sen kimsin kozbişovMcxsedo yazdı:::::::::::::GEçmiş Olsun meryem ::::::::::::::KElleci mi Sin pacacı mısn Seni ilgilendirmeyn Konulara Ne Burnunu Sokuyon Yha S€n.ASıl Büyük Öküz Sensin Yha Gm Ler NEDen HAyvanLarı Foruma ALıyorSunuz:::::::::::::::::::GEçmiş Olsun DEdin Tmm Sus Bi yerine mi B... MeGAx ler... ::::::::::
M€gaxCapRıc€
Megaxsilent caLınmsdR.
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Megaxsilent caLınmsdR.
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
çevremdeki insanlardan hiç biri öküz türkçesi kullanmaz
siz çıkıntısınız !
siz çıkıntısınız !
- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
oLum düzgün konuş sana bir Lafım var bak ; KraLLar tökezLerken SoytarıLar güLermiş.Sende öyLesin biz ne zaman tökezLesek sen güLersin anLa artık.Kütüğün tekisin ve Oyundan gitmene öyLe sevindimki anLatamam ..morukkelleci yazdı:çevremdeki insanlardan hiç biri öküz türkçesi kullanmaz
siz çıkıntısınız !
Hadı eyvaLLah.
Delixrealist
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
ben kovulmadan gidiyorum ama geri dönücemMegaxrealist yazdı:oLum düzgün konuş sana bir Lafım var bak ; KraLLar tökezLerken SoytarıLar güLermiş.Sende öyLesin biz ne zaman tökezLesek sen güLersin anLa artık.Kütüğün tekisin ve Oyundan gitmene öyLe sevindimki anLatamam ..morukkelleci yazdı:çevremdeki insanlardan hiç biri öküz türkçesi kullanmaz
siz çıkıntısınız !
Hadı eyvaLLah.
meran sizi istemiyor siz hala duruyosunuz
meranı bozdunuz lan sizin emo tarzınız yüzünden adamlar türkçelerini unuttu
- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı
Meran Niye istemiyor biLiyomsun bizi ; DostLuqumuz yuzunden,Gücümüz,İtemimiz,KARDEŞLİK... Yüzünden..Biz hepimizin birbirini şifrsnı biLsek noLur önmLı oLan DOSTLUK BUNU AKLINA SOK !morukkelleci yazdı:ben kovulmadan gidiyorum ama geri dönücemMegaxrealist yazdı:oLum düzgün konuş sana bir Lafım var bak ; KraLLar tökezLerken SoytarıLar güLermiş.Sende öyLesin biz ne zaman tökezLesek sen güLersin anLa artık.Kütüğün tekisin ve Oyundan gitmene öyLe sevindimki anLatamam ..morukkelleci yazdı:çevremdeki insanlardan hiç biri öküz türkçesi kullanmaz
siz çıkıntısınız !
Hadı eyvaLLah.
meran sizi istemiyor siz hala duruyosunuz
meranı bozdunuz lan sizin emo tarzınız yüzünden adamlar türkçelerini unuttu
Delixrealist
-
- FareAdam Düşmanı
Açıkcası üzüldüğümü söyleyemem:)
Mert arkadaşımızın dediğine katılıyorum. Hangi hayvanat dili ile yazdığını bir türlü çıkaramadım..
megaxcaprice arkadaşıma sesleniyorum. Sen hayvanat bahçesine yeni katıldın sanırım:) Çok fazla sesin çıkıyor ilk günlerden, yemini keserler aç kalırsın.. Çok ürmemeye dikkat gösterelim!
sevgi saygı sizinle olsun
Mert arkadaşımızın dediğine katılıyorum. Hangi hayvanat dili ile yazdığını bir türlü çıkaramadım..
megaxcaprice arkadaşıma sesleniyorum. Sen hayvanat bahçesine yeni katıldın sanırım:) Çok fazla sesin çıkıyor ilk günlerden, yemini keserler aç kalırsın.. Çok ürmemeye dikkat gösterelim!
sevgi saygı sizinle olsun
-
- Salgın Koruyucusu
Geçmış OLsun Meryem İnşh aLırsın Carını Gerı
UzaK DuR YaKıNıMa..Bu MesaFe Beni BoZaR.. kimseLeR YaNaŞMaSıN..YaLnızLık PayLaşıLmaZ..
Xgandalfffx > > FreeStyLee
Konuya Parazit Yapmayın Lan İnş Sizin Başınıza da geLir de aynı yorumu bende size yazarım..Agemennon Yaşının 12 oLduğunu daha önce de duyurdum herkeze yani kafaya takıLıcak adam değiLsin ki adam biLe değiLsin . .
.
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
12 mi ? ben desem inanmazsın da git arkadaş çevreme sor onlar söyler sana cevap vermek istemiyorum havamda değilimGenius yazdı:Konuya Parazit Yapmayın Lan İnş Sizin Başınıza da geLir de aynı yorumu bende size yazarım..Agemennon Yaşının 12 oLduğunu daha önce de duyurdum herkeze yani kafaya takıLıcak adam değiLsin ki adam biLe değiLsin . ..
hoşt desem anlar mısın ?