Artık Satıcam İridyumları... Servetimi Gösteriym Dedim..
- Serruhxeyup
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Artık Satıcam İridyumları... Servetimi Gösteriym Dedim..
Yalan...
Serruhxeyüp Meran
Serruhxbüyü Meran
ksklı E.minönü
Serruhxbüyü Meran
ksklı E.minönü
- Cunocuneyt
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
iridyumlara talibim pazarlık payı varmıdır.
FERRAND
Arkadaşlar Merhaba
Şu konuya açıklık getireyim beni Kuklacıda hemen hemen herkes İridyumcu olarak bilir hatta inanmayan olursa kuklacı sunucusunda MADEN ÇEKMEK isimli konuyada göz atabilir...Benim 3 ayda en fazla topladığım İrid sayısı 11 olmustur daha sonra item v.s için satıldı...Bir arkadas 50 60 da bir çıktıgını yazmıs 60 Osmiridyum 300 dakikadan asagı asla toplayamazsın bu da 5 saat yapar sence kolay mı çıkıyor
...7 saat madenin basında kaldıgımı biliyorum
ops: 80 osmiridyum 3 osmiyum çekerek daha sonra iridyum çektiğimi biliyorum :lol: ...Bazı güncelleme zamanında oyun giriş çıkış yaptıgınızda başa sarıyor,bir kişi diğerine item para aktarsa dahi girip çıktığında o item ve paralar aynen kalıyor bu sırada istediğiniz kadar madeni çoğaltabilir istediğiniz kadar para aktarabilirsiniz yalnız güncellemenin sonunda sistem dışına atılacağınız için bu emekler boşa gidecektir
Data oynaması olamaz mı? Derseniz de olabilir fakat bu resmi bu foruma gerçek diye koyacak birinin datalarla oynayabilecek bir akla sahip olması zor
İyi oyunlar
Şu konuya açıklık getireyim beni Kuklacıda hemen hemen herkes İridyumcu olarak bilir hatta inanmayan olursa kuklacı sunucusunda MADEN ÇEKMEK isimli konuyada göz atabilir...Benim 3 ayda en fazla topladığım İrid sayısı 11 olmustur daha sonra item v.s için satıldı...Bir arkadas 50 60 da bir çıktıgını yazmıs 60 Osmiridyum 300 dakikadan asagı asla toplayamazsın bu da 5 saat yapar sence kolay mı çıkıyor
İyi oyunlar
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu ülkelerde,güneş batmak üzeredir...
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Ferday-i kyamet
konu kilit.. adam keklemeye çalışıo işte ya
arkadaşlar adamın dediği yalansa yalandır
boş post kasıyorsunuz
boş post kasıyorsunuz
Linkin
Büyücülinkin ==== PsiKoLoTiK
Büyücüxlinkin
Şifacılinkin

Büyücülinkin ==== PsiKoLoTiK
Büyücüxlinkin
Şifacılinkin

Arkadaşlar ben bu işin kitabını yazdım.Bu olay sadece datadan ibaret,shop olsa anlaışcak, o yüzden datayla oynanmış.Bi uid numaralarını değiştirmek sadece 10 sn mi alır.
Saygılar
Saygılar
Tamamen forum kirliliği
Nick : Azimlixseloxbüyü
Lonca : Azimlix
Server : Tılsım
Karakter : Büyücü
Lonca : Azimlix
Server : Tılsım
Karakter : Büyücü
Yav bu kadar uzattınız ben bu adamı bulayım en iyisi bakayım varmı 109 tane varsada foruma koyayım herkez görsün,
Yaptığınız REZİLLİK
Yaptığınız REZİLLİK
Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz ? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur.
Silencend Fiqan Ieqo
Silencend Fiqan Ieqo
- Ozgurbuyucu
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
ŞURAY AYOK YLANA YOK ŞU YOK BU DİYENLER YAHU BEN HEPİNİZE ACIYORUM VARYA 1.Sİ MİLLETİN SERVETİ DOĞRU YALAN SİZİ NE İLGİLENDİRİR 2.Sİ KLANDAN BÖLGEDEN EJDER ASAB YANSITANLARA BU TEPKİYİ VERSENİZ EJDER VE ASAB VE ECELLER SATILMADIĞI HALDE ADAMLAR HAVA İÇİN YANSITIYOR UTANIN YA BU TEPKİLERİ OINLARA VERSENİZ ADAMLAR YANSITMAZ SİZİN İŞİNİZ GÜCÜNÜZ YOK BÖYLE İŞLERLE Mİ UĞRAŞIYONUZ
Özgürbüyücü
Özgürbüyücü
'' Gerçekçi ol imkansızı iste. ''
Ernesto Che Guevara
Ernesto Che Guevara
- abdullahsezgin
- İri Fare Avcısı
Dogruysa oyuna girsin göstersin iridyumları anlayalım gerçekleri yalan söylüyosa ÇARI BAN YİYEBİLİR.söylemiyorsa HERKES ONA İNANMAK ZORUNDADIR.
Eminönü Sunucusundan Gecelerinsavasci
ESKİ BİR EFSANEYİM ARTIK!!!
ESKİ BİR EFSANEYİM ARTIK!!!