Bir konuda bilgileriniz.
Bir konuda bilgileriniz.
Arkadaşlar ben 2 yıl önce Jettman diye bir karakter actım.sonra onu 3 aya yakın oynadım.Tabii o zamanlar oynamayı bilmiyorum.Ve 39 lvl oldu.Simdi 2yıl sonra yine karakterime girdim.Şimdi biradaha bilgiliydim oyun hakkında.Ve üretim tablosuna bir baktımki.Madunce 36 Sarraf 20 Lokman 20
.Sizcede cok kötü deyilmi.Ama daha sonra bunu sıfırlamanın bir yolu olmadıgın öğrendim.Şimdi yapmam gerekn tek bişi var Yeniden karakter acmak.Fakat ben bunu yapmak istemiyorum.Bunu disinda Yapabilecegim bir sey varmıdır ? Eyer bu konu hakkında bilgileriniz varsa lütfen benimle paylasınız.Simdiden herkese teşekkürediyorum.Sağlıcakla kalın.
- ExpectoPatronuS
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Bir konuda bilgileriniz.
Malesef onlari sifirlama gibi bir sansimiz yok yeni karakter acmak tek cozum :!:

▂▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ExpectoPatronuS █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃ ▂▂
Ooof Ooof ne yapalım kader.Simdi en bastan herseyi yapacamdaa en sinir oldugum sey.Ama ne yapalım aıcaz artık saoL kardesim yardımların icin.
Bide bu o kadar önemlimi Üretim tablosu ?
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Kardeş tabiki de önemli.Sen gidip 45 lvl maden çekmek yerine gidip para etmeyen 30 lvl maden çekmek istermisin?Yada 49 lvl üretimler yapmak yerine kimsenin üretmiyecegi düşük level efsunlar üretmek istermisin?
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Eğer maden vb şeyler yapacaksan çok önemli saf madenler baya pahaliya gidiyorJettman yazdı:Bide bu o kadar önemlimi Üretim tablosu ?
oof ya
neyse arkadaslar hepinize teşekkürederim.yeniden acıcaz yada bırakıcam oyunu :S