Enerji/Kudret'le TANKLIK AYARLAMASI

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Enerji/Kudret'le TANKLIK AYARLAMASI

Mesaj gönderen complex »

ExpectoPatronuS yazdı:
DoGanSarLi yazdı:Bnece böyle değil ama diğer online oyunlardaki Tanklık kavramının bizim oyunumuzda da tam anlamıyla olabilmesi için:

a) Beceri, zeka, bünye gibi puanları kendimiz vermemiz gerekir.

b) Kendi dağıtacağımız Beceri, zeka vb. puanları sayesinde yeni yeteneklere kavuşmalıyız. Örn. Zeka'ya 50 puan verdiğimizde, Hiddet azaltıcı yeni bir yetenek gelmeli.

c) Enerji ve Kudret'i kendimiz dağıtmalıyız.

d) Yeni dirençler eklenmeli
katiliyorum oyun dahada guzel bir hal alir ne kadar cok cesitlilik olursa karakterleri yapilandirmada + bir bonus kazandirir oyuna
complex yazdı:Ben eşyalarla tank olabilmek için bir yöntem sundum ve bence gayet iyi bir fikir, o yüzden buraya yazdım. Yoksa kafamdan geçen bir sürü fikirle forumu kirletmek istemem. Yeterince kirletiyorum zaten.
Neden mi eşyalarla ilgili bir öneri?
Çünkü: Vocati'nin Korumaları'nda göründüğü gibi kıyafetlerimizle tanklık yapacaz.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Bakiniz
Tank:Koruyacak
Büyücü:Vurucak
Şifaci:Tanka can basacak al sana süper taktik :lol:
Kullanıcı avatarı
xakrepkrallx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xakrepkrallx »

complex yazdı:
xakrepkrallx yazdı:sen oyunda bana ulaş ben sana üstümü yansıtıyım tank için gerekli olan itemleri gör ;)
Kadim'de yem hep sen oluyorsun biliyorum ama tanklık yüksek vurarak olmuyor. Grubunda 5 tane şifacı oluyor, ama tank şifa olmadan da hayatta kalmalı. Tank çabuk ölmez, canavarları yönetmesini bilir. Grup Bölgesi'nde aynı anda 4-5 tane güçlü yaratıkla kapışacaz. Grup Bölgeleri farklı olacak. ;)
bana bişey olmaz sen rahat ol :D
Topsecrett
DoGanSarLi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DoGanSarLi »

complex yazdı:
ExpectoPatronuS yazdı:
DoGanSarLi yazdı:Bnece böyle değil ama diğer online oyunlardaki Tanklık kavramının bizim oyunumuzda da tam anlamıyla olabilmesi için:

b) Kendi dağıtacağımız Beceri, zeka vb. puanları sayesinde yeni yeteneklere kavuşmalıyız. Örn. Zeka'ya 50 puan verdiğimizde, Hiddet azaltıcı yeni bir yetenek gelmeli.

katiliyorum oyun dahada guzel bir hal alir ne kadar cok cesitlilik olursa karakterleri yapilandirmada + bir bonus kazandirir oyuna
complex yazdı:Ben eşyalarla tank olabilmek için bir yöntem sundum ve bence gayet iyi bir fikir, o yüzden buraya yazdım. Yoksa kafamdan geçen bir sürü fikirle forumu kirletmek istemem. Yeterince kirletiyorum zaten.
Neden mi eşyalarla ilgili bir öneri?
Çünkü: Vocati'nin Korumaları'nda göründüğü gibi kıyafetlerimizle tanklık yapacaz.

Tamam sen Eşyalara yönelik sunuyorsun ama bende diyorumki böyle olmasın benim dediğim gibi olsun. Yani eşyalarda Tanlık kavramı olmasın Karakterlerin bizzat üzerinde olsun. ;)
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen complex »

Yok olmasın. Ben böyle istiyorum. :)
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
ALPS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen ALPS »

complex yazdı:Her eşyanın efsunları var, bunlar o eşyanın bonusları. Ama eşyalara biz de efsun katabilelim.

:arrow: Tank olabilmek için;
Aktar Şevket'ten [Enerji Efsunu Tozu]'nu 1 milyona alırız. Her eşyaya 3 adet efsun ekleme şansımız olsun. Eğer biz tank olmak istiyorsak 3 adet Enerji Efsunu Tozu'nu alır, eğer silah içinse Demirci Rüstem, giyisi içinse Fahri Bey'den eşyaya ekletiriz. Üzerimizi Max. Hasar+Savunma/Zırh dizerek de tank olabiliriz. (Max. Enerji'ye gerek kalmaz.)

:arrow: Eğer savaşçıya DPS rolü yüklemek istiyorsak;
Aktar Şevket'ten 2 adet [Kudret Efsunu Tozu] ve bir adet [Enerji Efsunu Tozu] alabiliriz. 3'ünü de kudretimizi de arttırmak için kullanabiliriz, farketmez. Böylece Tanklar hiddeti yeteneğiyle elinde tutarken biz de bitmeyen kudretimizle sürekli hasar verebiliriz. Üzerimizi Max. Hasar+Saldırı/Kritik dizerek de DPS olabiliriz. (Kudretimizin %100'üyle daha fazla yetenek kullanabiliriz.)

1) Bu tozlar eşyalara enerji ve kudret arttırıcı efsunlardan başka efsun eklenemeyecek.
2) Bu tozlar Aktar Şevket'ten oyun parasıyla veya Klan Tüccarı'ndan klan parasıyla alınabilecek.
3) Bu tozlar duellolardaki taktiklerde farklı tarzlara sebeb olacak ve daha iyi olma kavramı anlam kazanacak. Çünkü şu anda tek efsunlu seti olan biri çift efsunluyu yenebiliyor. Bir anlamı olmalı çift efsunların. Biri 200 milyonla çift efsun ayarlarken diğeri 10 milyon bile etmeyen setiyle diğerini alıyor. Bu gerçekten anlamsız.
senin dediğin * lı itemlere gelcek gibi diye tamin etiğimden elmimde 1 2 tane tutuyorum :D :D

alıcağımız itemler hasar değilde savunma, saldırı, zırh, max enerli, direnc olabilir
xosmanlıx
facexosmanlıx

benim yokluğumda rüzğarım eser oda size yeter...
FACE LONCASI
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen complex »

ALPS yazdı:
complex yazdı:Her eşyanın efsunları var, bunlar o eşyanın bonusları. Ama eşyalara biz de efsun katabilelim.

:arrow: Tank olabilmek için;
Aktar Şevket'ten [Enerji Efsunu Tozu]'nu 1 milyona alırız. Her eşyaya 3 adet efsun ekleme şansımız olsun. Eğer biz tank olmak istiyorsak 3 adet Enerji Efsunu Tozu'nu alır, eğer silah içinse Demirci Rüstem, giyisi içinse Fahri Bey'den eşyaya ekletiriz. Üzerimizi Max. Hasar+Savunma/Zırh dizerek de tank olabiliriz. (Max. Enerji'ye gerek kalmaz.)

:arrow: Eğer savaşçıya DPS rolü yüklemek istiyorsak;
Aktar Şevket'ten 2 adet [Kudret Efsunu Tozu] ve bir adet [Enerji Efsunu Tozu] alabiliriz. 3'ünü de kudretimizi de arttırmak için kullanabiliriz, farketmez. Böylece Tanklar hiddeti yeteneğiyle elinde tutarken biz de bitmeyen kudretimizle sürekli hasar verebiliriz. Üzerimizi Max. Hasar+Saldırı/Kritik dizerek de DPS olabiliriz. (Kudretimizin %100'üyle daha fazla yetenek kullanabiliriz.)

1) Bu tozlar eşyalara enerji ve kudret arttırıcı efsunlardan başka efsun eklenemeyecek.
2) Bu tozlar Aktar Şevket'ten oyun parasıyla veya Klan Tüccarı'ndan klan parasıyla alınabilecek.
3) Bu tozlar duellolardaki taktiklerde farklı tarzlara sebeb olacak ve daha iyi olma kavramı anlam kazanacak. Çünkü şu anda tek efsunlu seti olan biri çift efsunluyu yenebiliyor. Bir anlamı olmalı çift efsunların. Biri 200 milyonla çift efsun ayarlarken diğeri 10 milyon bile etmeyen setiyle diğerini alıyor. Bu gerçekten anlamsız.
senin dediğin * lı itemlere gelcek gibi diye tamin etiğimden elmimde 1 2 tane tutuyorum :D :D

alıcağımız itemler hasar değilde savunma, saldırı, zırh, max enerli, direnc olabilir
Eğer öyle bir şey olursa yine, en baştan yanlış gitmekten dolayı bir sürü kişi şikayetçi olur, tıpkı kesici/ezici/delici silah tipi güncellemesinde olduğu gibi. "Eğer enerji/kudret efsunlarını getirecekseniz en baştan getirmeniz lazımdı. Bir farkı olacağını bilseydik yıldızsız almazdık." diye isyan edecekler haklı olarak. [Kudret Efsunu Tozu] gibi [Yıldız Tozu] da gelir. Kudret Efsunu Tozu'nu 1 milyona alıyorsak Yıldız Tozu'nu da 3 milyona alırız.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

buna tamamen katılıyorum
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
DoGanSarLi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DoGanSarLi »

1EngiN1 yazdı:

buna tamamen katılıyorum
Uygun olurmu bilmiyorum ama 1 tane daha madde eklemek istiyorum.

e) Saldırı ve Savunma puanlarını kendimiz dağıtmamız gerekiyor. Örn. Tank karakterlerin Savunmaya daha fazla puan vermeleri gerekiyor.
Kullanıcı avatarı
Hermanxllxserman
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Hermanxllxserman »

burnuma Çalıntı kokusu gelior :D sinirlendim kötü bi fikir benim tank Çarı fikrm daha ii :) Aabi'm oqe.
H€R@Nxllxs£RmØn

Dostumuz Az düşmanımız Çok KORKUMUZ YOK

***Hermanxllxsting***Hermanxllxvuslat***
-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-
[*]Akıllı olun OqLim[*][/size]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön