Yakın Bir Zamanda Yeni Sunucu Açılacak mı ???

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Papyon
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yakın Bir Zamanda Yeni Sunucu Açılacak mı ???

Mesaj gönderen Papyon »

Bu açtığın konuyu 1 yıl önce açmış olsaydın sana hak verebilirdim ama suan için yeni sunucu yerine düzeltilmesi gereken ve yapılması gereken bir sürü iş var. Yanı yeni sunucu bir başka bahara
Resim
Kullanıcı avatarı
Katilxaral
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Katilxaral »

bence yeni sunucu açılmalı geçmek istemeyenler geçmez ama kendini eski serverlarda iyi gösteremeyen arkadaşlar yada oyunu bırakıp tekrar başlamak isteyen arkadaşların geri dönmesi için gerekli hem hiçbir şey kaybedilmez
Kullanıcı avatarı
Theoneibo
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Lonca: DEVA

Mesaj gönderen Theoneibo »

Aslında ben yönetici değilim ancak bende aynı talebi kendilerine ilettiğim zaman ''Yeni Sunucu'' için çalışmalar devam ediyor çok yakın bir zaman da faaliyete geçeceğini bildirdiler. Benim tahminim yeni bölgelerden bir kaç ay önce geleceği yönünde. Çemberli Taş'ın oyuna gelme zamanı 4 ay diye düşünürsek 2 ay içinde yeni sunucu gelir kanaatindeyim.
Dünya üç gündür;dün, bugün ve yarin. Dün geçti, yarinin geleceği belli değil öyleyse bugünün kiymetini bil!
Kullanıcı avatarı
mizan
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen mizan »

Desteğe ne zaman yeni sunucu gelecekmi diye mail atıtıysam hepsinede yeni server oyuncu sayısına mütaakip gelebülü gibi bişeyler yazıyolar, mevcut sunucular çok kalabalık. oyuna giremiyosunuz hatasını verene kadar yeni sunucu gelmez bence, ama gelmeli...
Kullanıcı avatarı
Afterlife
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Afterlife »

XxLYDERxX yazdı:Yönetime;

İKV Dünyasının 4/3'ünün Beklediği Yeni Sunucunun Ne Zaman Geleceğini Sormak İstiyorum.

Sancak Sunucusu Açılalı En Az 2 Yıl Oldu...Artık Yeni Bir Sunucunun Açılması Gerektiği Kanaatindeyim :!:

TTnet'in Bünyesine de Katılmasıyla Oyuncu Sayısı Git Gide Artan İKV Dünyasının Yeni Bir Sunucuya İhtiyacı Olduğunu Düşünen Yüzlerce Kişinin Sözcüsüyüm...

Hiç Değilse Bir Cevap;

Gelebilir - Gelmeyebilir
Gelirse Ne Zaman
Gelmezse Neden...

Umarım Açık Bir Cevap Verecek Yönetici Bulabiliriz.

Yeni Bir Sunucu Gelmese Bile Ne Zaman Geleceğini Tahmini Olarak İletebilirseniz, Oyuncuların Bu Konu Hakkında Gerekli Soru ve Sorunlarını Giderebileceğinizi Düşünüyorum.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER ;)
:arrow: :arrow:
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

rapper yazdı:
XxLYDERxX yazdı:Yönetime;

İKV Dünyasının 4/3'ünün Beklediği Yeni Sunucunun Ne Zaman Geleceğini Sormak İstiyorum.

Sancak Sunucusu Açılalı En Az 2 Yıl Oldu...Artık Yeni Bir Sunucunun Açılması Gerektiği Kanaatindeyim :!:

TTnet'in Bünyesine de Katılmasıyla Oyuncu Sayısı Git Gide Artan İKV Dünyasının Yeni Bir Sunucuya İhtiyacı Olduğunu Düşünen Yüzlerce Kişinin Sözcüsüyüm...

Hiç Değilse Bir Cevap;

Gelebilir - Gelmeyebilir
Gelirse Ne Zaman
Gelmezse Neden...

Umarım Açık Bir Cevap Verecek Yönetici Bulabiliriz.

Yeni Bir Sunucu Gelmese Bile Ne Zaman Geleceğini Tahmini Olarak İletebilirseniz, Oyuncuların Bu Konu Hakkında Gerekli Soru ve Sorunlarını Giderebileceğinizi Düşünüyorum.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER ;)
Kardeş oyun başlayalı 3.5 yıl oldu en az 2 yıl olabilirmi snce sancagın acılması ?? :D
ayrıca bence yeni sunucu yerine ankayı kaldırıp yerine normal bi sunucu getirmeleri lazım anka her zaman tenha :D
Anka yı kaldırmaları için bana gerekli tazminatı vermeleri gerekir.1,5 yıldır aralıksız plus alıyorum üzerine de neredeyse oyunun çok küçük kısmının sahip olabileceği 8 çarım var.silsinler bana o çarları başak sunucuda versinler üzerine de başka şeylerde alırım.
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Yeni Sunucu zor iş bence ve çoğu kişi girmez bile.. Niye ?
Sunucu'da 49 olman uzun zaman alır.. Bir kaç arkadaş toplanıp beraber görevleri yapmanız gerekir, aslında bu da çok zevkli bir şey olabilir.. Öte yandan gözlük meraklılarına gözlük bulmak zor, niye ; Klan Parası olması gerek...
Bu ve bunun gibi şeyleri düşünerek konuşalım bence.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Diğer tüm online oyunlarda olduğu gibi yeni bir sunucu açmayı istemelerinin en önemli sebebi hep lider konumda görünmek yatar. Şimdi yeni sunucu açılırsa ilk 49 ben oldum. ilk yeşili biz kestik veya madenlerin değerinden dolayı herkes kasarken maden çekip köşe olmak isteyen. Yani yeni sunucuda ön saflarda durmak isteyen bir sürü oyuncu var. Yeni sunucu dendiğinde senin gibi arkadaş ortamıyla baştan görevleri yapalım gibi birşey söz konusu değildir. Eğer öyle olsa girerler anka sunucusuna yapacaklarını oradada yaparlar. Sonuçta oyuncu sayısı diğerlerine göre düşük. Ama orası iştah kabartmıyor çünkü orada gelişmiş oyuncular var herşeyi olan onlarla mücadele olmayacağı için yenisi en iyisi düşüncesi hakim. Ogame den hatırlıyorum kaçtane evren vardı. durmadan evren acılır herkes yeni evrene hucum ederdi. Tek amaç bölgesinde güçlü olan bir oyuncu olabilmek.

Benim bu konudaki yorumumdur.

İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
mizan
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen mizan »

Sanatkarr yazdı:Diğer tüm online oyunlarda olduğu gibi yeni bir sunucu açmayı istemelerinin en önemli sebebi hep lider konumda görünmek yatar. Şimdi yeni sunucu açılırsa ilk 49 ben oldum. ilk yeşili biz kestik veya madenlerin değerinden dolayı herkes kasarken maden çekip köşe olmak isteyen. Yani yeni sunucuda ön saflarda durmak isteyen bir sürü oyuncu var. Yeni sunucu dendiğinde senin gibi arkadaş ortamıyla baştan görevleri yapalım gibi birşey söz konusu değildir. Eğer öyle olsa girerler anka sunucusuna yapacaklarını oradada yaparlar. Sonuçta oyuncu sayısı diğerlerine göre düşük. Ama orası iştah kabartmıyor çünkü orada gelişmiş oyuncular var herşeyi olan onlarla mücadele olmayacağı için yenisi en iyisi düşüncesi hakim. Ogame den hatırlıyorum kaçtane evren vardı. durmadan evren acılır herkes yeni evrene hucum ederdi. Tek amaç bölgesinde güçlü olan bir oyuncu olabilmek.

Benim bu konudaki yorumumdur.

İyi forumlar.
Söylediklerinin hepsi doğru ama bişeyleri atlamışsın. Mesela mevcut sunucularda başlamak isteyen oyuncunun karşısına karakük,bronz,cevriye,dev ana hatta azul,tılsım gibi engeller, beta ve 39 seviye zamanındakinin zerresinin kalmadığı bir yardımlaşma ortamı bekliyo... Anka sunucusunda başlanabilir, yardımlaşma var ama her oyuncunun plus alamaması gibi bir durumda var ortada.
Kullanıcı avatarı
mizan
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen mizan »

Lathander yazdı: Merhabalar,

Bu konuda sunucularımızın yoğunluğunu takip ederek karar vereceğiz.

Kısa zaman içinde yeni bir sunucu olabilir. Duyurularımızı takip ediniz.

İyi forumlar.
Kısa zaman içinde yeni bir sunucu olabilirmiş. Olursa iyi olur, yeni bir sunucu bekleyen bi çok oyuncunun olduğunu düşünüyorum...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön