kendini cok kaptırmısın sen biraz ayık ol git elini yüzünü yıka ... sonucta bu bir oyun alt f4 yapınca giden bir sey ama dostluk baskadırrecepivedikx yazdı:inşallah kesersiniz ama çok ciddi ve titiz çalişmaniz gerek varinizi yoğunuzu bu işe verip bütün konsantiransyonunuzu bu işe verip kararli olmada fayda var eğer böyle olursaniz yan çarlarinizin görevlerini bile yaparsiniz benim düşüncem böyle
KADİM HİDRA 17/*18 NİSAN 2010
- ParduS
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Rebels
Re: KADİM HİDRA 17/*18 NİSAN 2010
See you at the bitter end from the time we intercepted feels more like suicide..
- Fantomx
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
İşte bu be , helal sana kardeşim.ParduS yazdı:kendini cok kaptırmısın sen biraz ayık ol git elini yüzünü yıka ... sonucta bu bir oyun alt f4 yapınca giden bir sey ama dostluk baskadırrecepivedikx yazdı:inşallah kesersiniz ama çok ciddi ve titiz çalişmaniz gerek varinizi yoğunuzu bu işe verip bütün konsantiransyonunuzu bu işe verip kararli olmada fayda var eğer böyle olursaniz yan çarlarinizin görevlerini bile yaparsiniz benim düşüncem böyleo yüzden kesemedik die ölcek deiliz
Keşke herkes senin gibi olsa.
Aslan kardeşim benim.Sen çoktan Anka lı olmuşsun.
Artık tamamsın.
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
Fantomx - Hunxfantom
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
Fantomx - Hunxfantom
- withoutlove
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
BU KONUYU NEDEN ÖNE ÇIKARTTIM BAZI ARKADAŞLAR OYUNU BIRAKIYORLAR BÜYÜK İHTİMALLEDE SEBEBİ KADİM
BU İLANDAN ÇOK DEĞİL 1 2 HAFTA SONRA KADİMİ KESTİK HEMDE DESTAN YAZARAK 2 GRUP 17 DAKİKADA
BENİM ÇAĞRILARIMA KULAK TIKAYAN İNSANLAR BİR ANDA DUYARLILIK GÖSTERMEYE BAŞLADILAR NE ZAMAN ÇAĞIRDIN GELMEDİK DEMEYE BAŞLADILAR İŞTE SİZE GELMEDİĞİNİZ BİR TARİH
ŞİMDİ BEN TAVIR KOYINCA KİMSENİN ZORUNA GİTMESİN BEN VE ARKADAŞLARIM BANA İNANAN GÜVENEN KİŞİLERİN HAKLARINI EMEKLERİNİ KİMSEYE YEDİRTMEM GÖREVLER KONUSUNDA ÖNCE HERKES ŞAPKASINI ÇIKARTSIN ÖNÜNE KOYSUN GEÇMİŞİNE GELECEĞİNE BAKSIN
HEM BU SUNUCUDA LONCA KURULUYOR VE BİZ BİR TARAFIZ GÜCÜZ DENİLİYOR LONCAYUM DİYORSANIZ SİZLERDEN FATKLIYIZ DİYORSUNUZDUR O YÜZDEN KENDİ EKİBİNİZLE HALLETMELİSİNİZ GÖREVLERİNİZİ
BEN EN BASİT GÖREVLERE BİLE ÇAĞIRDIĞIMDA KULAK TIKAYAN İNSANLAR ŞİMDİK BANA AHKAM KESMESİN
KİMSEYİ KIRMAK İSTEMİYORUM AMA DOĞRU SÖZLERİ SÖYLEMEKTEN ÇEKİMEDİĞİMİDE BİLDİĞİNİZDEN EMİNİM
UZUN LAFIN KISASI AÇTIRMAYIN KUTUYU SÖYLETMEYİN KÖTÜYÜ ALIN ŞAPKANIZI ÖNÜNÜZE BİR BAKIN
BİZ SUNUCU İÇİN ŞÖLE YAPTIK BÖLE YAPTIK FALAN FİLAN LAFLARI İLE PEYNİR GEMİSİ GİTMİYOR RÜZGAR GEREK RÜZGARRRR
BU İLANDAN ÇOK DEĞİL 1 2 HAFTA SONRA KADİMİ KESTİK HEMDE DESTAN YAZARAK 2 GRUP 17 DAKİKADA
BENİM ÇAĞRILARIMA KULAK TIKAYAN İNSANLAR BİR ANDA DUYARLILIK GÖSTERMEYE BAŞLADILAR NE ZAMAN ÇAĞIRDIN GELMEDİK DEMEYE BAŞLADILAR İŞTE SİZE GELMEDİĞİNİZ BİR TARİH
ŞİMDİ BEN TAVIR KOYINCA KİMSENİN ZORUNA GİTMESİN BEN VE ARKADAŞLARIM BANA İNANAN GÜVENEN KİŞİLERİN HAKLARINI EMEKLERİNİ KİMSEYE YEDİRTMEM GÖREVLER KONUSUNDA ÖNCE HERKES ŞAPKASINI ÇIKARTSIN ÖNÜNE KOYSUN GEÇMİŞİNE GELECEĞİNE BAKSIN
HEM BU SUNUCUDA LONCA KURULUYOR VE BİZ BİR TARAFIZ GÜCÜZ DENİLİYOR LONCAYUM DİYORSANIZ SİZLERDEN FATKLIYIZ DİYORSUNUZDUR O YÜZDEN KENDİ EKİBİNİZLE HALLETMELİSİNİZ GÖREVLERİNİZİ
BEN EN BASİT GÖREVLERE BİLE ÇAĞIRDIĞIMDA KULAK TIKAYAN İNSANLAR ŞİMDİK BANA AHKAM KESMESİN
KİMSEYİ KIRMAK İSTEMİYORUM AMA DOĞRU SÖZLERİ SÖYLEMEKTEN ÇEKİMEDİĞİMİDE BİLDİĞİNİZDEN EMİNİM
UZUN LAFIN KISASI AÇTIRMAYIN KUTUYU SÖYLETMEYİN KÖTÜYÜ ALIN ŞAPKANIZI ÖNÜNÜZE BİR BAKIN
BİZ SUNUCU İÇİN ŞÖLE YAPTIK BÖLE YAPTIK FALAN FİLAN LAFLARI İLE PEYNİR GEMİSİ GİTMİYOR RÜZGAR GEREK RÜZGARRRR
What Makes You Different and Beauruful is Your Speciality
SENİ FARKLI YAPAN SENİ GÜZEL KILAN AYRICALIĞINDIR
-
- Salgın Koruyucusu
Sanırım bahsettiğin şahıs benim.withoutlove yazdı:BU KONUYU NEDEN ÖNE ÇIKARTTIM BAZI ARKADAŞLAR OYUNU BIRAKIYORLAR BÜYÜK İHTİMALLEDE SEBEBİ KADİM
Ama söylediklerinde yanılıyorsun.Benim konularım da bahsettiğim şahıs sen değilsin bir.
Neden üstüne alındığını da anlamış değilim bu da iki.
Birkere ben her han gi konu da herhangi görevde hiç kimseye kulak tıkamadım.Bunu sende biliyosun.
Ne zaman çağırdın da gelmedik de demedim.
Bu sunucu da bu güne dek hiç bir zaman yaptığım şeylerden pişmanlık duymadım.Geçmişim de de
yaptığım şeylerden dolayı şikayetçi olmadım.
Hangi göreve çağrıldıysam gittim.Kim çağırdıysa yardımına koştum.Bunu herkes gibi sen de biliyosun.
Evet lonca kurdum.Aldığım tepkiler hep bu yüzden di bunuda biliyorum.
Sen ve ankanın eskileri bir hayırlı olsun bile demediniz.
buna bile gücenmedim.
Loncayı kurdum ama asla ben bir gücüm ben bi tarafım demedim.bunu herkes gördü.
Sadece eski bir yapılanmaydı.Ben devamını getirdim.Asla amacım sana ve diğerlerine rakip olmak değildi.
Hep sizlerle birlikte hareket ettim.
Loncayı kurmamnın en büyük sebebi , belki sizin istemediğiniz bir şeydi ama , tek amacım sunucu biraz canlansın.
Az daha fazla hareket olsun , sunucunun nüfusu artsın diye idi.
Anka da yani sunucumuzda herkesin görevine koştum.Kimseye asla ve asla kulak tıkamadım.
Asla ahkam kesmedim.Sadece bıraktığım gün ahkam kesen birinin konuşmalarından sonra durmanın bir anlamının olmadığını anladım.
benim de amacım kimseyi kırmak incitmek değildi.
Bende bir çok kişi gibi bıraktığımı açıkladım.
Bu güne kadar yaptığım hiç bir şeyden pişmanlı duymadım.Benim hakkımda söyliyebileceğin tek kötü şey yoktur.
Onun için kutu açıldığı gibi kapanıcaktır.
Evet bu sunucu için çok şey yaptım.
Buna herkes şahittir.
Benden bir kişi bile şikayet etmemiştir.
O yüzden abi bence bu yazdıklarını bir kez daha oku ve düşün.
Hala fikirlerin aynı is diyeceğim hiç bir şey yok.
Saygılarımla
HEP ABİM OLARAK KALICAKSIN.
HAKKINI HELAL ET.
ETMEZSENDE CANIN SAOLSUN NE DİYEYİM...
Şimdi sadece
ALPASLAN
ALPASLAN
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
bu laflar alp abiye değilde bana ise bak abi ben o tarih te yok olabilirim ama kadimden önceki gün yeşile gidecez denildi akşam geldim kimse yoktu.ben buna dedim çağırıldım geldim.ama sonraki kadim kesişlerindede vardım yani yardım ettim son gün bi olaylar oldu ben kankamın arkadındayım her türlü size dememiz gerekeni söyledim.şimdi bu lafların arasından yine bişey bulup yine kızarsın artık bende doruğuma geldi ben de bıkmak üzereyim sizden yeşça küçüğüm sizle özelden konuştuklarımı forumda yada herkesin önünde klandan konuşmanıza gerek yok ben le ilgilş sorunlarınızı benle özelden görüşün lütfen.
- babaxmeslegi
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
nan ezmeler ya 50 kere kestık bız uzayın len :mrgreen: :mrgreen:
Xbypence

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
babaxmeslegi yazdı:nan ezmeler ya 50 kere kestık bız uzayın len :mrgreen: :mrgreen:
bişey yazacam ama sen göremeden mesajım silinecek.
- withoutlove
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
Senin gibileri tabıtmak için Annesinin mesleğini döylerimde yönetim yanlış anlar amacımın senin ne olduğunu insanlara tanıtmak olduğunu bilemez hakaret ettiğimi düşünüzbabaxmeslegi yazdı:nan ezmeler ya 50 kere kestık bız uzayın len :mrgreen: :mrgreen:
What Makes You Different and Beauruful is Your Speciality
withoutlove yazdı:Senin gibileri tabıtmak için Annesinin mesleğini döylerimde yönetim yanlış anlar amacımın senin ne olduğunu insanlara tanıtmak olduğunu bilemez hakaret ettiğimi düşünüzbabaxmeslegi yazdı:nan ezmeler ya 50 kere kestık bız uzayın len :mrgreen: :mrgreen:
"Biz Dost Şarabı İçenLerdeniz "
İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,
Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,
Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]