Hesabıma erişemiyorum.Bilgisi olan bakabilirimi?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ByCeLLaD
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Hesabıma erişemiyorum.Bilgisi olan bakabilirimi?

Mesaj gönderen ByCeLLaD »

Öncelikle merhaba.Bayagı eski zamanlardan kalan bi hesabım var nicki ByCeLLaD kuklacı sunucusunda.Oyunun eski tadının kalmadıgını düşünerek topluca bırakmıştık bir grup olarak.Tekrar dönme kararı aldık.Fakat hesabımın şifresini unutmusum.Dogumgünü bilgisinide cok onceden dogru bilgi vermeyerek doldurdugum için gizli soru sayfasına erişemiyorum.Ama hesabın eski kullandıgım şifreleri, eski maili, ikv ekibinden gelen mailler, plus alma - bitme tarihi vb. bilgiler elimde.Bu bilgilerle hesabımı geri alabilirmiyim ? Alabilirsem nasıl ?

Şimdiden teşekkürler
Kullanıcı avatarı
YaLnIzKaLp
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Hesabıma erişemiyorum.Bilgisi olan bakabilirimi?

Mesaj gönderen YaLnIzKaLp »

Sana Şöyle Yardımcı Olayım Eğerki Kredi Kartıyla Plus Aldıysan Kredi Kartının Sahibinin Kimlik Fotokopisi ve Adını Soyadını Senin Üyelik Adını Ve Mynetin Sana Ulaşabilecegi Bir Telefon Numarası İle MYNET'e Fax Yollayabilirsin.Onlarda Sana Yeni Şifre Takdim Ederler.
Resim
IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)

'
Kullanıcı avatarı
ByCeLLaD
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

YaLnIzKaLp yazdı:Sana Şöyle Yardımcı Olayım Eğerki Kredi Kartıyla Plus Aldıysan Kredi Kartının Sahibinin Kimlik Fotokopisi ve Adını Soyadını Senin Üyelik Adını Ve Mynetin Sana Ulaşabilecegi Bir Telefon Numarası İle MYNET'e Fax Yollayabilirsin.Onlarda Sana Yeni Şifre Takdim Ederler.
Kredi kartıyla değil, bankadan yollamıstım.Ama yolladıgım TC kimlik no versem aynı şey degilmi ?
Kullanıcı avatarı
ByCeLLaD
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

İstanbul Kıyamet Vakti'nde kullandıgım XXX adlı mynet hesabıma erişemiyorum.Hesabın bana ait oldugunu
kanıtlamak için ilk kullandıgım sifreler: XXX ve XXX
Hesabın bir süre kayıtlı oldugu -XXX- mail adresime gelen maillerden birtanesi;
-------------------------------------------
Sayın xxx,

İstanbul Oyun Plus aboneliğiniz xxx tarihinde bitecektir. Paketinizin otomatik uzatma seçeneğini "Kapalı" duruma getirdiğiniz için aboneliğiniz, süresinin bitiminde otomatik olarak uzatılamayacak ve kapatılacaktır. Aboneliğiniz kapatıldıktan sonra İstanbul Oyun Plus paketinin avantajlarından yararlanamayacaksınız.

İstanbul Oyun Plus aboneliğinizi kesintiye uğratmamak, oyunu avantajlarıyla oynamaya devam etmek için tercihinize göre, lütfen aşağıdaki işlemlerden birini gerçekleştirin:

1. Otomatik uzatma tercihinizi "Açık" hale getirin. Böylece abonelik süreniz dolduğunda Passkart bilgileriniz kullanılarak aboneliğiniz otomatik olarak en son aldığınız abonelik süresi kadar uzatılır. Aboneliğiniz hiç kesintiye uğramaz.
2. Ya da aboneliğinizi hemen şimdi kendiniz uzatın.

Mynet'i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
İstanbul Oyun Ekibi
Maillerden 2.
Sayın xxx,

İstanbul Oyun Plus aboneliğiniz xxx tarihinde bitmiştir.

Servis Açıklama : İstanbul Oyun Plus
Bitiş Tarihi : xxx( alış tarihide 30 gün önce)

Paketinizi yenilemediğiniz sürece İstanbul Oyun Plus paketinin avantajlarından yararlanamayacaksınız.

Paket avantajlarından yararlanıp, daha heyecanlı bir oyuna başlamak için tıklayın.

Mynet'i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
İstanbul Oyun Ekibi

-----------------

Yeni şifrenin bana gönderilmesini veya şifrenin XXX olarak değişmesini ve bildirilmesini talep ediyorum.

Tel no: xxxxxxxxxxx
Ev : xxxxxxxxxxxx
MSN adresi: xxxxxxxxxxx
E-Mail: xxxxxxxxxxxxxxx

Bu şekilde bi fax metni hazırladım. Uygunmu ? Yeterli olurmu ?
Kullanıcı avatarı
ByCeLLaD
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Yokmu yardım edebilecek biris ? Gerçekten çok önemli benim için.
Kullanıcı avatarı
YaLnIzKaLp
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

O zaman Birşey Yapamazlar Sanırım Kardeşim. MYNET'e Ulaştıgında Sana Güvenmeleri Gerekiyor Yani Emin Olmaları Gerekiyor.Sen Yinede 0212 328 15 15 (MYNET M.H.) Arayıp Bir Bilgi Al Seni Yönlendirirler.
Resim
IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)

'
Kullanıcı avatarı
ByCeLLaD
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

YaLnIzKaLp yazdı:O zaman Birşey Yapamazlar Sanırım Kardeşim. MYNET'e Ulaştıgında Sana Güvenmeleri Gerekiyor Yani Emin Olmaları Gerekiyor.Sen Yinede 0212 328 15 15 begin_of_the_skype_highlighting              0212 328 15 15      end_of_the_skype_highlighting (MYNET M.H.) Arayıp Bir Bilgi Al Seni Yönlendirirler.
Aramıştım fax çek demişlerdi 2-3 dk kadar once yukarıda yazdıgım metni faxladım.1 Saat kadar bekliycem.Eger yanıt gelmesse tekrar ararım artık.
Kullanıcı avatarı
YaLnIzKaLp
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

ByCeLLaD yazdı:
YaLnIzKaLp yazdı:O zaman Birşey Yapamazlar Sanırım Kardeşim. MYNET'e Ulaştıgında Sana Güvenmeleri Gerekiyor Yani Emin Olmaları Gerekiyor.Sen Yinede 0212 328 15 15 begin_of_the_skype_highlighting              0212 328 15 15      end_of_the_skype_highlighting (MYNET M.H.) Arayıp Bir Bilgi Al Seni Yönlendirirler.
Aramıştım fax çek demişlerdi 2-3 dk kadar once yukarıda yazdıgım metni faxladım.1 Saat kadar bekliycem.Eger yanıt gelmesse tekrar ararım artık.
1 saat değil de , 1 gün bekle aramazlarsa tekrar ara.
Resim
IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)

'
Kullanıcı avatarı
ByCeLLaD
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

YaLnIzKaLp yazdı:
ByCeLLaD yazdı:
YaLnIzKaLp yazdı:O zaman Birşey Yapamazlar Sanırım Kardeşim. MYNET'e Ulaştıgında Sana Güvenmeleri Gerekiyor Yani Emin Olmaları Gerekiyor.Sen Yinede 0212 328 15 15 begin_of_the_skype_highlighting              0212 328 15 15      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              0212 328 15 15      end_of_the_skype_highlighting (MYNET M.H.) Arayıp Bir Bilgi Al Seni Yönlendirirler.
1 saat değil de , 1 gün bekle aramazlarsa tekrar ara.
Az önce aradım.6-30 a kadar aranırsınız dedi.İnşallah bir terslik cıkmadan hal olur.Alırsam eger aldıgım gibi hesabı baska bir hesaba transfer edicem.2-3 yıldır çekmediğim kalmadı su hesaptan ...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön