Kudret Rejyonu

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia !

Re: Kudret Rejyonu

Mesaj gönderen Aeoroea »

JiGy yazdı:
Aeoroea yazdı:Oncelıkle Selamlar :).
Fıkır Guzel Fakat İçerik Kotu Savascılarmı Aman Tanrım :)
Savaşcıların Kudret Rejyonu Olması Tamamen Sacmalık Olur ve bu Sıfacının ve Buyucunun Ezıldıgı Gun Olur :) ..
Ama Sıfacı Ve buyuculer Icın Hasar + kudret Rejyonu Olabılır.

Iyı Forumlar.

tamamen saçma bi cvp...
şifacının ve büyücünün ejder ve ashapdan dolayı kudret rejyonu eşyalrına extra olarak ihtiyacı yokdur... vardır elbet ama savaşçı gibi zoraki bi ihtiyaç deildir...
savaşçılara da gelmesi saçma olmaz... şifacının ve büyücü neden ezilsin...

Dostum Zaten Savascılar bı Zıhın Tutulması Attıgında Buyucu Geberıyor.
Ben Zaten Bunu Sıfacılar ve Buyuculer Derken Genellıkle Sıfacıyı Kastettım Nedenı Ise Emde Kduret Yetmıyor Mesela Kadım Hıdra Iflıs Vs. Savascıya Gelırse Bı oturmasıyla 22 Kudretı Dolsa Oho Ne Guzel ..
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

Kullanıcı avatarı
JiGy
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen JiGy »

Aeoroea yazdı:
JiGy yazdı:
Aeoroea yazdı:Oncelıkle Selamlar :).
Fıkır Guzel Fakat İçerik Kotu Savascılarmı Aman Tanrım :)
Savaşcıların Kudret Rejyonu Olması Tamamen Sacmalık Olur ve bu Sıfacının ve Buyucunun Ezıldıgı Gun Olur :) ..
Ama Sıfacı Ve buyuculer Icın Hasar + kudret Rejyonu Olabılır.

Iyı Forumlar.

tamamen saçma bi cvp...
şifacının ve büyücünün ejder ve ashapdan dolayı kudret rejyonu eşyalrına extra olarak ihtiyacı yokdur... vardır elbet ama savaşçı gibi zoraki bi ihtiyaç deildir...
savaşçılara da gelmesi saçma olmaz... şifacının ve büyücü neden ezilsin...

Dostum Zaten Savascılar bı Zıhın Tutulması Attıgında Buyucu Geberıyor.
Ben Zaten Bunu Sıfacılar ve Buyuculer Derken Genellıkle Sıfacıyı Kastettım Nedenı Ise Emde Kduret Yetmıyor Mesela Kadım Hıdra Iflıs Vs. Savascıya Gelırse Bı oturmasıyla 22 Kudretı Dolsa Oho Ne Guzel ..

zihin tutulması ile küdret rejyonun pek alakası yok:D durdurmanın zaten saniyesi bi süresi var dk başı kullanılmıyor..
bir dahaki durdurmanı yapana kadar ölmüş yada öldürülmüş oluyorsun... ondan küdretin fazla faydası olmaycakdır ona..
oturunca dolar dimi okadar görevlerde oturabilirsin dolar çok güsel olur fakat savaşda öle çok oturamazsın biliyorsun...
JiGy
Çokxünlüxbirisi
HeAllS

Hakkıdır Hakkı...
Kullanıcı avatarı
DehrayN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DehrayN »

29 Leveldeyken gene yeni yetenek sistemi olmuştu bunu belirtiyim ancak yeni yetenekler ayri yetten yeni yetenek gelmedi gelse 50 levelden sonra yetenek ihtiyaci hissetmemiş oluruz ama yeni yetenek sistemi ile birlikte sadece yeteneklerin etkileri değişecek Örneğin Sert vuruş 39 leveledeyken biliyorsunuz ki işe yaramıyordu.29 levelde ise Büyücülerde menzilli silahlara karşı koruma kalkanı vardı ismini tam hatırlamıyorum.O yetenek gitti yerine fiziksel bilgi geldi böyle değişikler olacak. Ekstra bi yetenek eklenmesi olmaz. Aeor Savaşçılarda kudret Rejenerasyon'u olması saçmalık demiş.Arkadaşım savaşçılara kudret rejenerasyon'u gelince illaki ya hasarından yada başka bir şeyden kesecekler Aeor'u daha mantıklı davranmaya davet ediyorum :D Ve Herkese şunu söylemek istiyorum İKV Bütün sınıfların gücü eşittir. Büyücüye ağır vuruşta gelse sert vuruşta sakınmada gelse OkO'larda EŞİTLER !

Oyunda savaşçı, şifacı veya büyücü sınıflarından hangisi en güçlüdür?

Oyundaki sınıfların hepsinin, birbirlerine göre avantaj ve dezavantajları vardır. Ancak oyuncu-oyuncu müsabakalarında bu üç sınıf arasında denge kurulmaya çalışılmıştır. İyi bir karakter düzeni ve doğru seçilmiş eşyalarla, herhangi bir sınıf bir diğerini elimine edebilir.

“Genel Sohbet” sayfasına dön