Tamam elinde şarap yok demekki :lol:DeathLord yazdı:Tamam işte aldığı şeyle şarap yapıyor.
Selami Kelaynak kimdir?
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Selami Kelaynak kimdir?
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
Kardeş elinde illaki şarapmı olacak?O şarapçı o zaman o şarabı 30 yıldır bitirmeye çalışıyor 
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Selami'yi bilmem ama şarapçının bir Buz Büyücüsü olması muhtemel...
Siteden aldığım bilgi:
Şarapçı
Yaratıkların cirit attığı Eminönü iskelesinde, kaygısızca dolanan, ayyaş bir adamdır. Hala yaşıyor olması Eminönü insanı için, mucize sayılacak bir olaydır.
Sizce Fareadamlar bütün EÖ'ye saldırırken Şarapçı'ya niye saldırmıyor?
Siteden aldığım bilgi:
Şarapçı
Yaratıkların cirit attığı Eminönü iskelesinde, kaygısızca dolanan, ayyaş bir adamdır. Hala yaşıyor olması Eminönü insanı için, mucize sayılacak bir olaydır.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı

- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Al sana cevap :lol: :lol:EmirBerkKorkmaz yazdı:Selami'yi bilmem ama şarapçının bir Buz Büyücüsü olması muhtemel...
Siteden aldığım bilgi:
Şarapçı
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

Kim oldunu bilmiormda bi bulursam onu ben onun görevlerini yapmak için ömrüm gidio
- Rapid
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
istanbuloyun.com'dan hikayeleri okursanız orda hepsi yazıyor. şarapçının eskiden BEYAZ BÜYÜCÜ olduğuda ayrıntılı bir şekilde anlatılıyor.

- Kullgeretta
- Teşkilat Neferi

- Klan: Lodos
Tarihçe'yi okuyun arkadaşlar Görev Açıklamalarını Metinlerini okuyun ve lütfen sallamayın !
Selami Kelaynak Şarapçı değil ! Şarapçı'nın eski bir Beyaz Büyücü olduğu düşünülüyor [ki nerdeyse kanıtlandı !]
Selami Kelaynak ilk önce Tünellere oradan Ufkabakan'a [Sivri ada'ya] geçmiş oradan ise bilinmeyen bir yere geçmiştir
Ve Teşkilat hattı ile konuştugunuzda "Alo ben Selami ..." yazısını görebilirsiniz .. Belki İstihbaratta belkide hiç düşünmediğimiz bir noktada Selami Kelaynak ...
Selami Kelaynak Şarapçı değil ! Şarapçı'nın eski bir Beyaz Büyücü olduğu düşünülüyor [ki nerdeyse kanıtlandı !]
Selami Kelaynak ilk önce Tünellere oradan Ufkabakan'a [Sivri ada'ya] geçmiş oradan ise bilinmeyen bir yere geçmiştir
NewKULL
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi

EmirBerkKorkmaz yazdı:Selami'yi bilmem ama şarapçının bir Buz Büyücüsü olması muhtemel...
Siteden aldığım bilgi:
Şarapçı
Fareadamlar EÖ ye saldırmıyorki.Karaköy kısmında konuşlanmış durumdalar yani oralar onların bölgesi.Şarapçının oralara fare adamlar ulaşamamış.
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi

Kullgeretta yazdı:Tarihçe'yi okuyun arkadaşlar Görev Açıklamalarını Metinlerini okuyun ve lütfen sallamayın !
Selami Kelaynak ilk önce Tünellere oradan Ufkabakan'a [Sivri ada'ya] geçmiş oradan ise bilinmeyen bir yere geçmiştirVe Teşkilat hattı ile konuştugunuzda "Alo ben Selami ..." yazısını görebilirsiniz .. Belki İstihbaratta belkide hiç düşünmediğimiz bir noktada Selami Kelaynak ...
Arkadaşım ben şarapçı demedim ki zaten.
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Kullgeretta yazdı:Tarihçe'yi okuyun arkadaşlar Görev Açıklamalarını Metinlerini okuyun ve lütfen sallamayın !
Selami Kelaynak ilk önce Tünellere oradan Ufkabakan'a [Sivri ada'ya] geçmiş oradan ise bilinmeyen bir yere geçmiştirVe Teşkilat hattı ile konuştugunuzda "Alo ben Selami ..." yazısını görebilirsiniz .. Belki İstihbaratta belkide hiç düşünmediğimiz bir noktada Selami Kelaynak ...
"Biz Dost Şarabı İçenLerdeniz "
İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,
Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,
Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]