En İyi Ws Ciler !!!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Jikolata
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: En İyi Ws Ciler !!!

Mesaj gönderen Jikolata »

kimsenin zoruna gitmesin ... ardahan arkadasımın dedigine katılıorum ws etmeyi bilen desem daha iyi olurdu... Bilen Zaten KAzAnır.. İkincisi kendimi ilke yazdım evet ws atmak isteyen gelsin atalım.. Sorun yaratmayın sizi yazsaydım yorumlarınız çok farkı olurdu.. ve şunu söylemek istiorum bedrin aslanalrı die bişi duymadım ve duymakta istemem.. Belli ki zoruna gitmiş bedrin neleriydi unutum şimdi..
Kullanıcı avatarı
YaLnIzKaLp
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen YaLnIzKaLp »

Jikolata yazdı:kimsenin zoruna gitmesin ... ardahan arkadasımın dedigine katılıorum ws etmeyi bilen desem daha iyi olurdu... Bilen Zaten KAzAnır.. İkincisi kendimi ilke yazdım evet ws atmak isteyen gelsin atalım.. Sorun yaratmayın sizi yazsaydım yorumlarınız çok farkı olurdu.. ve şunu söylemek istiorum bedrin aslanalrı die bişi duymadım ve duymakta istemem.. Belli ki zoruna gitmiş bedrin neleriydi unutum şimdi..

Yooo Yooo Yooo Görüşlerine Birşey Demiyoruz Kendini Övmüşsün,

Tavana Çıkmışsın İnmişsin Çıkmışsın İN ÇIK İN ÇIK Yapmışın Ya Ona Gülüyoruz :mrgreen: :lol:
Resim
IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)

'
Kullanıcı avatarı
1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 1453 »

Jikolata yazdı:kimsenin zoruna gitmesin ... ardahan arkadasımın dedigine katılıorum ws etmeyi bilen desem daha iyi olurdu... Bilen Zaten KAzAnır.. İkincisi kendimi ilke yazdım evet ws atmak isteyen gelsin atalım.. Sorun yaratmayın sizi yazsaydım yorumlarınız çok farkı olurdu.. ve şunu söylemek istiorum bedrin aslanalrı die bişi duymadım ve duymakta istemem.. Belli ki zoruna gitmiş bedrin neleriydi unutum şimdi..
Tam olarak ne anlatmak istediğini idrak edemedim fakat anladığım kadarı ile;
İlk cümlelerinde yanlış bir konu başlığı attığını kabul ediyorsun (özetle tükürdüğünü yalıyorsun). Akabinde kendini övmüşsün, enaniyet-kibir-kendini övme küçüklük ve acizliğin göstergesidir, nitekim Büyüklüklüğün özünde küçüklük-hoş görü-altan alma vardır. Hodri meydan diyorsun karşına çıkacak adam seni yere serdiğinde yüzündeki ifadeyi ve vs'den sonra sarf edeceğin cümleleri kestirmek hiçte zor değil. Oraya bizim adımızı yazsan da aşşa yukarı aynı yorumu yazardım ayrıca benim adımın geçtiği konulara yorum yazmadım yazdıysamda ismimi fark etmediğimden yazmışlığım varıdır.

Sana bu cevabı bu kadar uzun yazmamın nedenide;
Konu başlığı altında sana yada bir başkasına Bedr-in Aslanları şöyle iyidir yada böyle iyidir veyahut farklı bir şekilde lanse edildiğini ben görmedim ki bizden başka yorum yazan arkadaşlarda var onlara neden salça olmadın merak etmemek elde değil. Nerenle bakıp ne gördüysen bizde anlat, anlatki biz forum üyeleri için açıklayıcı olur (Bu arada Türkçe öğretmenin kulakları çınlasın). Sen sanırım bizim imzamıza takılmışşın :)

Yorumları bir daha oku adam gibi bir ileti yolla derim ne okuduğunu bilmeden sağa sola salça olma derim biz zaten sesimi yada kim oldğumuzu haykırmıyoruz, dostumuzda düşmanlarımızda bizi iyi tanır ;).

Asıl amacın reklam yapmaksa, daha başka yollardan da popüleriteni artırabilirsin. Böyle basit hamleler ile kendini küçük düşürmekten başka bir duruma sokmazsın.

Umarım yazdıklarımı anlayacak kadar kapasiten vardır.

İyi forumlar.
Resim
|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|

İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
Kullanıcı avatarı
YaLnIzKaLp
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Belliki Acı Vermiş BEDR-İN ASLANLARI sana :)

Bedr-in Aslanları Varken Sen Yoktun Piyasada YENİ YETME ! :mrgreen:

Kuyruğunu İyi tırmalamışızki Ötüyorsun . Boş Beleş Laflarla Konuşma :)

HERYERE ETİKET OLMA ! Senin ETİKET Olduğun Yerde FİYATINI da BEDR-İN ASLANLARI Belirler. ;)
Resim
IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)

'
TUAREG
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen TUAREG »

helal olsun kosovalıyı unutmamış
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PROF »

Jikolata - Magnumm - angelgirl

böyle miydi yanlışsam düzelt bana öyle söylediler

sen gez dur arz charını en iyi vsci ilan et :)
lodos charınla bölgeden arzlara kp kasmak yasak de :)
Teşkilatta o kadar çok oyuncu var ki sen bilmezsin çoğu senin erişemeyeceğin yerlerde :)
eminönünde dolaş 3 5 mlik itemlerle ezmeleri kes :)
sağdan soldan çal gel bana hava at :)
millete küfür et zeytin yağı gibi yukarı çık :)
vs yap sen bebem egonu tatmin et :)
ama ne olursan ol gel dicem ama o da olmaz :)
Mevlana bizim sunucuda değil "adam ol" öyle gel ;)
bir varmış bir yokmuşum
Kullanıcı avatarı
Jikolata
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Yorumun Çok Güzel Tmm Ona bişi demiorum ama yok ondan çal falan bunlar ayıp .. benim hakkımda böyle konusmazsın..oyun için kalp kırmaya degmez.. yorumun çok çok süper ama çalmak falan olmadı belki böyle şeyler sahibine yakışır diorum..Ruh aynanı seyretmeye devam et ..
Kullanıcı avatarı
Jikolata
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

İkincisi son sözün hoşuma gitti.. adam ol öle gel.. adam olsaydın zaten benimle ws atma fırsatı bulurdun ama adam deilgin.. ol öyle gel desem :)
Kullanıcı avatarı
YaLnIzKaLp
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Jikolata yazdı:Yorumun Çok Güzel Tmm Ona bişi demiorum ama yok ondan çal falan bunlar ayıp .. benim hakkımda böyle konusmazsın..oyun için kalp kırmaya degmez.. yorumun çok çok süper ama çalmak falan olmadı belki böyle şeyler sahibine yakışır diorum..Ruh aynanı seyretmeye devam et ..
ADAMLIK VS İle Olmaz Yürekle Olur Sende Yüreğin Zerresi Yok Varsa Ben Namerdim !
Resim
IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)

'
Kullanıcı avatarı
Macroban
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Macroban »

Dostum Jikolata Reklam kokan hareketler bunlar.Boş işlere gerek yok senin iyi olup olmadığını bırakta tarafsız oyuncular yazsınki büyüklüğünün bir anlamı olsun.Ayrıcada tartışmaya yol açacak konular bunlar
mesela adam gelir Jikolatayı kestim benide yaz der(Mesela)sende burda cevap verirsin oda verir Nasıl çıkarız karanlıktan aydınlığa :D:D
Babam iki tür insan bulunduğunu söylerdi. İşi yapanlar ve yapılan işten kendine kredi çıkartanlar. O, benden birinci grupta yer almam için çalışmamı istedi. Zira bu grupta
diğerinden daha az rekabet vardı .. Gandhi
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön