Hepinize Hayırlı Pazarlar
Kabusxloncası ...
><>İNFAZ LONCASI BİLGİLENDİRME SAYFASI><>
- Hunter
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ><>İNFAZ LONCASI BİLGİLENDİRME SAYFASI><>
Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde.
KabusxLoncası
Kabusxhunter
KabusxLoncası
Kabusxhunter
Günaydınlar...
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Tamamiyle Yönetimin Beceriksizliğinden Kaynaklanan Daha Öncede Yönetimin Değişmesini Önerdiğim Ama Üyelerin Bana Cephe Aldığı Bu Yönetimin Yönettiği Loncada Daha Fazla Zaman Kaybı Yaşamak İstemiyorum..!
Çok Uğraştım..!Loncamızın Bir Yerlere Gelebilmesi İÇİN Ancak Lonca Başkanının Yaptığı Son Bencillikten Sonra Değerimin Olmadığını Anlayıp Ayrılma Kararımı Bu kONU Aracalığı İLE DUYURUYORUM..!
İnfaz Loncası İle Hiçbir Bağım Kalmamıştır..!
Ayrılan Üyeler;
İnfazxtonani
İnfazxroney
İnfazxsibryalı
Kullanıcılarının İnfaz Loncası İLe Hiçbir Bağları Kalmamıştır..!
İnfaz Loncasına Önündeki Yolda Başarılar Diliyoruz..!
Çok Uğraştım..!Loncamızın Bir Yerlere Gelebilmesi İÇİN Ancak Lonca Başkanının Yaptığı Son Bencillikten Sonra Değerimin Olmadığını Anlayıp Ayrılma Kararımı Bu kONU Aracalığı İLE DUYURUYORUM..!
İnfaz Loncası İle Hiçbir Bağım Kalmamıştır..!
Ayrılan Üyeler;
İnfazxtonani
İnfazxroney
İnfazxsibryalı
Kullanıcılarının İnfaz Loncası İLe Hiçbir Bağları Kalmamıştır..!
İnfaz Loncasına Önündeki Yolda Başarılar Diliyoruz..!

İnfaz Loncası Alınan Karar İle ve İnfazxtonani'nin de özel durumundan dolayı loncamızı Daha fazla yürütemeyeceğimizi karar alarak Loncanın kapandığını Sizlere Belirtmek İsterim. Loncada Oluşan Huzursuzluklar Nedeniyle Loncayı kapatıyoruz. Eminim En Hayırlısı Bu Olur. Lonca Kapandı Fakat kimse kimseyle küs değil, Herkez Eskisi Gibi Kardeştir.
Bir Senelik İnfaz Loncası Kapanmıştır.
Başta Kurtlar Loncası olmak üzere ;
Team Loncası
Kronic Loncası
Kabus Loncası
Dergah Loncası
Yeniçeri Loncası
God Frey Loncası
Börtecine Loncası
Darkness Loncası
Real Loncası
RoA'
Loncalarının, Başarılarının devamını Dilerim. İnşallah Herşey Gönlünüzce Olur. Kurtreiis(murat) 'ın Yardımlarından Dolayı Kendisine Çok Teşekkür Ederim.
Lonca Dağıldı Fakat Herkez Yine Kardeştir.
Herkezi Saygıyla Selamlarıyorum,
Oyundaki Online Adamlarım
Louster / Lousster / İnfazxlouster / İnfazxlauster
İYi Oyunlar..
İyi Forumlar..
İyi Günler..
Bir Senelik İnfaz Loncası Kapanmıştır.
Başta Kurtlar Loncası olmak üzere ;
Team Loncası
Kronic Loncası
Kabus Loncası
Dergah Loncası
Yeniçeri Loncası
God Frey Loncası
Börtecine Loncası
Darkness Loncası
Real Loncası
RoA'
Loncalarının, Başarılarının devamını Dilerim. İnşallah Herşey Gönlünüzce Olur. Kurtreiis(murat) 'ın Yardımlarından Dolayı Kendisine Çok Teşekkür Ederim.
Lonca Dağıldı Fakat Herkez Yine Kardeştir.
Herkezi Saygıyla Selamlarıyorum,
Oyundaki Online Adamlarım
Louster / Lousster / İnfazxlouster / İnfazxlauster
İYi Oyunlar..
İyi Forumlar..
İyi Günler..
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
- mimarzekeriya
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Deliler Ocağı
Bir Senelik Lonca Diyorsun da...Bu Loncanın KAçıncı Kapanıp, Açılışı Acaba...Bekliyorum Yakında Açılır Tekrar
Mimarzekeriya-Mimarzeko-Mimarov-UrbanUsta-VvvvVvvvvV-SultanIIBayezid/Mylady
Diğer Açılış ve kapanışlar asılsızdı . Konu başlığını görüp yorum yapanlardansın sen galiba.mimarzekeriya yazdı:Bir Senelik Lonca Diyorsun da...Bu Loncanın KAçıncı Kapanıp, Açılışı Acaba...Bekliyorum Yakında Açılır Tekrar![]()
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
mimarzekeriya yazdı:Bir Senelik Lonca Diyorsun da...Bu Loncanın KAçıncı Kapanıp, Açılışı Acaba...Bekliyorum Yakında Açılır Tekrar![]()
Konuşuyo işte Gereksiz İnsan..!

- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Evettt bundan sonra İnfaz loncasıı kapanmıstırr Herkez dostluk ıcınde ayrılmıstırrr. Başkan dostumsun herzamanda dost kalacagız pasam emegı gecen herkeze Minnetler duyarım. BUndan sonra herkez kendı yolunda ılerlıcez zaten ben alıskınım:D
!!!!!!!! 1 sayfadaha kapandıı bundan sonra herkez adına basarılar dılerım.. Lonca ayakta kalsın dıye bayaga ugrastım ama beceremedım herkez adına cok uzgunumm..
LOncadıkı arkadaslar ıcerısınde cok ıı ınsanlar var ama bazı problemler ıse fazla onlına olan yokk vee aralarında muhabbet olmuyorr .. cogunlukla baskan roney goruyorum oyunda baska kımseyı gormuyorumm Buu olayı suclamak ıcın yazmıyorum bi neden dıye yazıyorumm...
İNFAZ loncası kapanmıstır tum arkadaslara dıger hayatlarında başarılar dılerım..herseyy gonlunuzce olsun kalın saglıcakla....
SAMEDSEDİR
!!!!!!!! 1 sayfadaha kapandıı bundan sonra herkez adına basarılar dılerım.. Lonca ayakta kalsın dıye bayaga ugrastım ama beceremedım herkez adına cok uzgunumm..
LOncadıkı arkadaslar ıcerısınde cok ıı ınsanlar var ama bazı problemler ıse fazla onlına olan yokk vee aralarında muhabbet olmuyorr .. cogunlukla baskan roney goruyorum oyunda baska kımseyı gormuyorumm Buu olayı suclamak ıcın yazmıyorum bi neden dıye yazıyorumm...
İNFAZ loncası kapanmıstır tum arkadaslara dıger hayatlarında başarılar dılerım..herseyy gonlunuzce olsun kalın saglıcakla....
SAMEDSEDİR
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Paşa En iyisi Böyle Olacak , Çünki daha Fazla Çabalamaya Kalksaydık Büyük Kırgınlık Ve Kavga Çıkabilirdi. En Hayırlısı Bu Oldu Tüm İnfaz Loncası'na Başarılar Dilerim.
Paşa bi vs ATak ya
Paşa bi vs ATak ya
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
samedsedir06 yazdı:Evettt bundan sonra İnfaz loncasıı kapanmıstırr Herkez dostluk ıcınde ayrılmıstırrr. Başkan dostumsun herzamanda dost kalacagız pasam emegı gecen herkeze Minnetler duyarım. BUndan sonra herkez kendı yolunda ılerlıcez zaten ben alıskınım:D
SAMEDSEDİR
++++