Mematixxxxbaş + Ultraslanqlower öğreneceksiniz sizde..!
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Mematixxxxbaş + Ultraslanqlower öğreneceksiniz sizde..!
ben olsam silmezdim
böyle totoşlar için charımı siler miyim hiç 
bir varmış bir yokmuşum
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Klan: Lodos
Kabahatin en büyüğü sende okadar zamandır oynuyorsun bir ws atıcaksın bari bilindir birileri ile yapta zevk alasın be dostum yazık olmuş karakterine üzüldüm.
Glower konusuna gelince bu arkadaş zaten hal ve hareketleri ile ofsayt birisi ilk tanışmamız akreplerin orda ki çıban öbeğinde olmuştu 2 akrep' i çağırıp katolizör etkisi ile beni öldürtmüş mateni çekmeye koyulmuştu. 2. ofsayt hareketi ise plusum olmadığı bir dönemde kara cin mağarasındaki topaz madeninde mavi topaz çekmiş ve satmak için söyle kanalına yansıtmıştım oda tesadüş ordan geçiyordu söylediği kelime şu ''GT SOK'' tabi karşılığını aldı o ayrı mesele
bu tarz adamlar oyundaki güçlü kaakterleri ile ezik beyinlerini bütünlemiş kendini nimetten sayan allahın yarattığı kullardır işte tabi biz yinede bunları severiz değilse oyunda nasıl vakit geçicek değilmi...
Glower konusuna gelince bu arkadaş zaten hal ve hareketleri ile ofsayt birisi ilk tanışmamız akreplerin orda ki çıban öbeğinde olmuştu 2 akrep' i çağırıp katolizör etkisi ile beni öldürtmüş mateni çekmeye koyulmuştu. 2. ofsayt hareketi ise plusum olmadığı bir dönemde kara cin mağarasındaki topaz madeninde mavi topaz çekmiş ve satmak için söyle kanalına yansıtmıştım oda tesadüş ordan geçiyordu söylediği kelime şu ''GT SOK'' tabi karşılığını aldı o ayrı mesele
Koray YAR
- Senfony
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Revenge of Nobility
hiç de kusura bakma fukiWhiteGandalf yazdı:cem sana da gelince char benim keyif benim istediğimi ortaya koyarım o benim bileceğim iştir ancak ben bu yazdıklarını okuyana kadar kumarda vb . de karısı ailesini ortaya koyan birini tanımadım duymadım da .. bu benzetmeyi yapmak için bunları görmek duymak yaşamak lazım. benzetmelerini daha uygun seçmelisin.. hoş değil..!Senfony yazdı:Çar silmesine VS yapmak da nedir?
vs yi kazanan kişinin bundan kazancı ne?
Hani kumar masasına karısını ailesini koyanlar olurya
Kusura bakmayın, gücenmeyin ben olayı buna benzetiyorum.
Alt tarafı bi vs
Yensen ne yenilsen ne
sizin yaptığınız iş, rus ruleti oynamaya benziyor.
bundan keyif alabiliyorsanız ne mutlu size.

Eline , beline , diline sahip ol !
- WhiteGandalf
- İri Fare Avcısı
Senfony yazdı:hiç de kusura bakma fukiWhiteGandalf yazdı:cem sana da gelince char benim keyif benim istediğimi ortaya koyarım o benim bileceğim iştir ancak ben bu yazdıklarını okuyana kadar kumarda vb . de karısı ailesini ortaya koyan birini tanımadım duymadım da .. bu benzetmeyi yapmak için bunları görmek duymak yaşamak lazım. benzetmelerini daha uygun seçmelisin.. hoş değil..!Senfony yazdı:Çar silmesine VS yapmak da nedir?
vs yi kazanan kişinin bundan kazancı ne?
Hani kumar masasına karısını ailesini koyanlar olurya
Kusura bakmayın, gücenmeyin ben olayı buna benzetiyorum.
Alt tarafı bi vs
Yensen ne yenilsen ne
sizin yaptığınız iş, rus ruleti oynamaya benziyor.
bundan keyif alabiliyorsanız ne mutlu size.
bu benzetmen daha mantıklı oldu herkesin zevki farklıdır. tabi sizlerin yorumlarıda farklıdır.
Ancak konuyu açma sebebim char silmesine yada herhangi bişeyine Ws yapmak doğrumudur yanlışmıdır konusu sözkonusu olan konunun üstüne çıkmış.
dediğim gibi zevkler insanlarındır. isteyen istediğine ws yapar yada kumar oynar orası kişilerin bileceği iştir. bundan sonraki yorumlarınızı konuya ilişkin ve konu doğrulusunda yaparsanız daha uygun olacaktır..
Sove senin içinde geçerli

- WhiteGandalf
- İri Fare Avcısı
Koray bizler birbirimizi ve kendimizi bilen insanlarız.. söz konusu sadece char olsun 1 char silinir diğeri kasılır en fazla 2 / 3 gün alır.. Sorun değil kardeşim ama ilgine tşk ederim.. BİZlerin sayısı günden güne azalıyor malesef..Hellriders yazdı:Kabahatin en büyüğü sende okadar zamandır oynuyorsun bir ws atıcaksın bari bilindir birileri ile yapta zevk alasın be dostum yazık olmuş karakterine üzüldüm.
Glower konusuna gelince bu arkadaş zaten hal ve hareketleri ile ofsayt birisi ilk tanışmamız akreplerin orda ki çıban öbeğinde olmuştu 2 akrep' i çağırıp katolizör etkisi ile beni öldürtmüş mateni çekmeye koyulmuştu. 2. ofsayt hareketi ise plusum olmadığı bir dönemde kara cin mağarasındaki topaz madeninde mavi topaz çekmiş ve satmak için söyle kanalına yansıtmıştım oda tesadüş ordan geçiyordu söylediği kelime şu ''GT SOK'' tabi karşılığını aldı o ayrı meselebu tarz adamlar oyundaki güçlü kaakterleri ile ezik beyinlerini bütünlemiş kendini nimetten sayan allahın yarattığı kullardır işte tabi biz yinede bunları severiz değilse oyunda nasıl vakit geçicek değilmi...
şu qlower e gelince bu bebenin bi kuyruk acısı vardı eskiye ( eski dediysem en fazla 2 hafta önce ) dayanan..
4 charımın karizmasını 1,5m satıyorum . fiyat sordu söyledim .. ilk konuşmamız oldu bu bebeyle.. fiyatı duyunca tıpkı sana yaptığı gibi terbiyesizleşmeye başladı..
tabi sonra Fuki ' nin gazabından kaçamadı..
aynen sana katılıyorum zaten görünen köyler için klavuz istemez.. lowerden köyde olmaz ama

- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
Değmez.
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
ah benim ekürüm sen böyle dalemalara bakıp nie hareket edion bunların delikanlıca bi işini görmedimki bu zamana kadar ben bunların yüzünden krom satır bile silmem ne olduklarını hepimiz biliorz sen canını sıkma hele bi yen bölgeler açılsın geri döncem daha çok eglencez gece er meydanı etkinliği yapıcazsen bu dalema lara uyma sıkma canını seni bilen bilio onlarıda bilen bilio
Türkiyemxtrabzon 
Türkiyemxcarih

Türkiyemxcarih
ben 1 kere karekter sildim ve bin pişmanım böyle ucuz şeyler için ne VS atılır nede karekter silinir. Sildin nie konu açıyorsun :?:
Emeğe yazık, el emeği göz nuru 

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
- Ultraslanqmudur
- Sahaf Yardımcısı
Selamlar ...
Öncelikle ortada bir ws warmı war kaybeden kaybetmişmi kaybetmiş sn gerekli açıklamanı yapmışın
resimlerle koymuşsun foruma tmm dır sözünde durmuşsun büyüklüğünü göstermişsin ..
fakat ;
ama çarı aktardınmı aktarmadınmı orası senle yüce yaradana kalmış bilinmez .
birde uzattıkça uzatmışın yok öle yok bu böle die pardon ama s.... şeyin dawası oLmazmış
benim anLamadığım nokta birde sn bu çarları nerden we nasıl aldın yada açtırdın orasıda şüpheliya neyse
ben beta zamanından beri oynarım ilk defa gördüm bu çarları yani
kendi çarların wardı araya mesafeler girdi pat oyuna düştün pat yeni çarlar şaşırtıcı yani
Unutmadan son nokta Beta çarların yüz renkleri kapalı olur
soradan açılan büyüklü küçüklü çarlarınkı açık olur diyeceklerim bu kadardır uzatmayın sizde bakın daLganıza

ReVoLVeR ~ FERİTaDa ~ JeSuHa
- WhiteGandalf
- İri Fare Avcısı
yukarıda verdiğim cevaplarda da belirttiğim gibi ws yapacağım yada nesine yapacağım kimseyi alakadar etmez. sadece sunucu şu 2 karektersizin ne mal olduğunu PEKİŞTİRSİN diye dir konu ..1453 yazdı:ben 1 kere karekter sildim ve bin pişmanım böyle ucuz şeyler için ne VS atılır nede karekter silinir. Sildin nie konu açıyorsun :?:
Emeğe yazık, el emeği göz nuru
konu haricindeki yorumlarınızı ağzınızda geeleseniz kafi dir buraya yazmanıza gerek yok zaten..