bBASKENT LONCASI BURAYA BAKSIN

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ccabbbxgao
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

bBASKENT LONCASI BURAYA BAKSIN

Mesaj gönderen Ccabbbxgao »

Resim
Resim Bakentxmustafayla 3 de bıter 5m sıne ws attık adam prayı vermeden kactı gereklı loncanın oyuncusuyla ılgılenmesını rıca edıyorum
Gaoxonur
Ccabbbxgao
Rhxmaster
Kullanıcı avatarı
Ccabbbxgao
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: bBASKENT LONCASI BURAYA BAKSIN

guncel
Gaoxonur
Ccabbbxgao
Rhxmaster
Kullanıcı avatarı
serserixmustafa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen serserixmustafa »

buna sölenecek tek lafım var benim para sorunum yok nerdeysen gel paranı verim ama benden başka çarıma girenlerde var eyer ben atsaydım şahsen 5m lafını yapmam bunu nasıl ıspatlarım beni tanıyan isimler Erenn efelerxgamsız ulturaxreis yanlızlaryanlızı kenantuna reding mesih bu kişilere sorun hepside tanır bilir vede benim dolu ws atıp parasına kestiğim kişiler var vede hepside parasını ödemedi ben senin gib 5m lafını etmem gidipte forma koymam ben senin paranı 10 katlarım ve şimdi paranı vericem özür dile çünkü çardaki ben deilm.
OXDİLYARASIOX
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............
Kullanıcı avatarı
Ccabbbxgao
Cin Avcısı
Cin Avcısı

serserixmustafa yazdı:buna sölenecek tek lafım var benim para sorunum yok nerdeysen gel paranı verim ama benden başka çarıma girenlerde var eyer ben atsaydım şahsen 5m lafını yapmam bunu nasıl ıspatlarım beni tanıyan isimler Erenn efelerxgamsız ulturaxreis yanlızlaryanlızı kenantuna reding mesih bu kişilere sorun hepside tanır bilir vede benim dolu ws atıp parasına kestiğim kişiler var vede hepside parasını ödemedi ben senin gib 5m lafını etmem gidipte forma koymam ben senin paranı 10 katlarım ve şimdi paranı vericem özür dile çünkü çardaki ben deilm.
Resim
Adam ılk vercem dedı sımdıde ben atmadm atndan al dıo sonuçta senn carnla attm ve bu prayı vrmek zorndsn :evil:
Gaoxonur
Ccabbbxgao
Rhxmaster
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Auril »

bu kisiden baska ne beklersinki ???