RoN [Revenge OF Nobility][Asaletin İntikamı] Loncasının TARİHÇESİnin hikaye ile karışımı ,
Burda yazılanların çogu gerçegi yansıtıyor.O yüzdende isim kullanilmasında sorun görmüyorum ben
Prince yazdı:yf en gıcık kaptığım şeylerden birisidir bu ikayede isimler çok önemlidir oyun isimleri kullanılmamalı çok gıcık olmuş sevmedim bari gerçek isimlerinizi kullansaydınız ne sanki isimleriniz şerafettin abuzittin ebubittin öküzüttin mi
varya başlıcam artık senin ingilizcene yenimi öğreniyo ingilizceyi nejustine yazdı:Prince yazdı:yf en gıcık kaptığım şeylerden birisidir bu ikayede isimler çok önemlidir oyun isimleri kullanılmamalı çok gıcık olmuş sevmedim bari gerçek isimlerinizi kullansaydınız ne sanki isimleriniz şerafettin abuzittin ebubittin öküzüttin mi
What is your problem man ??
Just enjoy it..
bunu ciddi soruyorum gerçek isimlerinizi kullanabilirdinzPatasana yazdı:Prince , hikaye kısımlarında sana katılıyorum. Oyun isimleri kullanilması hoş değil ama bunlar ;
RoN [Revenge OF Nobility][Asaletin İntikamı] Loncasının TARİHÇESİnin hikaye ile karışımı ,
Burda yazılanların çogu gerçegi yansıtıyor.O yüzdende isim kullanilmasında sorun görmüyorum ben
Eleştirin için teşekkürler ama şuana kadar 5 hikayesi yazılan 6. hikayesinin yakında yayınlanacagı RoN Hikayeleri'ninPrince yazdı:bunu ciddi soruyorum gerçek isimlerinizi kullanabilirdinzPatasana yazdı:Prince , hikaye kısımlarında sana katılıyorum. Oyun isimleri kullanilması hoş değil ama bunlar ;