Arklar ben mehmettt lonca nıck Tskxgxgenelkrmay sahtem L harfı yerıne i harfı kullanıyor cok dıkkat edersenız anlarsınız hırsızz oldugunu ıftıra atan 2 kısı sonradan anladı ozur dıledı ama bana kufur etttıklerı ıcın ben coktan sıkayet ettım k bakmasınlar yanlış anlamış o yuzden kufur etmısler ama bende kufure dayanamadıgım ıcın sıkayet ettım k bakmasınlar... ama once bı nıck lere baksınlar sonra laf atsınlar.
Tskxkxgeneikrmay isimlı sahız eskı oyunculardan IIxberdushxII Sshalless dir. cok dıkkat edersenız sevınırım sız de uzulmeyın bende ve Tskx loncasıda
BAKIN TEKRAR SOLUYORUM Tskxkxgeneikrmay dakı geneikrmay dikkat edın benım nıck ise
Tskxhxgenelkrmay dakı genelkrmay Dikkat edın...50 KERE SOLEDIM BIZDEN KIMSE UYELIK BILGILERINI ISTEMEZ DIYE ANLATAMADIM KI INANIP KANIYOLAR TOBE TOBE AMA GM LE KONUSTUM BI OYUNDA GORUNNURSE KURTULACAZ Tskx halkı ve dıger loncalar
COK YIPRANDI BU ADAM YUZUNDEN BIR SURU LONCA BU ADAM IIxberdushxII Sshalless dır son kez uyarıyorum ark lar dıkkat edınız. LUTFENNNNNNNNNN
Tskxkxgeneikrmay sahte dir Tskxhxgenelkrmay L ile i harfına
- brondy1
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Tskxkxgeneikrmay sahte dir Tskxhxgenelkrmay L ile i harfına
ÇeRKeZ ' im Varmı Ötesi !
- brondy1
- FareAdam Düşmanı
Re: Tskxkxgeneikrmay sahte dir Tskxhxgenelkrmay L ile i harfına
okumak zor gelebılır kısaca ozetlıyorum benım nıck Tskxgxgenelkrmay bakın L harfını kullanıyorum...
Tskxkxgeneikrmay cok dıkkat edın i harfı kullanıyor bakın aradakı farka ark eklersenızde 1 lwl oldugunu goruceksınız lonca alımı yoktur artık lonca gel dıye char calıyor ıtem calıyor dıkkat edın ....lutfen
Tskxkxgeneikrmay cok dıkkat edın i harfı kullanıyor bakın aradakı farka ark eklersenızde 1 lwl oldugunu goruceksınız lonca alımı yoktur artık lonca gel dıye char calıyor ıtem calıyor dıkkat edın ....lutfen
- VicTorY
- Demirci Çırağı
Önüne geçilemiyoki mehmetim napıcaz ama seni bilen biliyo kafanı yorma iftira atanlarda boş kişilerdir emin ol
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
- brondy1
- FareAdam Düşmanı
allaha sukur artık gırmıyor loncamızı kırletemedıgı ıcın uslanmış galıba 1-2 kısı kaptrmış charı hırsız felen dedıler sonra sahte olan geneikrmay yanı i harfı ıle yazan bolgeye pm atınca ozur dıledıler ama bana kufur ettıklerı ıcın sıkayet ettım susturulmusturlar artık k bakmasınlar
- kackin
- Demirci Çırağı
Lonca sistemi gelmeyince hicbir sorun çözülemez :!: :!:
Son..
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Kesinlikle katılıyorum...kackin yazdı:Lonca sistemi gelmeyince hicbir sorun çözülemez :!: :!:
Şu sistem bir gelse bu sorunlar tümüyle ortadan kalkacak!
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı