Merhabalar Arkadaşlar .
Neredeyse Hergün Mynet Ve Özellikle TTNET Üyelerinden , Karakterlerinin Silindiğini Veya Bloklandığını Duyuyoruz.
Benden Arkadaşlar Bir öneri , Karakterlerinizi Sobee Ye Taşıyın , Sorunsuz Ve hiçbizaman Çalınma İhtimali Yoktur.
Kişi , çarınızı Çalmak İçin : Yeni Şifre İstediği Zaman , Telefonunuza Mesaj Geliyor. Sizin Onayınız Olmadan Çalınamıyor.
Ufak Bir Öneri.
Sobee Üyeliği .
Sobee Üyeliği .
"Biz Dost Şarabı İçenLerdeniz "
İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,
Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
Re: Sobee Üyeliği .
aynı sistem TTnet te var TTnet daha güvenli kanımcaBarmen yazdı:Merhabalar Arkadaşlar .
Neredeyse Hergün Mynet Ve Özellikle TTNET Üyelerinden , Karakterlerinin Silindiğini Veya Bloklandığını Duyuyoruz.
Benden Arkadaşlar Bir öneri , Karakterlerinizi Sobee Ye Taşıyın , Sorunsuz Ve hiçbizaman Çalınma İhtimali Yoktur.
Kişi , çarınızı Çalmak İçin : Yeni Şifre İstediği Zaman , Telefonunuza Mesaj Geliyor. Sizin Onayınız Olmadan Çalınamıyor.
Ufak Bir Öneri.
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
Yok kardeşim , Üyeliğini Eline Geçirdikden Sonra , Çarınada Girer ,TTmail hesabınada girer. Ama sobee De , Şifreni Değiştirmesi İçin senin onaylaman lazım . Ama ttnette Öle bişi yok , Adam Üyeliğini Öğrenmiş Saten
Sen gelmişin ttnettede öle diyorsun .. Adam şifrenide Değiştirir , Çarınada Girer. Ama sobeede Şifre değişmek için senin onaylaman lazım.. Ttnette onay maili geliyor ama , adam saten üyeliğini biliyor
girer TTmaile Onaylar.
"Biz Dost Şarabı İçenLerdeniz "
- Korkusuzzxsifa
- Cin Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Senin dediğinle sadece hesabın kurtulabilir.Adam sobee yi caldıktan sonra itemi soyduktan charı bosalltıktan sonra ne anlamı var kı charın ? 2 gunde kasarsın 49 a.Ama o kadar emek verdiğin itemler geri gelmez.
Korkusuzzxsifa yazdı:Senin dediğinle sadece hesabın kurtulabilir.Adam sobee yi caldıktan sonra itemi soyduktan charı bosalltıktan sonra ne anlamı var kı charın ? 2 gunde kasarsın 49 a.Ama o kadar emek verdiğin itemler geri gelmez.
eminol şuan çalınan 32 lwl lık beta çarımı hiç bi 49 çara veyahut iteme degişmem ki sobee üyeligini getirmekte geç kaldılar x(

Benimde kafama takılan bir soru.Hesabımı büyük ihtimalle pazartesi günü yani yarın geri alıyorum.Sobee veya TTnet e aktarıcam ama kararsızım.Sobee cok guvenlı ama bağzı arkadaslar ttnetin oyun içinde + larının oldugu söylüyor.Sizce hangisi ?
http://www.istanbuloyun.com/news.htm#30ByCeLLaD yazdı:Benimde kafama takılan bir soru.Hesabımı büyük ihtimalle pazartesi günü yani yarın geri alıyorum.Sobee veya TTnet e aktarıcam ama kararsızım.Sobee cok guvenlı ama bağzı arkadaslar ttnetin oyun içinde + larının oldugu söylüyor.Sizce hangisi ?
Bence TTNET 5 kere yanlış şifre girdiğin zaman kilitleniyor
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar