Elveda .)

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
eceLinizqeLdi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Elveda .)

Mesaj gönderen eceLinizqeLdi »

Merhaba, Loncadaşlarım, İKV dostlarım, İKV oyuncuları..
Öncelikle vedalaşma sahnelerinden hiç mi hiç hoşlanmam.Lütfen burak ne oldu.. burak kal gibi sözlerde bulunmayınız. Bir çok sevinen olur ki.. Kimi kırdıysam kusura bakmasın..Oyun bu. Saçmaloit bir insan olabiliyorum bazen .)
Konumuza gelirsek ;
Yabancı Dil Bölümü okuduğum kadar, bir de diğer derslerin üstesinden gelmek var ki.. Bir yandan günlük 1oo kelime ezberle, QUİZ ol..Grammar konuları vs. vs.. Çalışırken.. Diğerleri arada kalıyor..Bağlantım burada kopuyor.Eğer bir üniversteye gidip, hayalimi gerçekleştiriceksem; bu oyunu bırakmalıyım.. Hatta oyunları .) Bilen dostlarım zaten Msn-Face vs. biliyorlar.. H.sonları ve müsait zamanlarımda giricem .. .) Ama oyun.. Artık asla diyebiliriz. Bugun derste kendime şunu sordum ;

Nereye kadar ? Bu oyunu oynayıp nerelere varmayı düşünüyorum ki, bu şapşal kafam beni bu yollara düşürmüş...? Bunları tek tek cevaplamaya kalktım..Ortada kaldım..

Küçüklerime sadece küçük bir öneri ; oyunlardan kazanılcak bir şey yok.. Yaşadım, biliyorum ! Onu kescem, en saglam olcam.. Şimdi bu tür konuları hatırladıkça gülüyorum..Evet, ben, ecelinizgeldi .. Bu konulara artık gülüyorum..

Lafı fazla uzatmanın da manası yok ki.. Burada bitirelim.. Kimi kırdıysam affola. Kararım net ve kesindir.

Sağlıcakla kalın..
Mutlu bir yaşam için yaşamın içinde olmak şart ;)
Sancak !

Resim
Kullanıcı avatarı
YaSnoV
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: The Lodos Of Ottman

Re: Elveda .)

Mesaj gönderen YaSnoV »

evet bende uzun süredir oynamıyorum.... ve çarLarımın çalınmasına neredeyse seviniyorum kardeşim bu oyun yüzünden puanları bi o kadar düştü ... ecekinizgeldi ... çok doğru bir karar dur demek bizLere düşmez ama 6-7 haziranda oyunda olursan sevinirim ama olmazsanda canın sağolsun ....

KOLAY GELSİN

snin tanıyacğn şekilde Yasinowiç ;)
IIYasinowiÇII[SAVAŞÇI]

Resim

IYasinowiÇI[BÜYÜCÜ]
Kullanıcı avatarı
Lostxdewrimci
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Lostxdewrimci »

Evet bir ayrılık daha oyunda kal demek isterdim ne kadarda kavgalı olsakta ama bura sanal alem kimseyi kıramayı sevmem kıramam ama okdarda tartışmalı vakit geçirdimişsekte ben kimseyle küs olama reelde basarılar dilerim A.e.O
Lostxdewrimci / MaHseNcI

SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....

Resim
Kullanıcı avatarı
Laz61
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Cihanı Hükümran

Mesaj gönderen Laz61 »

aslında sen hata yaptın baştan bırakmalıydın senin gibi lavuk birine ihtiyaç yok zaten otur dersine çalış arasıra insanlık derslerinde katıl
Resim
[KUKLACI]

ADIBENDESAKLI

Belki Hiç Birşey Yolunda Gitmedi Ama Hiçbir Şey De Beni Yolumdan Etmedi!"
''Che Guevara''
Kullanıcı avatarı
Eskitoprak
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Dört Yapraklı Lonca

Mesaj gönderen Eskitoprak »

Dostum , reel hayatında başarılar. Herşey gönlünce olsun. Fazla söze gerek yok benim söyleyeceklerimi sen en başında belirtmişsin, hakkım varsa helal olsun. Sende helal et , kal sağlıcakla , hoşçakal...
İkv Eski Oyuncusu
Kuklacı Sunucusu Oyuncusu
Efsanevi Arz'ın Çocukları Büyücüsü

Kuklacının Tek , İKİZ büyücüsü

Bekodogi

Er Meydanı Gösterisi

http://www.mynet.com/tv/ikv-bekodogi-vid-2365044/
Kullanıcı avatarı
Gazap
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Gazap »

Burak'ım canım adasım benım bende aynısı yapıyorum suanda sadece arastırmak ıcın nete gırıyorum oyuna ıse pek nadır.Okul herseyden onemlıdır oyunmus suymus buymus hepsı bos bu oyun sadece ısı olmayanların vakıt gecırmek ıcın oynadıkları zaman gecırme aracı gıbı dusun.Sana okulunda ve hayatında basarılar dılerım umarım hersey gonlunce olur kardesım.

Laz61 sana cevap vermeye deymez aslında ama sana bı cıft laf demek gerekıyor ıste,

Öküz herıf sen once yıgıtsen kendını tanıt ınsanlık dersı vermek sana dustuyse ben hayvan olmayı yeglerım.
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.

Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
Kullanıcı avatarı
Serhatt
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Serhatt »

Dogru Karar Almısın Kardesm Senin İçin Hangisi İyi Olcaksa Ole Yap ReaL de BasarıLaR ...
Resim

YAŞA... VE... YAŞAT...

Resim

Alayına Kardeşlik
ıCeHeaRT & eRaXkaYa & TooNYuKuK &
Kullanıcı avatarı
Serhatt
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Serhatt »

Laz 61 Her kimsen insanlıktan nasibnii almamıs hayvanın tekisn.. lafını bil konus yoksa bidaha hiç konusamasn .. :evil:
Resim

YAŞA... VE... YAŞAT...

Resim

Alayına Kardeşlik
ıCeHeaRT & eRaXkaYa & TooNYuKuK &
Kullanıcı avatarı
eceLinizqeLdi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen eceLinizqeLdi »

Arz arkadaşların çoğundan bu tür cevabı bekliyordum zaten.Ama artık takmıyorum. Ayrıca bir oyun için şaçmaloit oldum. Kusura bakmayın. Ama şunu da unutmayın. Klanda ölünce ana bacı bırakmamak gibi bi lüxünüz yok.İşiniz varsa klanda işiniz yok bunu da bilin. Ondan sonra ayrılıgımda küfür yemek istemıyorum./ Efe,burak tartışma çıkmasın. Takılın .) Herkese hakkım helal olsun.. ;)
Sancak !

Resim
ALaBaNDaa
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ALaBaNDaa »

Reel de Başarılar Dilerim. Kardes.
Namımızın Büyüklüğü Dostlarımızın Büyüklüğüdür.

BiZi EskiLeR taNıR , YeNiLeR öRneK aLıR , TaNımaYanLaR iSe ibReT aLıR

“Genel Sohbet” sayfasına dön