarim yeter bana gerekirse imzada topLarim herseyi yaparim no probLem benim icin.. Bu konuyu ister dikkate aLin isterseniz aLmayin iLerisini siz düsüürsünüz benim kaybedecegim hic birsey yok!!! Baktim aynimisiniz ozaman gerekeni yapacam...
Vee ArkadasLarim dosLarim sizLeri tanidigim icin cok mutLuyum güzeL insanLar tandim bu oyunda arkadasLikLar kazandim KardesLerim oLdu abiLerim abLaLarim oLdu bu oyunda görüsemezsek biLe msn de ReaL hayatda görüsmeye devam edecegiz.. SizLeri cok seviyorum Hakkinizi HeLaL ederseniz sevinirim benim haKKim varsada heLaL oLsun size... Bu zamana kadar inanin sustum sustum sesizcene aradan cekiLmistim ne güzeL oyundan.. Bazi arkadasLarin israri üstüne oyna geri dönmüstüm keske dönmeseydim.. Ne namusumuz kaLiyor ne bacimiz nede anamiz kaLdi küfürLer sayesinde!!! Ben bukadar rezaLet görmemistim acikcasi...
Bu konuyuda diger konuyuda kopyaLiyacam bakaLim bu konuyuda KaLdirdikdan sonra kopyaLanmisLai nasiL kaLdirmayi düsünüyorLar biLmiyorum acikcasi... Beni ister ciddiye aLin isterseniz hic aLmayin ozaman size hic sesimi cikartmadan gereken yerLerden sesLenirim size!!!
SeLametLe kaLin dosLarim arkadasLarim KardesLerim... Arada sizLeri görmek icin geLmeye caLisirim oyna.. ama geri dönmeyi asLa düsünmüyorum bu oyun iyice pisLik yuvasina döndü.. BakaLim iLeriki zamanLar ne gösterecek bizLere!!!