Mematixxxxbaş + Ultraslanqlower öğreneceksiniz sizde..!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Mematixxxxbaş + Ultraslanqlower öğreneceksiniz sizde..!

Mesaj gönderen PROF »

ben olsam silmezdim :D böyle totoşlar için charımı siler miyim hiç :D
bir varmış bir yokmuşum
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Kabahatin en büyüğü sende okadar zamandır oynuyorsun bir ws atıcaksın bari bilindir birileri ile yapta zevk alasın be dostum yazık olmuş karakterine üzüldüm.

Glower konusuna gelince bu arkadaş zaten hal ve hareketleri ile ofsayt birisi ilk tanışmamız akreplerin orda ki çıban öbeğinde olmuştu 2 akrep' i çağırıp katolizör etkisi ile beni öldürtmüş mateni çekmeye koyulmuştu. 2. ofsayt hareketi ise plusum olmadığı bir dönemde kara cin mağarasındaki topaz madeninde mavi topaz çekmiş ve satmak için söyle kanalına yansıtmıştım oda tesadüş ordan geçiyordu söylediği kelime şu ''GT SOK'' tabi karşılığını aldı o ayrı mesele ;) bu tarz adamlar oyundaki güçlü kaakterleri ile ezik beyinlerini bütünlemiş kendini nimetten sayan allahın yarattığı kullardır işte tabi biz yinede bunları severiz değilse oyunda nasıl vakit geçicek değilmi...
Koray YAR
Kullanıcı avatarı
Senfony
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Revenge of Nobility

Mesaj gönderen Senfony »

WhiteGandalf yazdı:
Senfony yazdı:Çar silmesine VS yapmak da nedir?
vs yi kazanan kişinin bundan kazancı ne?

Hani kumar masasına karısını ailesini koyanlar olurya
Kusura bakmayın, gücenmeyin ben olayı buna benzetiyorum.

Alt tarafı bi vs
Yensen ne yenilsen ne
cem sana da gelince char benim keyif benim istediğimi ortaya koyarım o benim bileceğim iştir ancak ben bu yazdıklarını okuyana kadar kumarda vb . de karısı ailesini ortaya koyan birini tanımadım duymadım da .. bu benzetmeyi yapmak için bunları görmek duymak yaşamak lazım. benzetmelerini daha uygun seçmelisin.. hoş değil..!
hiç de kusura bakma fuki
sizin yaptığınız iş, rus ruleti oynamaya benziyor.
bundan keyif alabiliyorsanız ne mutlu size.
Resim
Eline , beline , diline sahip ol !
Kullanıcı avatarı
WhiteGandalf
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen WhiteGandalf »

Senfony yazdı:
WhiteGandalf yazdı:
Senfony yazdı:Çar silmesine VS yapmak da nedir?
vs yi kazanan kişinin bundan kazancı ne?

Hani kumar masasına karısını ailesini koyanlar olurya
Kusura bakmayın, gücenmeyin ben olayı buna benzetiyorum.

Alt tarafı bi vs
Yensen ne yenilsen ne
cem sana da gelince char benim keyif benim istediğimi ortaya koyarım o benim bileceğim iştir ancak ben bu yazdıklarını okuyana kadar kumarda vb . de karısı ailesini ortaya koyan birini tanımadım duymadım da .. bu benzetmeyi yapmak için bunları görmek duymak yaşamak lazım. benzetmelerini daha uygun seçmelisin.. hoş değil..!
hiç de kusura bakma fuki
sizin yaptığınız iş, rus ruleti oynamaya benziyor.
bundan keyif alabiliyorsanız ne mutlu size.

bu benzetmen daha mantıklı oldu herkesin zevki farklıdır. tabi sizlerin yorumlarıda farklıdır.

Ancak konuyu açma sebebim char silmesine yada herhangi bişeyine Ws yapmak doğrumudur yanlışmıdır konusu sözkonusu olan konunun üstüne çıkmış.
dediğim gibi zevkler insanlarındır. isteyen istediğine ws yapar yada kumar oynar orası kişilerin bileceği iştir. bundan sonraki yorumlarınızı konuya ilişkin ve konu doğrulusunda yaparsanız daha uygun olacaktır..

Sove senin içinde geçerli =)
Resim
Kullanıcı avatarı
WhiteGandalf
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Hellriders yazdı:Kabahatin en büyüğü sende okadar zamandır oynuyorsun bir ws atıcaksın bari bilindir birileri ile yapta zevk alasın be dostum yazık olmuş karakterine üzüldüm.

Glower konusuna gelince bu arkadaş zaten hal ve hareketleri ile ofsayt birisi ilk tanışmamız akreplerin orda ki çıban öbeğinde olmuştu 2 akrep' i çağırıp katolizör etkisi ile beni öldürtmüş mateni çekmeye koyulmuştu. 2. ofsayt hareketi ise plusum olmadığı bir dönemde kara cin mağarasındaki topaz madeninde mavi topaz çekmiş ve satmak için söyle kanalına yansıtmıştım oda tesadüş ordan geçiyordu söylediği kelime şu ''GT SOK'' tabi karşılığını aldı o ayrı mesele ;) bu tarz adamlar oyundaki güçlü kaakterleri ile ezik beyinlerini bütünlemiş kendini nimetten sayan allahın yarattığı kullardır işte tabi biz yinede bunları severiz değilse oyunda nasıl vakit geçicek değilmi...
Koray bizler birbirimizi ve kendimizi bilen insanlarız.. söz konusu sadece char olsun 1 char silinir diğeri kasılır en fazla 2 / 3 gün alır.. Sorun değil kardeşim ama ilgine tşk ederim.. BİZlerin sayısı günden güne azalıyor malesef..

şu qlower e gelince bu bebenin bi kuyruk acısı vardı eskiye ( eski dediysem en fazla 2 hafta önce ) dayanan..
4 charımın karizmasını 1,5m satıyorum . fiyat sordu söyledim .. ilk konuşmamız oldu bu bebeyle.. fiyatı duyunca tıpkı sana yaptığı gibi terbiyesizleşmeye başladı..

tabi sonra Fuki ' nin gazabından kaçamadı..

aynen sana katılıyorum zaten görünen köyler için klavuz istemez.. lowerden köyde olmaz ama ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
kontforum62
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen kontforum62 »

Değmez.
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır

http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT

temmuz 2007'den beri...
Kullanıcı avatarı
jonturk61
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen jonturk61 »

ah benim ekürüm sen böyle dalemalara bakıp nie hareket edion bunların delikanlıca bi işini görmedimki bu zamana kadar ben bunların yüzünden krom satır bile silmem ne olduklarını hepimiz biliorz sen canını sıkma hele bi yen bölgeler açılsın geri döncem daha çok eglencez gece er meydanı etkinliği yapıcazsen bu dalema lara uyma sıkma canını seni bilen bilio onlarıda bilen bilio
Türkiyemxtrabzon Resim
Türkiyemxcarih
Kullanıcı avatarı
1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 1453 »

ben 1 kere karekter sildim ve bin pişmanım böyle ucuz şeyler için ne VS atılır nede karekter silinir. Sildin nie konu açıyorsun :?:

:) Emeğe yazık, el emeği göz nuru :D
Resim
|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|

İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
Kullanıcı avatarı
Ultraslanqmudur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Ultraslanqmudur »

Selamlar ...

Öncelikle ortada bir ws warmı war kaybeden kaybetmişmi kaybetmiş sn gerekli açıklamanı yapmışın

resimlerle koymuşsun foruma tmm dır sözünde durmuşsun büyüklüğünü göstermişsin ..

fakat ;

ama çarı aktardınmı aktarmadınmı orası senle yüce yaradana kalmış bilinmez .

birde uzattıkça uzatmışın yok öle yok bu böle die pardon ama s.... şeyin dawası oLmazmış ;)

benim anLamadığım nokta birde sn bu çarları nerden we nasıl aldın yada açtırdın orasıda şüpheliya neyse ;)

ben beta zamanından beri oynarım ilk defa gördüm bu çarları yani :D

kendi çarların wardı araya mesafeler girdi pat oyuna düştün pat yeni çarlar şaşırtıcı yani

Unutmadan son nokta Beta çarların yüz renkleri kapalı olur ;)

soradan açılan büyüklü küçüklü çarlarınkı açık olur diyeceklerim bu kadardır uzatmayın sizde bakın daLganıza ;)
Resim
ReVoLVeR ~ FERİTaDa ~ JeSuHa
Kullanıcı avatarı
WhiteGandalf
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

1453 yazdı:ben 1 kere karekter sildim ve bin pişmanım böyle ucuz şeyler için ne VS atılır nede karekter silinir. Sildin nie konu açıyorsun :?:

:) Emeğe yazık, el emeği göz nuru :D
yukarıda verdiğim cevaplarda da belirttiğim gibi ws yapacağım yada nesine yapacağım kimseyi alakadar etmez. sadece sunucu şu 2 karektersizin ne mal olduğunu PEKİŞTİRSİN diye dir konu ..

konu haricindeki yorumlarınızı ağzınızda geeleseniz kafi dir buraya yazmanıza gerek yok zaten..
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön