TTneT 'Den GiRemiORum YaRDım.!!!
TTneT 'Den GiRemiORum YaRDım.!!!
ArKaDasLaR Oyuna GiReRKen KuLanıcı Ve SiFRe YanLıs DiOR NeDen GiRemiORum Oyuna TTneT'Den ?
{EVİNADILEMIN} ı>v^v<ı {EviNA}
[Since ~ 2008]
Xxxkatliyamxxx
ı=>v^v<=ı Katliyamx ı=>v^v<=ı Wienxkatliamxxxı=>v^v<=ıLivexkatliamxxx ı=>v^v<=ıLivexkıyıcı
[Since ~ 2008]
Xxxkatliyamxxx
ı=>v^v<=ı Katliyamx ı=>v^v<=ı Wienxkatliamxxxı=>v^v<=ıLivexkatliamxxx ı=>v^v<=ıLivexkıyıcı
- Slyrapxottoman
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TTneT 'Den GiRemiORum YaRDım.!!!
www.ttnetoyun.com a da gırılemıyor..IKV ıle takılmaya basladı Baslayalı TTnet De Sapıttı :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

~~Barış~~
SiFReyi DeisTiRCem Ama Hesap KaPaLı GooGLeDenDe oLmuO Ama HaKLısın
TTneT'De İkv'ye TaKıLDı oDa KaFayı YeDi xD
SaKa Bi Yana Ne Zaman AcıLıR YaF Bu.._?

TTneT'De İkv'ye TaKıLDı oDa KaFayı YeDi xD
SaKa Bi Yana Ne Zaman AcıLıR YaF Bu.._?
{EVİNADILEMIN} ı>v^v<ı {EviNA}
[Since ~ 2008]
Xxxkatliyamxxx
[Since ~ 2008]
Xxxkatliyamxxx
Arkadaşım bunun nedeni şifreni arka arkaya yanlış girmenden kaynaklanıyor olabilir ( hesap kilitlenmesi yani )Ttnet ' i aramanı tavsiye ederim ..
Ttnet : 444 0 375 -> ttnet oyun -> müsteri hizmetleri sonrada derdini anlatırsın onlar sana yardımcı olur .
Ttnet : 444 0 375 -> ttnet oyun -> müsteri hizmetleri sonrada derdini anlatırsın onlar sana yardımcı olur .
- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Bende şifremi hatırlat diordm olmuyordu aradım müşteri hizmetlerini sorunu düzelttiler çalışma yaptılar şifremi alabildim..Ve transfer olmuodu eskiden şimdi olabiliyor..
iyi forumlar
iyi forumlar
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Theend yazdı:Arkadaşım bunun nedeni şifreni arka arkaya yanlış girmenden kaynaklanıyor olabilir ( hesap kilitlenmesi yani )Ttnet ' i aramanı tavsiye ederim ..
evet bi kac defa yanlış şifre girersen eger hesabın kitleniyor actırmak icin adsl no,net kimin üzerine ise onun adı soyadı ve telefon numarasını istiyorlar bunları temin ettigin zaman 4440375 i ara ver hesabını açtır
Görünüşünle karşılanır,Kişiliginle ugurlanırsın
Lazurixpörfy-Emoxqirl-Emoxready-Süpürqesizjadıı-Pörfy
Lazurixpörfy-Emoxqirl-Emoxready-Süpürqesizjadıı-Pörfy