TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
KRAL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası

Mesaj gönderen KRAL »

Herzaman babam derdi oğul sen sen ol 1 günlük deıl 1ömürlük ol....oyuna epey bı ara verdım iş sebebıyetınden mühendisim ıspartada işletmem var. Bu aralar oyuna donmeye karar verdım ve formu yokladım en istikrarlı,ideal,gerçekçi,ve oyunun gelecegi duzenı disipliniyle kararlı ilerlemenızı sevdım ve kısmet hayırlısıysa olur...oyunda eskı beta çarlarım dısında bazen girip stres atmak için oynadıgım kralxekselans adlı bir çarım var 37ıw ve oyunda kadim lakaplı yenı bir hayvan varmıs benım umrumda deıl hersey para-güç-hırstan ibaret deıldır.

ADIM:TANER
SOYAD:BEYAZ
NİCK:KRAL

Loncaya katılış sebebim:beyazköşkün gelecegı için bu yola kendını adamış olan tsk loncası liderlerine bir gönülde biz koyalım. ve daha temiz bir beyazköşk için......loncanıza katılmak isterim.Saygı ve sevgilerimle Taner BEYAZ
Kullanıcı avatarı
brondy1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen brondy1 »

KRAL yazdı:Herzaman babam derdi oğul sen sen ol 1 günlük deıl 1ömürlük ol....oyuna epey bı ara verdım iş sebebıyetınden mühendisim ıspartada işletmem var. Bu aralar oyuna donmeye karar verdım ve formu yokladım en istikrarlı,ideal,gerçekçi,ve oyunun gelecegi duzenı disipliniyle kararlı ilerlemenızı sevdım ve kısmet hayırlısıysa olur...oyunda eskı beta çarlarım dısında bazen girip stres atmak için oynadıgım kralxekselans adlı bir çarım var 37ıw ve oyunda kadim lakaplı yenı bir hayvan varmıs benım umrumda deıl hersey para-güç-hırstan ibaret deıldır.

ADIM:TANER
SOYAD:BEYAZ
NİCK:KRAL

Loncaya katılış sebebim:beyazköşkün gelecegı için bu yola kendını adamış olan tsk loncası liderlerine bir gönülde biz koyalım. ve daha temiz bir beyazköşk için......loncanıza katılmak isterim.Saygı ve sevgilerimle Taner BEYAZ

Eyv Sağol Kardeşim Lonca Katılma istegini başkanlar arasında Konusarak Sana Haber verilicektir Formdan Takip edersen sevinirim...

Tskxkxmareşal

Beyaz Köşk İçin El Ele
ÇeRKeZ ' im Varmı Ötesi !
Kullanıcı avatarı
brondy1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen brondy1 »

Tskxhxgenelkrmay ben VE Tskxkxmareşal nıck lı oyuncu ıle aynı mahalledenız kardeşım gıbıdır o yuzden form da aynı uyelık kullanıyoruz benım yazı rengım mavı mareşalın yanı fıkrının yazı rengı kırmızı yazı yazan mareşal dır... bılgın olsun bugun lonca halkı ıle senın hakkında gorusup cevabı yarın sana bıldırecem ara sıra form da kalkı konusabılelım formdan mesaj atıcam sana...
Kullanıcı avatarı
brondy1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen brondy1 »

Lonca halkı ara sıra form gelın lem canım sıkıldı ben neetbook den gırıyom wındows 7 den dolayı gıremıyorum ıkv ye benım masaustu pc bozuldu guc kaynagı yandı ara sıra form gelınde canım sıkılıyo lem :D:D
Kullanıcı avatarı
KRAL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen KRAL »

Tabiki kararınız ne olursa olsun sorun deil.sizelere tesekkürü borç bilirim çünkü;çok saglam bı lonca kurdugunuz cümlelerınızdeki asillikte belli edıyor insallah BEYAZKÖŞKÜN öncü bir loncası olursunuz.37 savaşçımıda kasmıyorum 2ayda bır gıryorum oyuna ara verdım dıye lonca alıımı söz konusu olursa ınsallah beraber kısa bır süre lonca isimli çarı kasarız hemen...TEŞEKKÜRLER.

Taner BEYAZ

"HAYAT SINAVI BUYSA KAĞIDIMI VERİP ÇIKMAK İSTİYORUM"
Kullanıcı avatarı
Update
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Update »

ikvnin facebook sayfasına takılın süper videolar var ya
Kullanıcı avatarı
brondy1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen brondy1 »

update senın lonca nıck neydı tam olarak yazda duzeltelım nıck senın tıp gosterıldımı sana sıfacının
Kullanıcı avatarı
brondy1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen brondy1 »

LONCA HALKI:

Pazar gunu saat bellı degıl daha toplantı olacak onemlı ısı olmayan katılırsa ıyı olur artık bı toplantı yapalım sorunlarımızı konusalım tartısalım kasamayan ark lara yardımcı olacak fıkırler bulalalım ıyı form lar ben yarın gırerım pm atarım sıze a.e.o herkz...
Kullanıcı avatarı
batuxxintikam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen batuxxintikam »

pazar günü carı kasıcam bende sizde az yardım edinde 45 yapım sunu gerisi kolay ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
brondy1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen brondy1 »

batuxxintikam yazdı:pazar günü carı kasıcam bende sizde az yardım edinde 45 yapım sunu gerisi kolay ;)

Evet Batu Haklısın Memet artık Şifaları 45 e kasalım daha sonrada Diyer Üyeleri Kasalım...

“Genel Sohbet” sayfasına dön