OYUNCULAR arası etkinlik

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Macroban
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

OYUNCULAR arası etkinlik

Mesaj gönderen Macroban »

Arkadaşlar Derindeki sırdan Sonra oyuncular arası bağlar bariz şekilde koptu herkes kendi kabuğunda takılıyor.Eskiden turnuvalar yapılıyordu şimdi sadece gm ve devlerden bekliyoruz onlarda meşguller Biz kendi aramızda yapsak

eskiden vardı Kabresığmaz yapmıştı mesela aHaB 1.olmuştu sanırım
sonra Harbifenerli yapmıştı JUSTPLAY kazanmıştı bunun gibi turnuvalar yapılabilir benim tek başıma gücüm yetmez ;)

ödül koyulabilir çok pahalı olmasına gerek yok mesela

1.Yücelen Kolye (5-6 m arası değişken fiyatları var gayet ucuz)
2.Nötron Yıldızı Emsali Abanoz Kafa Koparan(5-6m arası gayet ucuz)

Daha Pahalılarıda düşünülebilir

Mesela
Yücelen Ekoli Kafa koparan yada

Nötron ardenneler Balyoz

yada

Azat +plevne Ceket(pekde pahalı Değil savaşçı itemleri yanında)
Gİbi Mesela yapılabilir hem Kendini Göstermek isteyen yiğitler meydana çıkar isimeri duyulur oyun içinde prestijleri artar hemde 5-6 m lik bi kazanç olur (Çok olmasada 45-46 lwl bir karakterin ihtiyacını görür)

Evet Katılımlarınızı ve desteklerinizi Bekliyorum Lütfen oyun içinde taş çatlasa 10m nin lafını bile açmıyacak adamlar var paraya değer vermeyenler elbet var yada paylaşımcı olan insanlar varsa benimle buradan irtibata geçsinler uzun bir hazırlanma süreci lazım Çünkü çok kişinin bakıpta bu sayfayı okumadan kapatacağına ve az destek geleceğine eminim
umarım Güzelim teşkilat beni utandırır ;)

Turnuva tarihini Haziran ın ayı olmasına çalışıcam Hem okul nedeniyle oyunu bırakanlar döner hemde tatil çoğu kişi oyunda olur inş Grup Bölgeleri gelince unutulmaz Bu

İyi Forumlar
İyi Oyunlar (Ben Şuan giremesemde )

Mesela daha ufak lwllerede olabilir Küçük bi ödül olarak Direk

Eski ve arkadaşları icadı kütük yaran Kazanan Direk alır ;) Nacizane ödülü
Babam iki tür insan bulunduğunu söylerdi. İşi yapanlar ve yapılan işten kendine kredi çıkartanlar. O, benden birinci grupta yer almam için çalışmamı istedi. Zira bu grupta
diğerinden daha az rekabet vardı .. Gandhi
Kullanıcı avatarı
Xasgarix
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Re: OYUNCULAR arası etkinlik

Mesaj gönderen Xasgarix »

imzanda asgari yok öle olsun :D
Xasgarixkomutan
Xasgarixprens

Teşkilat/Lodos
Kullanıcı avatarı
Macroban
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Harbi ya :) düşük lwl diye koymadım koyarım hemen ;)
Babam iki tür insan bulunduğunu söylerdi. İşi yapanlar ve yapılan işten kendine kredi çıkartanlar. O, benden birinci grupta yer almam için çalışmamı istedi. Zira bu grupta
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Merhaba;

Düşünce güzel lakin böyle bir işe girişirken bilmeniz gerekenleri ben size hatırlatmış olayım.

- Etkinlik bir yada birkaç üst kurulun toplanıp organize ettiği bir oluşumdur.
- Etkinliğin düzenini sağlamak hiç kolay değildir. ( birçok etkinlik bu yüzden hiç oldu )
- Etkinliğe katılacak kişilerden katılım ücreti alırsanız paraya kondu muhamelesi görürsünüz.
- Etkinliği düzenlemek istiyorsanız kendi cebinizden para harcayıp ortaya ödül koymalısınız.

Yani sizin anlıyacağınız etkinlik öyle kolay bir iş değil vakti zamanında Lonca ERGENEKON Yönetimi olarak yaptığımız etkinlikte 1 Aylık Plus, Magnezyum Dış Şehir Eldiven, 10 adet Gizit Tazı Kütük Yaran Takılar vs vs.... toplamında katılan 15 kişiye ödül verilmişti katılımın nekadar kalabalık olduğunu siz düşünün...
Koray YAR
Kullanıcı avatarı
Rapid
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rapid »

bence bi etkinlik olcaksa sadece lonca içi olabilir. onun dışında kimseye babasından başka hayır yok.
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Macroban
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Hellriders yazdı:Merhaba;

Düşünce güzel lakin böyle bir işe girişirken bilmeniz gerekenleri ben size hatırlatmış olayım.

- Etkinlik bir yada birkaç üst kurulun toplanıp organize ettiği bir oluşumdur.
- Etkinliğin düzenini sağlamak hiç kolay değildir. ( birçok etkinlik bu yüzden hiç oldu )
- Etkinliğe katılacak kişilerden katılım ücreti alırsanız paraya kondu muhamelesi görürsünüz.
- Etkinliği düzenlemek istiyorsanız kendi cebinizden para harcayıp ortaya ödül koymalısınız.

Yani sizin anlıyacağınız etkinlik öyle kolay bir iş değil vakti zamanında Lonca ERGENEKON Yönetimi olarak yaptığımız etkinlikte 1 Aylık Plus, Magnezyum Dış Şehir Eldiven, 10 adet Gizit Tazı Kütük Yaran Takılar vs vs.... toplamında katılan 15 kişiye ödül verilmişti katılımın nekadar kalabalık olduğunu siz düşünün...
Zaten amacım organizasyonu benim yapmış olmam değil bu sadece bi fikir destek çıkacak olursa her zaman bekliyorum katılım ücretsiz olur kendim ödül koyarım orası hiç sorun değil ama tek başıma organize etmem çok zor olur o yüzden buraya direk destek beklediğimi söyledim yoksa zaten hemen yazardım katılacaklar adını yazdırsın gibisinden

inş destek olurda ikv eski günlerdeki gibi turnuvalar düzenler

“Genel Sohbet” sayfasına dön