BI BETA GUNLERINE BIDE SIMDIKI GUNLERIMIZ (KIYASLAMA)
Re: BI BETA GUNLERINE BIDE SIMDIKI GUNLERIMIZ (KIYASLAMA)
O günleri aramamak elde değil güzel günlerdi
KOZANOĞLU
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Unutmamak lazım eski klan örsünde ismet bey ve handan haımın gizli bakışmaları
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
Beta zamanımız bulunmaz bi zamandı ama kısa sürdü bn eskilerden en çoq eski klan örsnün orda ettgimiz ws leri özledim herksi tek sıraya diziordm
D Paşaxfecu---Paşaxtamer--Paşaxtami-
Ben Senden İbaretim Yokluğunda İse Tek Bir Bedendir Suretim...!!!
Maziyi unut; çünkü geçmişe çare bulunmaz. İstikbali fazla düşünme, çünkü kaderin önüne geçilmez. Bulunduğun hale şükret, çünkü Allah (c.c.) "Haline şükredenin, nimetini artırırım" buyuruyor.
Anlatabildiysem ne mutlu bana
o Hep Asker ===>> TraYN
Anlatabildiysem ne mutlu bana
o Hep Asker ===>> TraYN

Lonca : Mahşerin Atlıları
Savaşçı: TraYN
Büyücü
sen zaten tek başına bır betasın bebeğimbLacksin yazdı:Keşke bende betada olsaydım :?

Lonca : Mahşerin Atlıları
Savaşçı: TraYN
Büyücü
TraYN yazdı:sen zaten tek başına bır betasın bebeğimbLacksin yazdı:Keşke bende betada olsaydım :?
Oy oy yavru ceylan şafak atmayı unutmuşsun. Bi şafak atta gıdıklanalım

- Fianxbmuxina
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
Mısır Carsısı Kapısının Sol Tarafındaki Uzun Kaldırımda Klanda Olanlar Sırayla Vs Yapıyordu=)
Buda Tepegöz Kesimi=)
[img]http://img692.imageshack.us/img692/5601 ... 721431.jpg[/img]
Buda Tepegöz Kesimi=)
[img]http://img692.imageshack.us/img692/5601 ... 721431.jpg[/img]
MuXiNaS ~~ bMuXiNa ~~ Fianxbmuxina
Zaman gelir yollarına kar yağar,etrafını hüzün bulutları sararsa,ne zaman bir dosta ihtiyaç duyarsan dost olabildiğim kadar burdayım...
Zaman gelir yollarına kar yağar,etrafını hüzün bulutları sararsa,ne zaman bir dosta ihtiyaç duyarsan dost olabildiğim kadar burdayım...
1 grub toplanır tepegöz keserdik eminönü arz sancagının orada tabı ozmnlar arz ve lodos sancakları emin önü eski örsteydı kafamızı kaldırır bi arza denk gelirdik cok güzeldi o hatıralar meteora inen oyuncular o cok güzel harika diye bölgeden klandan yazarlardı herkez heves yapar oraya inmek isterdi kuklacıya 2 grub gider keserdik vay be eski günlerrr..
Yöneticilerle beraber karsı klandakileri kovallar TTler girince herkez yanlarına gider kesmeye calısırlardı.
Zembeki yakalamaya calısırdık.Eskiyi özlemeyen varmı..
Yöneticilerle beraber karsı klandakileri kovallar TTler girince herkez yanlarına gider kesmeye calısırlardı.
Zembeki yakalamaya calısırdık.Eskiyi özlemeyen varmı..
TEŞKİLAT
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
- EsEsKiziLciKLi
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
herkes betayım diyor ama elle sayılabilecek kadar az beta oyuncusu vardırbLacksin yazdı:Beta günleri kavramını hala anlamış değilim. Beta günleri dediğimiz süreç 1 nisan 2007 öncesi ise eyvallah. Şayet 1 Nisan 2007 den meteor bölgesisin açıldığı tarihe kadar olan bölümü beta dönemi olarak adlandırmak yanlıştır.
Ha birde Beta'da Dostluk arkadaşlık falan o kadar sağlam değildi. 3 aylık beta sürecinde daha insanlar yeni yeni birbirini tanımaya başlamışken oyun tam sürüme geçti, karakterler silindi. Bu yüzden çok bırakan oldu oyunu. Devam edenlerde zamanla sunucuların çoğalmasıyla dağıldı gittiEsas dostluklar Mayıs ayı sonu itibari ile kurulmaya başlandı.

Eskiden madende sıra diye birşey olurdu yeni gelensıraya girerdi sıra hiç bozulmazdı adam cekmez ceksene gelde derdi
o zaman sibir akik sırf çöpe gidiyordu
o zaman sibir akik sırf çöpe gidiyordu