PLUS PAKETİNİ ALALIM 3 GÜN OLDU VE ŞU AN KULLANAMIYORUM İKV DESTEĞE MESAJ YAZDIM TIK YOK MY NETE YAZDIM TIK YOK SOBEYE YAZDIM TIK YOK LÜTFEN GM LER Bİ EL ATIN PLS
ÇAR İSMİM
PLUS ALDIM 3 GÜNDE BİTTİ YARDIM PLS
- titanxic
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
PLUS ALDIM 3 GÜNDE BİTTİ YARDIM PLS
lafı dinlerim lafmı diye sonrada söyleyene bakarım ADAMMI die
Titanxic
Timxkin
Umit19832
Aşikar
Titanxic
Timxkin
Umit19832
Aşikar
Re: PLUS ALDIM 3 GÜNDE BİTTİ YARDIM PLS
bi bardak su iç
ikvdestek ' ğe bidaha msj at
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
Mynet kredi kartıyla almışındır herhalde...Bende 2 gün önce aldım 1 gün sonra plusu iptal etmişler..Hemen Mynet i aradım dedim İkv oyununda almış olduğum plus paket servisiniz 1 gün içinde bitti neden dedim? Onlarda daha önce 3 ve daha fazla ID ye Plus aldığım için kartınız plus pakete bloke olmuştur dedi...Dedim evet aldım ama daha önce böyle birşey yoktu 5 farklı ID e aldım dedim..Azarladım biraz
Sonra bir defaya mahsus elle yapacaklarını eski çekilen parayı iade ettiklerini söylediler halloldu
Bu gibi durumlarda İkv yetkililerinden önce Plus Paket servis sağlayıcınızla yapacağınız görüşmeler daha yararlı olur
Sonra bir defaya mahsus elle yapacaklarını eski çekilen parayı iade ettiklerini söylediler halloldu
Bu gibi durumlarda İkv yetkililerinden önce Plus Paket servis sağlayıcınızla yapacağınız görüşmeler daha yararlı olur
yNçRxMasTR
yNçRxHaVoK
yNçRxHaVoK
- titanxic
- Sahaf Yardımcısı
:s:s
Titanxic
Timxkin
Umit19832
Aşikar
Titanxic
Timxkin
Umit19832
Aşikar
Nadide Bir Durum , Hiç Başıma Gelmedi , Hiçde Duymadım :?
"Biz Dost Şarabı İçenLerdeniz "
İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,
Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,
Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
- titanxic
- Sahaf Yardımcısı
Barmen yazdı:Nadide Bir Durum , Hiç Başıma Gelmedi , Hiçde Duymadım :?
biri bakmıorki AYDINLATSIN MESAJ YAZIORUM TONLARCA CVP yok ARICAM bi PLUS kadar KNTRM GİTCEK ŞAŞTIM KALDIM YA
Titanxic
Timxkin
Umit19832
Aşikar
Titanxic
Timxkin
Umit19832
Aşikar
Merhaba,
Plus paketini nasıl aldığınız hakkında bilgi verirseniz yardımcı olabiliriz. Eğer Mynet üyeliğinize kredi kartı ile alım yapmışsanız ve plus paket iptal edilmişse sizden alınan ücret geri ödenmiştir. İşlemi tekrarlayabilir yahut 0212 328 15 15 Mynet Müşteri Hizmetlerini arayarak Plus Paketinizi aktifleştirebilirsiniz. Sobee ve TTNet üyelikleri için mobil ödeme ile E-pin almışsanız ve ücreti alındığı halde E-pin size ulaşmamışsa lütfen ikvdestek formundan bizlere ulaşınız.
Bilginize.
Plus paketini nasıl aldığınız hakkında bilgi verirseniz yardımcı olabiliriz. Eğer Mynet üyeliğinize kredi kartı ile alım yapmışsanız ve plus paket iptal edilmişse sizden alınan ücret geri ödenmiştir. İşlemi tekrarlayabilir yahut 0212 328 15 15 Mynet Müşteri Hizmetlerini arayarak Plus Paketinizi aktifleştirebilirsiniz. Sobee ve TTNet üyelikleri için mobil ödeme ile E-pin almışsanız ve ücreti alındığı halde E-pin size ulaşmamışsa lütfen ikvdestek formundan bizlere ulaşınız.
Bilginize.