Sayın gm ler Destek takımına Telefonmu açıcak sanız napıcak sanız Lütfen Hemen Yapmanızı Arz ederim
Sorunum Şu. Bazı arkadaşlar Böle konu açarsam GM ler Kulak asmaz diorlar Ama şuanda Gerçekden Çok ciddi sinirliyim ve Yanımda 7 kişi var Hepside Şuanda Sinirli .
Sorun Şu Destek Takımına Yolladıgım Mesajdan bir Haber alamadım sorunum çözülmedi. bir Türlü oyunu indirir ken 1saat 45 dk sürdü Oyunu kurarken Birden Bi hata verdi Dedi Ki Ya Yeniden Deneyin yada Yok sayın.
yeniden deneiynce olmadı Yoksay dedim. Sonra bida yoksay öle öle tamı TAMINAAAAAAAAAAAAA 3 SAAT sürdü
Ve 3 saat lik bi Sabırla Pc kendine birden Reset attı.
Pc kapattım içeri giidp geldim açdım
Kurulumu tekrar Yapıcak dım Dosyasına Girdim Lancuher.exe yi açınca 97 tane Dosya güncelledi .
Oyuna Girer ken Gri bir Ekran çıkıyor. VE Yazan Şey Şu. Hiç bişeeeeee
Masa üstüne Gelince kıritik bi Hata oluşdu dior. Yolladım . Size Crsh.dmp Dosyasını istanbuloyun.html yi
HALA CEVAP YOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK .
Sorunuma Çözüm bulun bulamıyıcak sanız Adresi verin biz Gelelim orda Anlatın. Çünkü Ben Sırf Oyuna giricem Die Plus çekdim
Oyunla alaklı herhangi bir sorun yoktur .( Çalışmama yada bozuk linkler .)
Sorun sizin bilgisayarınızda .Bilgisayarınızı formatlayın . Kurulum yapmadan önce ,bilgisayrınızın kurulum için uygun olup olmadığını anlamak için mini sınayıcıyı çalıştırın . Bilgisayrınız oyun için uyumlu ise , oyunu indirin ( indirmek için , ''orbit'' tarzı bir program kullanın ) Bilgisayrınız oyun için uyumlu değil ise , teknik servisinizle görüşüp uyumlu hale getirin .