Erkek Şifa için İbni Sİna Solucan Ceket , Pant , Eldiven Alınır....
Gümüş , Nikel , Koni Yaprağı , Ametist , Lapis Krizoberil , Çıban otu vs vs.. Tüm saf olmayan madenleriniz seçmeli olarak sınırsız bir şekilde tane 1bnden alınır.....
Kadim Pençesi 25m den Alınır...
Not: Satılacak Eşyalar Toplu Alımlarda İndirim Uygulanabilir... Eşyalar Fevzi Çevriye erkek büyücü Ceket ve Eldiven le takas olabilir....
Erkek Şifa için İbni Sİna Solucan Ceket , Pant , Eldiven Alınır....
Gümüş , Nikel , Koni Yaprağı , Ametist , Lapis Krizoberil , Çıban otu vs vs.. Tüm saf olmayan madenleriniz seçmeli olarak sınırsız bir şekilde tane 1bnden alınır.....
Kadim Pençesi 25m den Alınır...
Not: Satılacak Eşyalar Toplu Alımlarda İndirim Uygulanabilir... Eşyalar Fevzi Çevriye erkek büyücü Ceket ve Eldiven le takas olabilir....
Kardeş bunlar qörüyorsan erkek şifacı bu kadar fiyat olurmu acaba adamlar 10 - 15m diyor . 20 -25 bence cok fazla :S Yücelen ardennler neysede o dogru o okadar eder ama diqerlerinin fiyatı aşırı yüksek :?
Sunucuda ki şifacılar çıkanları düşük fiyattan yada zamanın da ucuz fiyattan aldığı için ucuz olabilir ama bunların bir çoğu üretim ve Zilfallon Ayak Büyük Sahra Ceket sunucuda tek Yücelenleri söylemeye gerek yok zaten onları da bulana kadar canım çıktı:)