Sadece 1dk bakın lütfen..
-
Sultanahmet
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
Re: Sadece 1dk bakın lütfen..
1 dk dediniz burada roman olmuş arkadaşlar.. ama 2nci yorumu yapan arkadaş haklı ordakileri uygulamayı deneyin bence

-
Capslock
- Salgın Koruyucusu

- Klan: Arzın Çocukları
1 aydır gönderdiğim maillere karsılık ikv ekibi 1 ay sonra cevap verme tenezzülünde bulundu yazıyı aynen kopyalıyorum..
Verilen ceza hakkında araştırma bu kadar uzadığı için üzgünüz.
Cezanız kaldırılmıştır.
İyi eğlenceler.
İKV Destek Takımı
www.istanbuloyun.com
http://forum.istanbuloyun.com
Madem suçsuz oldugum 1 ay sonra kanıtlandı benim 1 aylık boşa giden plusumun hesabını hangi yönetici verebilecek çok merak ediyorum? ben plusunda parasındada değilim ortalıkda o kadar kişiliklerimizi hiçe sayarak edilen binlerce küfüre verilen 3 günlük susturma cezaları var bunların karşılıgı bumudur?
Cezanız kaldırılmıştır.
İyi eğlenceler.
İKV Destek Takımı
www.istanbuloyun.com
Madem suçsuz oldugum 1 ay sonra kanıtlandı benim 1 aylık boşa giden plusumun hesabını hangi yönetici verebilecek çok merak ediyorum? ben plusunda parasındada değilim ortalıkda o kadar kişiliklerimizi hiçe sayarak edilen binlerce küfüre verilen 3 günlük susturma cezaları var bunların karşılıgı bumudur?
-
Capslock
- Salgın Koruyucusu

İkv ekibi bu zihniyette olduğu sürece oyunun ileriye gidecegine gerilemesi içten bile olmayacaktır..Elinizi vicdanınıza koyun 1 ay boyunca nedeni olmayan bir unsurdan ötürü hesabınız bloklu bir şekilde kalıyor hesabını da geçtim yapılan bu haksızlığı yediremiyorum ve ikv yönetimi 1 ay sonra attığı ucuz bir maille özür diliyor..Günlerdir oyunda aileme,kutsalıma küfür eden zihniyeti bozuk insanlar var defalarca şikayet etmeme rağmen sadece 2 günlük susturma cezası alıyorlar yazık günah değilmi verilen emeklere..Şikayet sisteminin yerine mail olarak gönderilen bir fotograf susturmadan ziyade hesap bloklanmasına kadar götürebiliyor sanıyorum.Peki neden bu konuda açıklama yapılmadı neden madem böyle birşey var biz o kadar küfür yediğimiz adamı şikayet sistemi adı altındaki saçma sapan bir sistemle 2 günlük cezaya tabi tutuyoruz..Şuraya gelipte bir yönetici bu şikayet sisteminin mantığını bana anlatsın minnettar olucam ya ikv bu işi çok iyi biliyor yada biz hiç birşeyden anlamayan saf oyuncularız..İkv ekibi attıgı maille cezanın kaldırıldığını zgün odlugunu söylüyor fakat hala değişen birşey yok hala hesap bloklu bir şekilde duruyor bu sistem aksaklıklarının önüne nasıl geçecekelr cok merak ediyorum.Saçma sapan işlerle uğraşarak asıl yapması gereken şeyleri aksatmaya başladıkları aşikar...Benim yerimde bir başkasıda olabilirdi harçlıklarını biriktirerek plus hesabı alan küçük bir kardeşimiz mesela bu çocucugun hakkını nasıl ödeyeceklerdi bu işler bu kadar basit olmamalı en başta söylediğim gibi bu konuda özürde kabul etmiyorum bu işinde peşini bırakmayacağım..
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi

- Klan: Lodos
Capslock yazdı:1 aydır gönderdiğim maillere karsılık ikv ekibi 1 ay sonra cevap verme tenezzülünde bulundu yazıyı aynen kopyalıyorum..
Cezanız kaldırılmıştır.
İyi eğlenceler.
İKV Destek Takımı
www.istanbuloyun.com
EVEEEEETTTT NAPIORUZ
/ALKIŞ IKV YONETIM
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi

Vay kindar hangi ara mod oldun :mrgreen:
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
-
Capslock
- Salgın Koruyucusu

hanedanxbutcher yazdı:Capslock yazdı:1 aydır gönderdiğim maillere karsılık ikv ekibi 1 ay sonra cevap verme tenezzülünde bulundu yazıyı aynen kopyalıyorum..
Cezanız kaldırılmıştır.
İyi eğlenceler.
İKV Destek Takımı
www.istanbuloyun.com
EVEEEEETTTT NAPIORUZ
/ALKIŞ IKV YONETIM
Söylediğin gibi alkışlamaktan başka birşey gelmiyor benimde elimden benim başıma gelen şey bir gün herkesin başına gelebilir bu olay örtbas edilmemeli.Zaten ikvye kullanıcı hesabımın adını şifresini yolladım alsın tepe tepe kullansın o güzel arkadaşlar
Kardeş sen en iyisi avrupa insan hakları mahkemesine git
Burası ikv farklı bir muamale bekleme gerçketen dediğin gibi birşey varsa dediğin gibi bu konuda kim yetkiliyse hesabını vermeli diye düşünüyor canını sıkma
-
Capslock
- Salgın Koruyucusu

Yöneticiler hala sizden bir cevap bekliyorum yokmu bu konu hakkında çıkıpta adam akıllı bir açıklama yapacak yönetici?
İkv/Destek sayfasından 100 den fazla mail gönderdim sadece 1 tanesine 1 ay sonra cevap geldi sizin bahsettiğiniz destek sayfası bumudur yönetici arkadaşlar
Hesabımın 1 ay bloklu kalmasına neden olacak sonra gönderilen bir maille cezamın yersiz oldugu ve kaldırıldığı bu suç nedir çok merak ediyorum İllaki yöneticiler bakın diye başlıkmı acayım ne yapayım anlamadım artık..
İkv/Destek sayfasından 100 den fazla mail gönderdim sadece 1 tanesine 1 ay sonra cevap geldi sizin bahsettiğiniz destek sayfası bumudur yönetici arkadaşlar
Hesabımın 1 ay bloklu kalmasına neden olacak sonra gönderilen bir maille cezamın yersiz oldugu ve kaldırıldığı bu suç nedir çok merak ediyorum İllaki yöneticiler bakın diye başlıkmı acayım ne yapayım anlamadım artık..
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Kayı Alpleri
Capslock yazdı:Öncelikle iyi forumlar herkese..Bu konuyu buraya açmak istemezdim son çare olarak yada çaresizlik olarak bunu yapmak zorunda kaldım.2 yıldan daha uzun bir zaman dilimini kapsayan bir dönemden itibaren bu oyunu gerek can sıkıntısı gerek arkdaşlık .gerekse yorucu bir günün ardından kafa dagıtmak veyahut zaman öldürmek icin oynadıgım sanal bir platformdan öte değildi..Bu süre zarfında en küçük bir cezai işleme dahi tabi tutulmadım ve ceza gerektirecek her türlü davranısıda yöneticiler kadar iyi bilirim13,04-10 tarihinde şimdiye kadar en ufak bir küfür bile etmedigim bırakın küfürü küçük bir hakaretten bile kacındıgım hesabımın bu tarihte bloklandıgını gördüm.İşin ilginç tarafı hesabıma benden baska kimsenin girmemesidir ve benimde herhangi bir cezai işlem gerektirecek hareket yapmadıgımdan emin oldugum için hakkımı arama geregi duydum..Ha şimdi dersinizki neden bunu buraya yazıyorsun ikv destek sayfası veya bilgi@istanbul sayfasına mail gönder gibi tavsiyelerdede bulunabilrisiniz fakat defalarca mail attım gerekli bütün açıklamaları yaptım onlarca mailime tek bir karşılık geri dönmedi.En azından hesabımın baglı odlugu mail adresime konuyla ilgili bir açıklama yapılsa onada eyvallah yaptım hakettim sağlık olsun derim.İnanın oyun dahi olsa haksız yere kıstılanmanız cok agrınıza gidiyor ..Sadece tek bir neden istedim ikv yönetiminden inanın çok merak ediyorum..Ortalıkta kutsal değerlermize ağza alınmayacak küfürler eden, hakaretler savuran emek çalan her türlü pisliği yapan insnaların yöneticilerin şikayet sistemi adı altında ortaya cıakrdıkları bu sistemde 2 ila 3 günlük bir susturma işlemine tabi tutldugunu en benim kadar iyi bilrisiniz..Madem mail atarak bu cezai işlem hükümleri cok artıp bloklanmaya kadar gidebiliyor o zaman bu şikayet sisteminin esprisi nedir allah askına cıkıpta biri söylesin bana
Böyle bir zamanda çar hesap yada oyun benim için 2.plandadır benim tek hazmedemediigm olay oyun dahi olsa bu haksızlııga tahammül edemeyecegimdir..Belki 3 gün sonra hesap blogu acılır fakat neye yarayacak? Sadece haksız yere cezai işlem uygulandıgımla ve cıkıpta en ufak bir acıklama yapılmamış olmasıyla kalacağım.Bu konuda yanlış anlaşılma bile kabul etmiyorum eger ortada bir olay varsa cıkıpta bilgilendirme en azından maile gönderilen bir not yada bir resim olmak zorunda ..İnsan yerine koyupta cevap verme tenezzülünde bile bulunmuyorlar..Şimdi bazılarınız diyebilir illaki birşey yapmışssındır küfür etmişsindir..İnanın yapmadım yapmış olsam bu konuyu bu kadar uzatmam hakkımı aramaya kalkmazdım he eger salak dediğim için hesabımı bloklamışlarsa ona söyleyecek birşey bulamıyorum
İkv yönetimi başarılı bir yolda tebrik ediyorum çok güzel oyundan adam soğutuyorlar biizm yerlerimiz her zaman doldurulur biri gider biri gelir fakat oyundaki insan kalitesi şu anda ortada yaşı 18 i bile gecmeye bir sürü çocukla dolmuş taşmıs durumda.Eskilerden olanlar bilirler gözümüz kapalı arkdasımıza hesapları emanet edrdik arkdaslık cok baskaydı şimdiki kalitede de ortada bunun nedenini söylemeye gerek yok herhalde bunu ben gördüysem ikv yönetimi adı altında toplanmış bu insanlarda görmelidir diye düşünüyorum.Oyunun kalitesini arttırmak yeni güncellemelerle değil yeni bölgelerle değil insnaların kalitesini arttırarak daha ileri seviyeye ulaşabilirsiniz.Çoğu kişinin şu anda oyuna vakit öldürme saatleri adı altında girdiğini biliyorum bütün bu yazdıklarımıda bir kızgınlık yada bastırma politikası degilde attıgım hiç bir cevaba karsılık bulamadıgım insan yerine koyulmadıgım ikv yönetiminden birilerinin okuyacagını umarak yazıyorum..İyi forumlar
kardeş adam yüce Rabbimize küfretti bende fotosunu koydum ben banlandım nedense forumda (eskisinde) bnm ceza sebebim telif ihlaliydi 3 yıl banlanmıştım deişmiş o kutsal değerlere hakaret diyor aslında onu ben etmedim desteğe 30dan fazla mail attım adamalr sıkıldı açtı
sanada g.o
-
Sifabasanx
- FareAdam Düşmanı

Durumun üzücü fakat yönetimin umursamaz tavırları dahada üzücü..