Bildiğiniz üzere Türkiyede gelişiminin lider öncüsü bir oyuna mensup kullanıcılarız. Ve bu iki sıfatı hak etmek büyük bir bütçeyi araç edindiriyor. Üçe tekabülen bir zaman zarfına yakındır oynadığımız İstanbul Kıyamet Vakti tıpkı benzerleri gibi kimi sorunlarla karşılaşabilmektedir. Bu sebepten hareketle daha güzel, sorunsuz vakit geçirilebilmesi için; tıpkı yaşadığımız gibi aksaklıklar olması muhtemeldir.
Yine bilindiği üzere bu; İstanbul Kıyamet Vakti'nin karşılaştığı ilk sorun değildir ve edinilen tavır hakkında yorum yapmak da çok güç değil.
Yönetimin benzeri durumlarda da yaptığı gibi bu sefer de sorunu çözüme ulaştırdıktan sonra açıklama yapması yanlış karşılanacak bir durumu teşkil etmemektedir.
Sizlerin ehemmiyetle yapması gereken iki husustan biri beklemek, ikincisi ise olumsuz düşünmemektir. Bilinmelidir ki sizlerin daha sağlıklı bir oyun ortamında vakit geçirmesi için büyük emek sarfeden bir ekip var.
İyi günler...
Kardeşim Güzel Açıklama Yapmışsında Benim Sitemim Zincirleme oLan Bu Yanlışların Birikmişliğinin Patlamasıdır... Kaç Yıldır Bitmiyor Bu Sorunlar Tam Anlamıyla Oturmuş Sorunsuz Bir İKV'ye kavuşma İsteği Sende Taktir Edersin ki En Doğal Hakkımız... Birçok Online Oyun Biliyorum Ben İnternet Cafe İşletmecisiyim Bir Tek İkv De Bu kadar Sorun Çıkıyor Yeter Artık Demenin Zamanı Geldi Benim İçin..
çok haklısın seni tbr ediyorum bende bu sorunların artık tamamen giderilmesi taraftarıyım ikvyi çok seviyoruz ama bu tür durumlar bizi ikvden soğutuyor saat gece 04:30 dan beri oyuna giremiyoruz 8 saatte bu sorun halledilemeyecek kadar büyük ise bi açıklama yapmaları gerekmektedir üzgünüz xx:XX şu saate kadar oyun açılmayacaktır şeklinde saygılar...
Merhaba
Skeleton arkadasım, öncelikle sen benımle bu tür konusmada bulunamazsın. Ne kardeşinim.. Ne asker arkadaşı.. Ne de sokak arkadasınım ! O yüzden edepli olmanı istemekteyim ! Fakat bu konuya tekrar değinelim.. Sürpriz olabilir. Neden olmasın ? Sen Klan Parası Sisteminin çook uzun süredir var oldugunumu sanıyorsun ? Envarter+Karakter+Yetenek+Chat vb. çogu pencereye yenı grafikler gelmesiyle birlikte Klan Parası sistemi gelmiştir..ve Bu olaydan once lag dan geçiilmiyordu.Şöyle yani, bi yere hareket etsen, bi arz da seni görüp 1 kere saldırsa.. Ölene kadar lag geçmiyor.. O adamda da benım öldüğüm gözükmüyordu ! ve Reset atıldı oyuna bir de baktık ki Gözlük ler gelmıs klan parası gelmıs..
eceligelen12 yazdı:Merhaba
Skeleton arkadasım, öncelikle sen benımle bu tür konusmada bulunamazsın. Ne kardeşinim.. Ne asker arkadaşı.. Ne de sokak arkadasınım ! O yüzden edepli olmanı istemekteyim ! Fakat bu konuya tekrar değinelim.. Sürpriz olabilir. Neden olmasın ? Sen Klan Parası Sisteminin çook uzun süredir var oldugunumu sanıyorsun ? Envarter+Karakter+Yetenek+Chat vb. çogu pencereye yenı grafikler gelmesiyle birlikte Klan Parası sistemi gelmiştir..ve Bu olaydan once lag dan geçiilmiyordu.Şöyle yani, bi yere hareket etsen, bi arz da seni görüp 1 kere saldırsa.. Ölene kadar lag geçmiyor.. O adamda da benım öldüğüm gözükmüyordu ! ve Reset atıldı oyuna bir de baktık ki Gözlük ler gelmıs klan parası gelmıs..
Umarım anlatabildim.
saygılar
Bunları Yaparken ben Sürpriz falan istemiyorum Bana Saat Verilsin Bende Ona Göre Bekliyim. Saatlerimi harcıyorum bekliyorum Neymiş Sürpriz Olabilirmiş Ya Açıldığında Sürpriz Değilse ? Bana İhtimaller Üzerine Konuşmayın. Bana olacakları Söyleyin Olabilecekleri İstemekten Beklemekten Bıktım Anlatabilmişimdir Umarım.
Umarım anlatabildim.
saygılar
Genellikle bu konuları sadece okumakla geçerim ama buna tutamadım kendimi yazmak zorunda hissettim kendimi:) sen yazının sonundaSaygılardiyorsun ama yazının içinde benimle öyle konusamazsın ne kardeşimin v.b. şekilde resmen tehdit havası veriyorsun ve karşındakinden edepli olmasını istiyorsun ve bunu isterken de edepli olmanı istemekteyim !gibisinden emir cümlesi kullanıyorsun ve sonunda ünlem işareti koyuyorsun. Bu birisine karşı hitap ettigini yada sert bir dil takındıgını gösterir bunun saygıyla ilgisi yok şimdi sen söyle senin yazdıgın saygılar sözcügüyle benim dikkat çektigim sözcükler çelişmiyor mu?:)
Bi arkadaşın dedigi gibi yazı yazmış olmak için yazma bir bilgin yoksa biliyormus gibi davranma:)
Saygılar
Büyükler Yine Yaptıklarıyla Büyük Olurlar ama küçükler Yapacaklarıyla övünür ve Yapamadıklarıyla küçülürler.. Hydrogenx Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳
Umarım anlatabildim.
saygılar
Bunları Yaparken ben Sürpriz falan istemiyorum Bana Saat Verilsin Bende Ona Göre Bekliyim. Saatlerimi harcıyorum bekliyorum Neymiş Sürpriz Olabilirmiş Ya Açıldığında Sürpriz Değilse ? Bana İhtimaller Üzerine Konuşmayın. Bana olacakları Söyleyin Olabilecekleri İstemekten Beklemekten Bıktım Anlatabilmişimdir Umarım.
arkadaşa katılıyorum. ihtimaller üzerine oyun oynanmaz. bi şey varsa açıklama yapsınlar. sanırım buna hakkımız var. kapalı kaplıar ardında oyunculardan ney gizliyorlar anlamıyorum. neden neden neden açıklama yapılmıyor. hidryaysa hidra. yeni bölgeyse yeni bölge. sorun varsa sırun var. nedir. saat 1:20olmuş hala oyun açılmıyor. muhakkakki muhakkak ortada bir şey var ve bizim bunu bilmek en doğal hakkımız. tekrar söylüyorum. kapalı kapılar ardından oyuncuşardan gizlemekle olmaz. soğutmayn oyuncuları kendinizden ve oyundan.