Ultraslanqmudur yazdı:WhiteGandalf yazdı:Ultraslanqmudur yazdı:WhiteGandalf yazdı:Ultraslanqmudur yazdı:
Selamlar ...
Öncelikle ortada bir ws warmı war kaybeden kaybetmişmi kaybetmiş sn gerekli açıklamanı yapmışın
resimlerle koymuşsun foruma tmm dır sözünde durmuşsun büyüklüğünü göstermişsin ..
fakat ;
ama çarı aktardınmı aktarmadınmı orası senle yüce yaradana kalmış bilinmez .
birde uzattıkça uzatmışın yok öle yok bu böle die pardon ama s.... şeyin dawası oLmazmış![]()
benim anLamadığım nokta birde sn bu çarları nerden we nasıl aldın yada açtırdın orasıda şüpheliya neyse
ben beta zamanından beri oynarım ilk defa gördüm bu çarları yani![]()
kendi çarların wardı araya mesafeler girdi pat oyuna düştün pat yeni çarlar şaşırtıcı yani
Unutmadan son nokta Beta çarların yüz renkleri kapalı olur![]()
soradan açılan büyüklü küçüklü çarlarınkı açık olur diyeceklerim bu kadardır uzatmayın sizde bakın daLganıza![]()
feritada : seni sanal dünyadan anlayan birisi sanırdım ama yanılmışım demekki ..
oyun içideki karekter transferleri gece geç saatlerde oluyor bu 1. printlerdeki dijital imzalara bakarak tarih saatlerini görebilirsin bu 2. saatlere bakınca zaten anlamalısın silindiğini ama için yinede rahat etmiyorsa gidip bir GM ile konuş o gün içinde pritnler alınmadan karekter transferi gerçekleşmi
şimdi gelelim şu beta saçalıklarına GRİİGANDALF ı tanıyor herkes değilmi sonra eskilerden , arz klanında ki büyücü ahenq e sorun bakalım bu charlar ne zmn dır varmış
mantığınla düşünüyor olsan sen zaten, en char meraklısı olsam zaten silmezdim benim için beta olmuş bilmem ne olmuş hiç fark etmez hepsi aynı işi görüyor ne de olsa eskilerde beni yeterince zaten tanıyorlar karalama kampanyalarınızı geliştirip sunun konuya belki o zmn okuyanlar fake lerinizi yerler
Fukicimm Fukicimm Fukicimm![]()
yazdığım sözleri iyi okusan ne demek istediğimi anlardın kapiş![]()
dediğim gibi çarı taşıdınmı sildinmi senle yüce yaradana kalmış ..
sildiysende konu açarak resimli bir şekilde göstermişsin tmm büyüksün sözümüz yoq![]()
ama ballandıra ballandıra başka şeylerde yazarak kendini düşürmüşsün
sora sanal dünyadan anladığım şeyler vardır yoktur bilinmez bildiklerimde yeter bana![]()
fake make demişsineskiye dönersek kimin neler çewirdiğine dair dosya resim arşiwim geniştir
neyse bişi demiyorum Fukicimm sizin köy daha büyük sözlerimide yanLış anLama altı üstü 1-2 yorum![]()
feritadakafan basmıyormu senin öle kapiş mapiş kelime kaşarlığı yapacağına dedikelrimi oku eğer kafan basmazsa büyükerine okut sana anlatsın .. hala allah la aranda diyorsun ? buna gerek yok diyorum bende
1_ sunucuda karekter transferi yapılmadan önce haber verilmiyor.
2_ dediğim gibi dijital imzalardaki tarih saate bak o kadar kısa bi süre içinde kim neyi nereye taşıyo kapişçi seni ; :shock:
benim demek istediğim anlayan anladı burda hemde çok iyi ama sen konuya dalıp saçmalamakla beni değil kendini düşürdün
yafrum fare değiliz kaşar peşinde koşmayız biz![]()
ben bir ihtimal die dedim we sen ihtimali gerçek köşene çekmeye kalktın
sen diorsunya kendini düşürdün die düşmüşsek elimizden tutan olur elbet![]()
görünen köy klavuz istemiyor..