Mematixxxxbaş + Ultraslanqlower öğreneceksiniz sizde..!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
WhiteGandalf
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mematixxxxbaş + Ultraslanqlower öğreneceksiniz sizde..!

Mesaj gönderen WhiteGandalf »

SeLamLAr..

arkadaşlar dikkatlerinizi bi noktaya çekmek istiyorum...

bugün balıkçıda mematixxxbaş karekteriyle büyücü charımda ws yaptık.. ardından bende savaşçıma geçip geldim ws için..
1 / 2 yıldır beni ws yaparken göreniniz yoktur zaten lakin amaç sadece vakit geçirmekti . 2 savaşçım olmasına rağmen onlarla oynamıyor ve item dizmiyorum charlara.. bunun yanı sıra ws de yapmadığım için yetenekler zaten ws yeteneği değil..

neyse memeti ile ws yapmaya başladık bu koşullarda. ws yi zor zahmet 19 canla kazandı. sebebi ise sadece kanatmasının olmasıydı ..
bunun üzerine artist artist konuşmaya başlayınca da ,

not: ADAMIN PLAYER 2 LİĞİNİ GÖRDÜM BU WS DE..

eski bir WS ci olarak ( char Condomm eski WS ciler çok iyi tanır ) dedim ki madem ki kendine WS ciyim diyorsun gel de char silmesine ws yapalım ..ben sadece makinaya girip yetenek ayarlıcam dedim..

kabul etmedi ilk başta..

bu sırada yaş muhabbeti yapmaya başladı eleman ve kanıtamak için yaşını web cam gönderisinde bulundu. yaşınıda gördük ;) tabi o da BENİKİNİ ..

aynı zmn da ... oyun oynadıkları cafe de yanında Ultraslanqlower denilen bebe de varmış..

ki bu bebenin kuyruk acısı zaten vardı.. bebe diyorum ya başladı yaşının gerektiği gibi el kol hareketi yapmaya..

bunun üzerine kalayı basıp engelledim bebeleri..

az bi zmn geçtikten sonra memati bölgeden gel char silmesine ws yapalım dedi.

yetenekelrimi ayarlayım eski klan örsüne WS için gittim .

1 / 0 yaptı
2 / 0 yaptı

3. ws için geldiğimde WS yi izlemeye gelen Delixbaron a söyle kanalından yazdıklarının içide şu 2 kelime geçiyordu

'' ben emir ''

bende bu bebelerin isimlerini bilmediğim için önemsemedim ilk başta.

son ve de 3 / 0 bitti..

ben ws ye dawet ederken benim sözüm senettir , söz vermek g..t vermeye benzemez diyerek çağırdım mematixxxbaş karekterini yöneten mustafa isimli bebeyi..

WS bitiminde ben charı silecekken alttan pm ler geldi bir kaç kişiden ve şöyle yazıyordu..

'' sen mematixxxaş la ws yapacaktın ama lower = emir seninle ws yaptı ''

şimdi ben birine meydan okuyorum sonra herşey değişiyor.. lower bölgeden ciyak ciyak adam değilsin diyor bana.. peki BU yaptığımı onun ADAM lık sandığı.. bunun üzerine bölgeden tüm oyuncuları rahatsız etmeye dewam etti ADAM olmadık lower bebesi..

SİZLER birisiyle bişeyine WS yapsanız WS bitince adam charı silmese WS yi yapan siz mi konuşursunuz yoksa yanınızdaki adam mı ?

bugünkü olayda da Memati sustu , lower konuştu... nasıl bi işse artık..?

şimdi siz ikv oyuncuları aynı durumda olsanız kaçınız silerdiniz charınızı ?

AMA BEN ÇOLUK ÇOCUĞUN AĞZINA LAF VERMEM EMZİK VERİRİM

aşağıdaki printlerde görebilirsiniz.. dijital imzalara ve tarih saate bakarakta FAKE olmadıklarını kolayca anlayabilirsiniz..

TAKDİR SİZİNDİR...

Resim

Resim

Ultraslanqlower bebesi ADAM kelimesi ağzından düşmüyor fakat daha ADAM lık İNSAN lık nedir bilmiyorsun emmesil varlık..
Belki bu olay vesilesiyle öğrenirsin bu kelimenin sana katması gerektiği anlamı ..

Birde dedin ya bugün '' seni rütbemle satın alırım diye '' =)

2 yıldız rütbe takan adam olamaz bunuda bilesin.. abilerine sor benim SİLDİĞİM şan ları sana anlatırlar ok ;)
Resim
ibrahim1538
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Mematixxxxbaş + Ultraslanqlower öğreneceksiniz sizde..!

Mesaj gönderen ibrahim1538 »

Evet Ufuk abiye katiliyorum...!

vede sözunde durur Silmiştir...

Bu bebelerede ibret olsun .... peki eyer ufuk abi kazansaydı bu veletler charini silermiydi acaba... :D
TORNADO
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen TORNADO »

kardeşim senin nasıl biinsan olduğunu iyi biliyorum seni tanımasam bile bunları yazardım emin ol. ayrıca haksızlığa uğramana rağmen çarını silmen büyük bir onurdur canını böyle şeyler için sıkma.biz karşımızdaki insanı mert olarak gördüğümüz için kaybediyoruz ama ne yazıkki çoğuda namert çıkıyor benden bi dost tavsiyesi bu oyunda tanımadığın insanlar la vs yapma sonucu böyle oluyo.
not=çar silmesine vs yapıp da silmeyenler bu olayı 1 kere 2 kere değil 10 kere okusunlar ve adamlık nasıl olurmuş öğrensinler.
Esottomansakura//Sakura
hidalgo
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen hidalgo »

Kardeş madem yenilmişin memati isimli kişiye ne uzatıyon yetenegin bozuksa makinaya gir ws yi unuttuysan atma adamla zorluyolarmı silahla ws için carını siliyosan hemde sildigin car beta ise(WhiteWarrior) demekki geri zekalısın yazık niye siliyon carını manyakmısın kardeş emegine yazık pire için yorgan yakılmaz ne diyim ALLAH akıl versin yazık etmişin
Kullanıcı avatarı
WhiteGandalf
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

hidalgo yazdı:Kardeş madem yenilmişin memati isimli kişiye ne uzatıyon yetenegin bozuksa makinaya gir ws yi unuttuysan atma adamla zorluyolarmı silahla ws için carını siliyosan hemde sildigin car beta ise(WhiteWarrior) demekki geri zekalısın yazık niye siliyon carını manyakmısın kardeş emegine yazık pire için yorgan yakılmaz ne diyim ALLAH akıl versin yazık etmişin

kardeş sen sorunun ne olduğunu anlayamdın galiba.
bak şöyle yazayım şimdi sana bi char verseler full element + saldırı + ecel sen ws nasıl yapılır bilirsin.
birde yeni balamış bi oyuncuya aynı charı verseler ws yi kim kazanır.. ?

itemler aynı hepsi aynı ?

PLAYER lığı iyi olan kazanır öyle değilmi .
burdaki konuda budur işte ben başkasına ws yapalım diyorum ama charda oynayan başkası çıkıyor sonra umarım anlayabilmişsindir..
bizler beta char yada char veyahutta kp meraklısı insanlar değiliz.. bilenler zaten biliyor. biz sadece sözümüzün eriyiz..
Resim
Kullanıcı avatarı
Senfony
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Revenge of Nobility

Mesaj gönderen Senfony »

Çar silmesine VS yapmak da nedir?
vs yi kazanan kişinin bundan kazancı ne?

Hani kumar masasına karısını ailesini koyanlar olurya
Kusura bakmayın, gücenmeyin ben olayı buna benzetiyorum.

Alt tarafı bi vs
Yensen ne yenilsen ne
Resim
Eline , beline , diline sahip ol !
IIemirII
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen IIemirII »

Oncelıkle Selamun Aleykum.. Ben Emir(Ultraslanqlower)... Bu arkadasın sıze anlatmak ıstedıgı ufuq.. WhiteGandalf Kendı Cın olmadan adam capmaya kalkıor. Evet Wsde Yenıldın We ben Mematixxxbaş In yanındayım Yanı cafede O sıra Sen Samet'ten Item Aldın (Delixbaron). We hatta ustundekı ceket Ise Göktürklererdin indi. Warsa yalan soyLe.
Ws de yenıldıkten sonra dedınkı ben car sılecem ama 1 lwl cakma car sılecem dedın. Ama kazansaydın Mematixxxbaş ı sıl dıcektı. we o sıLcektı. We Seb ALLAH ın yarattıgıyla daLga gectın Gercekler ZOruna Gıttı Kufur ettın. Kım Bılır Carını Sılmemıs AKtarmısın dır Adım kadar Eminim.. We Sana Tek dedıgım once ADAM Ol Sonra MİLLETTE adamlık tasla.. İyi ForumLar.

Saygılarımlar...EmiR. Ultraslanqlower.
Kullanıcı avatarı
WhiteGandalf
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

IIemirII yazdı:Oncelıkle Selamun Aleykum.. Ben Emir(Ultraslanqlower)... Bu arkadasın sıze anlatmak ıstedıgı ufuq.. WhiteGandalf Kendı Cın olmadan adam capmaya kalkıor. Evet Wsde Yenıldın We ben Mematixxxbaş In yanındayım Yanı cafede O sıra Sen Samet'ten Item Aldın (Delixbaron). We hatta ustundekı ceket Ise Göktürklererdin indi. Warsa yalan soyLe.
Ws de yenıldıkten sonra dedınkı ben car sılecem ama 1 lwl cakma car sılecem dedın. Ama kazansaydın Mematixxxbaş ı sıl dıcektı. we o sıLcektı. We Seb ALLAH ın yarattıgıyla daLga gectın Gercekler ZOruna Gıttı Kufur ettın. Kım Bılır Carını Sılmemıs AKtarmısın dır Adım kadar Eminim.. We Sana Tek dedıgım once ADAM Ol Sonra MİLLETTE adamlık tasla.. İyi ForumLar.

Saygılarımlar...EmiR. Ultraslanqlower.

benim yazdıklarımda herşey çok açık ve net ortadadır.. oyunculuk burdaki söz konusu . ve ağzıdan düşürmediğim adamlık senin için '' başkasının charınla ws yapmak olsa gerek.. item konusuna gelince de bak sen bilmezsin belki samet bana mesmer solucan ayak verdi solucandan gelen zırh zaten bi işe yaramıyo sakınma 15 olunca onun için giyme gereği duymadım sadece verdiği için aldım. erdinin ceketini alacaktım daha dünden fiyatta anlaşamadık erdin benim ark ımdır ceketi aldım ws yi alsaydım istediği paraya ceketi alacaktım zaten de bunlar boş konuşar.. lower ne dedim başkasının tikiyle hovardalık yapmayacaksınız..

2. bi konu bugün ws yaptığımız saati kendin biliyorsundur. aldığım printlerin saattlerine bak . oyuna gir yada GM lere sor bu saat aralığında karakter transferi olmuşmu.
küfür ettin diyorsun alelen ettiğin küfürleri burda hiç söylemiyorsun ;) ?

bumu senin ADAM lık dediğin hadi bebeem hadi kimin ne olduğu apaçaık ortada burda..

işte sen busun ... sadece bundan ibaretsin..

koçum söz vermek g..t vermeye benzemez... delikanlı olacaksın ..
Resim
Kullanıcı avatarı
WhiteGandalf
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Senfony yazdı:Çar silmesine VS yapmak da nedir?
vs yi kazanan kişinin bundan kazancı ne?

Hani kumar masasına karısını ailesini koyanlar olurya
Kusura bakmayın, gücenmeyin ben olayı buna benzetiyorum.

Alt tarafı bi vs
Yensen ne yenilsen ne
cem sana da gelince char benim keyif benim istediğimi ortaya koyarım o benim bileceğim iştir ancak ben bu yazdıklarını okuyana kadar kumarda vb . de karısı ailesini ortaya koyan birini tanımadım duymadım da .. bu benzetmeyi yapmak için bunları görmek duymak yaşamak lazım. benzetmelerini daha uygun seçmelisin.. hoş değil..!
Resim
SOVE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Loncusız

Mesaj gönderen SOVE »

ya yapmayın bir oyun için ya. kes kesil, amaç eğlenmek? :lol:

karakterine eksiksiz çift efsun giydir yine kesilirsin. Efsunlar aşırı bi dengesizlik yapmıyor sonuçta üstünü sade giymiş biri 2 defa kritik vurdumu alır.

Çar silmesine vs yapalırmı :lol: erken yaşta kocarsınız bu hırs iyi değil bu kadar.

eğlenmenize bakın... 8-)
Resim
ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -

“Genel Sohbet” sayfasına dön