"O yıldızsız gecede, köşk sokağı gündüz gibi aydınlıktı. Sayıları oldukça azalmış olan beyaz büyücüler, olası tehditlerden haberdar olabilmek için, sokağı büyü ışığıyla doldurmuşlardı. Çok kudretlilerdi. Onlar arasında geçirdiğim yıllar süresince, bunu bu kadar idrak edememişim sanırım. Meğerse her şeyin daha kolay olacağına dair bir yanılgı, zihnimi esir etmiş, teslim olacaklarına dair inancım bu kör yanılgıdan ibaretmiş. Kuklacının talebeleri, sayıca az olmalarına rağmen, haftalardır direniyorlardı. Son direnişleri de elbette görkemli olacaktı.
Ben kimdim? Biz zamanlar onlardan biri. Azat'ın yaptıklarına takati kalmadığından, gizlice izini kaybettirmiş ve cemiyete katılmış. Herkesin öldü bildiği... Sersem… Bir önceki hafta bir köşe başında sıkıştırdılar beni. O gün ölsem, huzura kavuşacaktım, ama korktuğum başıma geldi, beni tanıdılar ve gitmeme izin verdiler. Ve yüzlerindeki o hayal kırıklığı ve hüzün beynime öyle bir kazındı ki. Evet belki onlar Azat'ın yaptırdığı kıyımın aleti olmuşlardı. Ama en azından hain değillerdi. Peki yine, kimdim ben?
Gecenin sonunda, zafer artık cemiyetin olacaktı, bu kesin. Bana ihtiyaç olduğunu düşünmüyordum artık. Bütün gece elimdeki bir şişe şaraptan güç alarak sokağa baktım ve baktım."
Umut Dergisi 1976 - İsimsiz itiraflar.
Beyler bunu İKV'nin tarihçesinden buldum.Bu Selami Kelaynak'ın kim olduğunu açıkça ortaya koymaktadır.
Selami Kelaynak kimdir?
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Selami Kelaynak kimdir?
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
Re: Selami Kelaynak kimdir?
Bu selami kelaynak değil allah aşkina elinde bira şişesi olan kaç tane karakter var oyunda şarapçi bir zamanlar buz büyücüsüydü bu eski forumda bile var mantık ...
Bütün gece elimdeki bir şişe şaraptan güç alarak sokağa baktım ve baktım."
Bütün gece elimdeki bir şişe şaraptan güç alarak sokağa baktım ve baktım."
Adam zaten Selami Kelaynak'ın Şarapçı olduğunu düşündüğünü (üstü kapalı) yazmış. Ama Selami olması Buz Büyücüsü olmasından daha mantıklı. Nasıl insan olmuş?
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

ya :lol: :lol: öle buz büyücüsü değil gaffar beyin takımından genç bilginlerden yani amma güldürdün beni :lol: :lol: :lol: (yannişim varsa düzeltiniz)complex yazdı:Adam zaten Selami Kelaynak'ın Şarapçı olduğunu düşündüğünü (üstü kapalı) yazmış. Ama Selami olması Buz Büyücüsü olmasından daha mantıklı. Nasıl insan olmuş?
Onlar Beyaz Büyücü değil miydi?
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi

1. O Buz büyücü değil beyaz büyücü
2.30 lvlde verilen selami kelaynak tan şarap iste görevini hatırladıysan oda şarap kullanıyor.
2.30 lvlde verilen selami kelaynak tan şarap iste görevini hatırladıysan oda şarap kullanıyor.
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Olabilri dediğim gibi (yannişim varsa düzeltin) ama selami kelaynak o şarabi aktardan almiyormuydu burda öle bir şeyden bahsetmiyor ?DeathLord yazdı:1. O Buz büyücü değil beyaz büyücü
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi

Hayır aktardan almıyor görevi alırken oku aktar diyor Selami Kelaynak ın meteor bölgesinde şarap yaptığını duydum gidip benim için istermisin diyor.
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Hayır yav diyorki 1-2 ay önce burdaydi benden şarap bilmemnesi almıştı bir şey yetiştirecekmiş orda söyle ona banada getirsin diyordu görev aklimda dğeil ama hala aksini idda ediyorsan benden bu kadarDeathLord yazdı:Hayır aktardan almıyor görevi alırken oku aktar diyor Selami Kelaynak ın meteor bölgesinde şarap yaptığını duydum gidip benim için istermisin diyor.
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi

Tamam işte aldığı şeyle şarap yapıyor.
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun