buna sölenecek tek lafım var benim para sorunum yok nerdeysen gel paranı verim ama benden başka çarıma girenlerde var eyer ben atsaydım şahsen 5m lafını yapmam bunu nasıl ıspatlarım beni tanıyan isimler Erenn efelerxgamsız ulturaxreis yanlızlaryanlızı kenantuna reding mesih bu kişilere sorun hepside tanır bilir vede benim dolu ws atıp parasına kestiğim kişiler var vede hepside parasını ödemedi ben senin gib 5m lafını etmem gidipte forma koymam ben senin paranı 10 katlarım ve şimdi paranı vericem özür dile çünkü çardaki ben deilm.
serserixmustafa yazdı:buna sölenecek tek lafım var benim para sorunum yok nerdeysen gel paranı verim ama benden başka çarıma girenlerde var eyer ben atsaydım şahsen 5m lafını yapmam bunu nasıl ıspatlarım beni tanıyan isimler Erenn efelerxgamsız ulturaxreis yanlızlaryanlızı kenantuna reding mesih bu kişilere sorun hepside tanır bilir vede benim dolu ws atıp parasına kestiğim kişiler var vede hepside parasını ödemedi ben senin gib 5m lafını etmem gidipte forma koymam ben senin paranı 10 katlarım ve şimdi paranı vericem özür dile çünkü çardaki ben deilm.
Adam ılk vercem dedı sımdıde ben atmadm atndan al dıo sonuçta senn carnla attm ve bu prayı vrmek zorndsn :evil: