İKV Dünyasının 4/3'ünün Beklediği Yeni Sunucunun Ne Zaman Geleceğini Sormak İstiyorum.
Sancak Sunucusu Açılalı En Az 2 Yıl Oldu...Artık Yeni Bir Sunucunun Açılması Gerektiği Kanaatindeyim :!:
TTnet'in Bünyesine de Katılmasıyla Oyuncu Sayısı Git Gide Artan İKV Dünyasının Yeni Bir Sunucuya İhtiyacı Olduğunu Düşünen Yüzlerce Kişinin Sözcüsüyüm...
Hiç Değilse Bir Cevap;
Gelebilir - Gelmeyebilir
Gelirse Ne Zaman
Gelmezse Neden...
Umarım Açık Bir Cevap Verecek Yönetici Bulabiliriz.
Yeni Bir Sunucu Gelmese Bile Ne Zaman Geleceğini Tahmini Olarak İletebilirseniz, Oyuncuların Bu Konu Hakkında Gerekli Soru ve Sorunlarını Giderebileceğinizi Düşünüyorum.
Bence yeni sunucuya hiç gerek yok İkv de oyuncuda eskısı gıbı artık çok değil ki yonetim açmıyor yenı sunucu eskıden sunucular Çok Kalabalık olurdu şimdi pazar gunleri bile olmuyor şimdi açılması imkansız
ExpectoPatronuS yazdı:Bence yeni sunucuya hiç gerek yok İkv de oyuncuda eskısı gıbı artık çok değil ki yonetim açmıyor yenı sunucu eskıden sunucular Çok Kalabalık olurdu şimdi pazar gunleri bile olmuyor şimdi açılması imkansız
oyuncuların çoğu okula gidiyor tatil olduğu zaman sunucuya girilmiyor.
xosmanlıx
facexosmanlıx
benim yokluğumda rüzğarım eser oda size yeter... FACE LONCASI
ExpectoPatronuS yazdı:Bence yeni sunucuya hiç gerek yok İkv de oyuncuda eskısı gıbı artık çok değil ki yonetim açmıyor yenı sunucu eskıden sunucular Çok Kalabalık olurdu şimdi pazar gunleri bile olmuyor şimdi açılması imkansız
oyuncuların çoğu okula gidiyor tatil olduğu zaman sunucuya girilmiyor.
Tatilde de gorduk eskisi gibi değil artık oyun :idea: :idea:
Aslında oyun eskisinden'de kalabalık ama 39 levelken oynayanlar bilir oyuna girerken kalabalık oldugundan ilk girişmizde hayatta giremezdik oyuncuların şikayet etmesi üzerine sunucuların kapasiteleri yükseltildi Yeni bi sunucu gereklimi HAYIR.
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
İKV Dünyasının 4/3'ünün Beklediği Yeni Sunucunun Ne Zaman Geleceğini Sormak İstiyorum.
Sancak Sunucusu Açılalı En Az 2 Yıl Oldu...Artık Yeni Bir Sunucunun Açılması Gerektiği Kanaatindeyim :!:
TTnet'in Bünyesine de Katılmasıyla Oyuncu Sayısı Git Gide Artan İKV Dünyasının Yeni Bir Sunucuya İhtiyacı Olduğunu Düşünen Yüzlerce Kişinin Sözcüsüyüm...
Hiç Değilse Bir Cevap;
Gelebilir - Gelmeyebilir
Gelirse Ne Zaman
Gelmezse Neden...
Yeni Bir Sunucu Gelmese Bile Ne Zaman Geleceğini Tahmini Olarak İletebilirseniz, Oyuncuların Bu Konu Hakkında Gerekli Soru ve Sorunlarını Giderebileceğinizi Düşünüyorum.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Kardeş oyun başlayalı 3.5 yıl oldu en az 2 yıl olabilirmi snce sancagın acılması ??
ayrıca bence yeni sunucu yerine ankayı kaldırıp yerine normal bi sunucu getirmeleri lazım anka her zaman tenha
Hiç Değilse Bir Cevap;
Gelebilir - Gelmeyebilir
Gelirse Ne Zaman
Gelmezse Neden...
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Gelse iyi olur....
Gel, gel, ne olursan ol yine gel
İster kafir ister mecusi
İster puta tapan ol yine gel
Bizim dergahımız, ümitsizlik dergahı değildir
Yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel
Mevcut sunucularda iyileştirme yapıldı geçmiş dönemde. Ör: 200 kişi kapasiteli sunucunun kapasitesi 400 e yükseltildi. Doğal olarak 200 de "Dolu" uyarısı veren sunucu şimdi 200 de "Kalabalık" yazmakla yetiniyor. Bu oyuncu sayısı ile değil sunucunun özelliklerinin yükseltilmesi ile alakalı
Mevcut sunucular oyuncuları kaldırmaya yetiyor sunucuya gerek yok
Eskiden (eskiler bilir) sunucuya girmek çok zordu plussuzlar açısından.Tekrar tekrar denerdin dolu olurdu.Anka ve Sancak , (Anka pluslu oyuncuların rahat bir oyun sürmesine, Sancak ise sunucu yoğunluğunu azaltmak için) açıldı ve sunucu rahatladı.Artık Sunucu dolu yazısı çok nadir hatta hiç çıkmamaya başladı..
Umarım yardımcı olabilmişimdir...
Ve,
Yöneticilerin yeni eklentiler ve şikayet kanalı onlar için başlı başına bir derttir eminim