Madem suçsuz oldugum 1 ay sonra kanıtlandı benim 1 aylık boşa giden plusumun hesabını hangi yönetici verebilecek çok merak ediyorum? ben plusunda parasındada değilim ortalıkda o kadar kişiliklerimizi hiçe sayarak edilen binlerce küfüre verilen 3 günlük susturma cezaları var bunların karşılıgı bumudur?
İşin ilginç tarafı bu mail bana 3 gün önce geldi vala değişen birşey olmadı hala hesabım bloklu
Kardeş Destek adı altında söylenen kısımın pekde yöneticiler tarafından takılmadıgını düşünüyorum..Benimde attıgım sayısız maile karsılık geri dönüşler olmadı.Bu yeni patlak veren sen ve senin gibi bir cok oyuncunun söyledigi blok olayının açıga cıktııg su günlerde bu bloklamaları hangi yönetici neye göre yapıyor cok merak ediyorum Ortada farklı birşeylerin döndügü apacık kimse aksine iddaa edemez yenideğişen yönetimin bu işi sürdürebildigini düşünmüyorum. MADEMKİ BU DESTEK SAYFASINDAN USERLERİN İSTEKLERİNE İTİRAZLARINA CEVAP VERİLMEYECEK NEDEN SU ANDA YÖNETİCİLERİN AGZINA SAKIZ OLMUS DURUMDA..Bu ara ikvde gariplikler sözkonusu ikv yönetiminin bu işi götüremediğini düşünmeye başladım
Barmen yazdı:Yoğunluk Vardır. Hem Grup bölgeleri Hem Mailler İle uğraşmaları Çok Zor.
Yoğunluk varsa benim suçum nedir peki burda? Çıkıpta şu konu hakkında tek bir yönetici konuşmaya cesaret edebiliyormu?
Tek yapcakları şeyi ben sana söyleyim hiç birşey söylemeden konuyu kilitlerler forum kurallarına uygun olmadııgI gerekçesiyle olacak tek şey budur.Benim giden emeklerimin plusunumun hesabını verebilcek tek yönetici yok burda cünkü hesabımın 1 aydır bloklu kalmasına neden olan tekbirşey yok eger öyle birşey varsa yönetici arkdasa kullanıcı hesabımın ismini vereyim arastırsınlar birşey bulunursa cıkıp bir yönetici birşey yazsın hakssızsam cümle alem benim yüzüme tükürsün
Barmen yazdı:Canım Kardeşim , İkv Yönetimi " Bu Konular Hakkında Gm'lere , Açıklama Yapmasına İzin Vermiyor.
Dostum biliyorum fakat şu konuyu görüntüleyen herkes elini vicdanına koyup benim yerime koysun kendini Ortada emeklerinize yapılan bir haksızlık sözkonusu ve sesinizi duyuramıyorsunuz benim yerimde olsanız farklı bir şey yapardım diyen olabilirmi ? Ben Plusunda,hesabında falan dğilim yapılan haksızlık cok zoruma gitti..Oyunda her türlü pisliği yapan insanların oldugunu herkes az cok görüyordur ve defalarca kez Sikayet sistemi diye saçma sapan bir sistemle ceza yoluna basvurdum.SONUÇ NE Mİ OLDU?
3-5 gün sonra cıkıp aynı pislikleri yapmaya devam ettiler..
Barmen yazdı:Çaresizlik Kötü Bişi Kardeşim . Napalım Bizde .
Sağlık olsun demekten başka birşey gelmiyor şu anda elimden ikv maceramnın böyle bir olayla son bulmasını istemezdim ama her zaman dürüstük oyunda olsa layıkıyla oynamak yetmiyormuş bunu bu olayda anladım..2,5 senedir küfürü bırakın kimseyi kırmamaya çalıştım her zaman her ay plus paketimi alarak İKV ye destek oldum.Her neyse ikv yönetimine başarılar diliyorum çok güzel yoldalar benden bir alkış gelsin onlara