Evet arkdaşlar birileri Loncamıza hırsız diyormuş aldığım duyumlara göre.... Bu konuyu açtım çünkü öyle bir şey varsa eğer bilmek isterim... Eğer BÖRTEÇİNE loncası kimden ne çaldı ise söylesin çalınan şeyini geri verelim ki loncadan attıklarım dışında kimsenin böyle bir şey yapacağını sanmıyorum.... Saygılarımla...
Not: Loncadan ihraç Edilen kişilerin Sorumluluğunu Kesinlikle Kabul etmiyorum....
Börteçine Loncasına Hırsız Diyenler İçeri
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurt
Re: Börteçine Loncasına Hırsız Diyenler İçeri
Bir Kurt'un Arkasından Kırk Köpek Havlamıyorsa o Kurt Kurt Deildir ... !
bu benim çek sevdiğim ve beğendiğim bir sözdür çünkü gerçektir Mertkan böyle şeyleri söyleyenler her daim olucaktır başarılı olduğunuz sürece sizi sevmeyenler çekemeyenler açığınızı arıycaklar sizleri karalayabilmek için içinizden 1 kişi sinirlerine hakim olamıycak küfür edicek hepinize küfürbaz diycekler içinizden birinin charı çalınıcak oda charı çalan kişi başkalarındanda o charla bişeler çalmaya çalışıcak bu gören hasım gerçeği bile bile bunu kullanarak sizleri karalamaya çalışıcak bunlar hep olmuş ve hep olacak olaylar bırak havlasınlar İt ne kadar havlarsa havlasın Kurt'un asil duruşu yeter ...
bu benim çek sevdiğim ve beğendiğim bir sözdür çünkü gerçektir Mertkan böyle şeyleri söyleyenler her daim olucaktır başarılı olduğunuz sürece sizi sevmeyenler çekemeyenler açığınızı arıycaklar sizleri karalayabilmek için içinizden 1 kişi sinirlerine hakim olamıycak küfür edicek hepinize küfürbaz diycekler içinizden birinin charı çalınıcak oda charı çalan kişi başkalarındanda o charla bişeler çalmaya çalışıcak bu gören hasım gerçeği bile bile bunu kullanarak sizleri karalamaya çalışıcak bunlar hep olmuş ve hep olacak olaylar bırak havlasınlar İt ne kadar havlarsa havlasın Kurt'un asil duruşu yeter ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
- VIIIIIIIIV
- İri Fare Avcısı
Kım ne soyledı bılmıyorum ama
börtecınexanıl denen GAVAT loncanıza mensupmu bana bunun cevabını ver kardes
Bu kısı sureklı her yerde sorun...

- Tmlahmet07
- Işık Hanım'ın Elemanı
[img]Evet%20Anıl%20loncadan...[/img]
ıIYeRbAĞLeeIı
ıIByGuiLtYIı
Since 2008
ıIByGuiLtYIı
Since 2008
La SeNin Çarınımı Çaldim Ben Laflarına Dikkat Et
Börteçinexanıl

- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Laflarına dikat et adındır gavat çekmediğin belli oluyor it lik yapayın anıl abi napıyor size sizin yaptınız şeylderi bize atmayınn :evil: :evil:VIIIIIIIIV yazdı:Kım ne soyledı bılmıyorum ama

[right]Arif YAMAN[/right]
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Ahmet sana naptı seni inye aldırlarsa geri loncaya boşyuna sorun çıkarıp duruyorsun ve boş insansınn gitmişisin bana nerul u savınoyorsun :evil: :evil:

[right]Arif YAMAN[/right]
- Mertkan
- Demirci Çırağı
- Lonca: Börteçine
Tartışma yapmayın o Anıl a hakaret eden kimse ne yaptığını da söylesin bilelim... KOnu hırsızlık konusu konun dışına çıkmayın varsa hırsız diyen kendine güvenen buyursun gelsin....