Yiter Ya (Kadim Görevi)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Amazon
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Yiter Ya (Kadim Görevi)

Mesaj gönderen Amazon »

Sayın Yönetim Ekibi,
Şu an saat 04.04 Kaç saat saattir kadimi kesmeye uğraşıyoruz,fakat canı %7 den aşağı inmiyor.Sabah kalkmak bir sorun o günü bitirmek ayrı bir sorun.Sözün kısası şu kadimle ilgilenseniz diyorum.Artık canını mı azaltırsınız, yeteneklerini mi sınırlarsınız o sizin bileceğiniz iş.Ama ben biliyorum ki kadimle ilgili güncelleme gelmeden ne yardıma ne de görev yapmaya gidecem.Düşünün taşının ve bize de hak verin.
Saygılar..

Kullanıcı avatarı
Tarky
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Re: Yiter Ya (Kadim Görevi)

Mesaj gönderen Tarky »

Arkadaşım , kadim hidranın canını veya yeteneklerini azaltmadan oyunda ustalaşmış 2 grup ile rahat kesersiniz.He , iksirsir , tank itemsiz, ve karakter yeteneklerini yanlış ayarlıyorsanız orasını bilemem. Çok az daha kafa yormanız yetecektir.

viewtopic.php?f=46&t=17728&start=0
N’oublie pas d'ou tu viens..
Kullanıcı avatarı
OveRCLocK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen OveRCLocK »

Doğru yetenek ve doğru kombinasyonlarla deneyenler kesebiliyor fakat ya oyunda yeterince tanıdığı olmayanlar ne yapacak? Bence artık gerçekten gücü biraz azaltılmalı ben Eminönü sunucusundayım gitmeden önce en az 3-4 saat adam toplanıyor taktik veriliyor vs. Kimisi yolda giderken düşüyor, birkaç art niyetli yüzünden olmuyor vs. Yani görevi yapmak en az 12 saatinizi alıyor. O da oyunda tanıdığınız biriler varsa... Oyunda tanınmış biri değilseniz unutun gitsin...
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra ---> :o
GB geldikten sonra -----> :shock:
Resim

Fizik ve Matematik Hastası.
Kullanıcı avatarı
Drowxcorellon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Drowxcorellon »

sizinki gene iyi bizde 15 canda 12 canda ve 10 canda deprem yapdı :lol: 10 canda deprem yapmadan önce bana ve yanımdaki şifaya 30 bin koydu sonra deprem oldu herkes yerde şifa kalmadı ayakda ansızın depremler oldu sonra oyun sabah 6 buçukda sanırım günc. oldu ve ertesi gün 11 defa kestik ;)
Drowxdadawa
Kullanıcı avatarı
Amazon
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Amazon »

Oyuncular Beyazköşk'ün tanınmış oyuncularıydı.İlk başlarda iyi organize olamadık fakat sonradan toparlandık.İksir de kullandık.Ama yine de kesemedik.Kaç defa gitsem hep aynısı oluyor.Bıktım artık.

Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen hanedanxbutcher »

sabır yuce bır erdemdır aksam 500 tane maden cektım 1 saf cıkmadı napalım sabretmek emek harcamak gerek
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Uskurya'49 dan başka çarım yoktur

Kuru dutla yar sevilmez
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Anka sunucusunda sadece 2 grup 17 dk kesti insan taktik yapar yav hötöthötöt dalarsan 1 yıdla kesemessin
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

KaraXHayalet yazdı:Anka sunucusunda sadece 2 grup 17 dk kesti insan taktik yapar yav hötöthötöt dalarsan 1 yıdla kesemessin
Kullanıcı avatarı
withoutlove
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen withoutlove »

Amazon yazdı:Sayın Yönetim Ekibi,
Şu an saat 04.04 Kaç saat saattir kadimi kesmeye uğraşıyoruz,fakat canı %7 den aşağı inmiyor.Sabah kalkmak bir sorun o günü bitirmek ayrı bir sorun.Sözün kısası şu kadimle ilgilenseniz diyorum.Artık canını mı azaltırsınız, yeteneklerini mi sınırlarsınız o sizin bileceğiniz iş.Ama ben biliyorum ki kadimle ilgili güncelleme gelmeden ne yardıma ne de görev yapmaya gidecem.Düşünün taşının ve bize de hak verin.
Saygılar..
KALABALIK BİR SUNUCUDA VE BİZE ARADA SIDADA GELİP HAVA ATAN OYUNCULARIN OLDUĞU BİR SUNUCU ŞU VARMI BU VARMI BENİM ŞUNUM BUNUM VAR GİBİ :D
BAKIN BİZİM SINICIMIZDA SİZDEKİ GİBİ İTEMDE YOK VE BİZ 2 GRUP KESTİK EĞER KALABALIK SUNUCULARDAKİ İTEMLER BİZDE OLMUŞ OLSAYDI KADİM ZATEN BU ZAMANA KALMAZDI HER BEYSE KADİMDE HATA YOK HATA SİZDE KİMSEYE SİTEM ETME KARDEŞ
What Makes You Different and Beauruful is Your Speciality
SENİ FARKLI YAPAN SENİ GÜZEL KILAN AYRICALIĞINDIR
Kullanıcı avatarı
Tarky
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Tarky »

Arkadaşlar ;

Şunu iyice anlamanız gerekir. Şuanda gerek ikv gerekse başka online oyunlarda oyundaki EN GÜÇLÜ YARATIK diye adlandırabileceğimiz BOSS yaratıklar vardır. Belki sizin bakış açınızdan düşününce "canı azalsın,az vursun" mantıklı.Ancak aklı başında olan bir insanın EN EN GÜÇLÜ yaratığı O KADAR DA KOLAY kesilmeyeceğini anlaması hiçde güç olmaz.Ben yine diyorum ve daima diyeceğim "Doğru ekip,doğru ekipman,doğru taktik"...

Teşekkürler
Yağız
N’oublie pas d'ou tu viens..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön