Sorunum biraz uzun ama kısaca anlatmak gerekirse;
Benim pc de 2 oturum var biri pc yöneticisi digeri sınırlı hesap...
-Geçenlerde 1. oturuma (yönetici) girince açılıştan sonra bi kaç sn sonra donup kalıyordu tek çözüm pc yi resetlemek oluyordu.
-Sonrasında 2. oturumdan girdim düzgün çalıştı ama sınırlı hesap oldugndan program silip yükleme yapamıyorum.Yükleme olsa bile yani sorunlar oluyor.
-Güvenli modda açmaya calıştım pc yi olmadı.
Hatta geçen 23 nisanda ikv de pano güncelmesi oldugnda her oyuna girişimde güncelme yapmak zorunda kalıyordum ama şimdi düzeldiysede halen 1. oturumumu özlüyorum Tipik türk pc kulanıcısı olarak format at cevabınıda vermeyin çünkü ne format tan anladıgm nede cdim var.O yüzden konu hakında bilgisi olanalrdan ricam yardımcı olmaları konuya bir daha akşam bakıcam yardımlarınızı bekliyorum...
Türk Çocuğu
ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE M.Kemal ATATÜRK
Kardeş senin isteiğin cevap olmasa da bu tarz durumlarda en güzel çözüm format atmaktır. Bildiğin bir tanıdığın varsa onunla bu işi yapabilirsin. Cd işini ve driver çözümlerini yapabilen birisi olursa da tadından yenmez. Büyük ihtimalle bir virüs var sisteminde ve bu saatten sonra virüs programı kursan ve temizlesen dahi bir işe yaramaz hatta ve hatta virüs sisteminin çalışmasını sağlayan bir dosyaya erişmişse ve virüs programı da onu silerse windows dahi açılmaz kalırsın ortada. İlk yapacağın iş dosyalarını yedekle ikinci olarak ta bir format işine gir. Bu tarz durumlarda en güzel çözümlerden birisi formattır:) (hatta en temizi olduğu için ben genelede formatı tercih ederim)
Şimdi çok sık yapılan bir hataan söz etmek istiyorum. Antivürs programları genelde virüs bulaştıktan sonra yüklenirler. Bu tamamen yanlış bir uygulamadır. Virüs bulaşmışi dosyaların sitem dosyaları ya da başka exe dosyalar olacağını da göz önüne alırsak virüsler temizlenince o dosyalarında silineceği tahmin edilinmez bud a sissteme daha da zarar verir. Antivirüs programlarının yüklenmesi esas olarak format atılan bir bilgisayarda internet bağlantısı yokken windows kurulması vehemen ardından da antivirüs programının kurulmasıdır. Virüslerden korunmanın en etkili yolu budur. Etkili bir antivirüs programı ve iyi bir spyware programıyla ve de devamlı yapılan güncellemelerle bilgisayaınıza virüs bulaşma ihtimalini çok düşük bir seviyeye indirebilirsiniz.
karayilanx senin yapacağın en iyi çözüm format atıp, ardından windows yüklemek ve hemen ardından da bir antivirüs ve spyware kurmndır. Başka çözümler çalışır sistemine daha da zarar verebilir. Bu dediklerimi dikakte alman umuduyla.