zuyhahaha pussu mu çok iyi tanırım o anteni
şimdi diyicek siniz eski yöneticiye nasıl böle hakaret edersin forumdan banlayın
gençler o adam beni oyunda banlamak ve susturmak için gece gündüz beni tepemde takip ediyordu ama
yapamıordu açıgımı bulamıor du
neyse işde ben buna dedim Elbet bi gün gelicek sende User olucan alıcam aşa seni de dedim
dedi tehdit mi edion lan dedi
bunu Arz sancagının orda emin önü Arz sancagının orda Yakaldık arz keserken işde O sırada
L****ş***p*** isimli İsmini sölemiorum Reklam olmasın arkadaşımız 3 defa vurdu
Sonra pussu vurmadı ona Bana bi tane Sert vurdu durdu O aralar KARTEL isimli çarım daydım
işde bu Bana bi sert vurunca O İsmini vermedigim arkadaşım buna 1 tane dah vurdu Bakdım Pussu bu arkadaşımı kesdi Oturdu bende Görmedim kesdigini sonradan görünce Allah ne verdiyse grdim serdim bunu güzelce yere. bana 3 defa felan vrdu can 25-27 arası kaldı işde Nese
Aradan baya geçdi Bakdım yöneticilik sistemi kapanmış bu oyuna girdi buna pm attım
dedi zaaaaaaaaaaaa noldu len zaaaaaaaaa dedim
dedi bana Senin Ananı s*** Dedi Foto aldım
Gönderdim. Peki sonuç ne sizcce ????
Çarı ban yemedi. nie eski yönetici Arkası saglam.
Nese Sonra Aradım TTNET i şikayette bulundum böle böle.
Bildiri Geldi. İçinizi Ferah tutun felan filan nese işde
BURDAN GM - zembek oglu hariç diyer Tüm Edevatsız İşe yaramaz GM arkadaşlara Sesleniorum
Meranda sadece bir epe var. Pusu'daki ablası Simona'da olan, Simona'daki arkadaşının EPE'si. O arkadaşına yöneticiler izmir buluşmasında verdiler. o epe şu anda Kontess'de.
kfat4 yazdı:Meranda sadece bir epe var. Pusu'daki ablası Simona'da olan, Simona'daki arkadaşının EPE'si. O arkadaşına yöneticiler izmir buluşmasında verdiler. o epe şu anda Kontess'de.
İzmir buluşmasını zamanında 2 günle kaçırdım ciğerim yanıyor :mrgreen: