Çaçabeyy ve Fatalcs nin hırsızlığı

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Kankaxmagician
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Çaçabeyy ve Fatalcs nin hırsızlığı

Mesaj gönderen Kankaxmagician »

Kullanıcı avatarı
karakas
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Çaçabeyy ve Fatalcs nin hırsızlığı

Mesaj gönderen karakas »

bu oyunda şunu çok iyi öğrendim 100 Tane arkadaşın olacağına 1 tane deliqanlı kardeşin olsun yeter g.olsun
AkLıMı AlMaYa AkLıN YeTmEz..UğRaŞmAyA SabRıN YeTmEz...Ben KeNdİmDeN Bu KaDaR EmiNkeN AlaYıN GeLsİn HiÇ FaRkeTMeZ... !!!

...MaNŞeT...
Kullanıcı avatarı
Yakamozxefemeih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Yakamozxefemeih »

işte bi kansız adi #@!? adam daha milletin itemleriyle oyunda adamlık yapar sonra gelir forumda millete iftira atar yok o hırsız bu hırsız diye ama bu sefer yaptıgı hırsızlık kanıtlandı bakalım bu sefer ne diyecek çok merak ediyorum lan adi herif bide ortalıkta insamım diye gezersin ona buna laf edersin annen baban sana hiçmi ögretmedi insan olmayı yada onlar ögretmişlerdirde sen hayvan oldugun için anlamamışşındır eşşek hoşafdan ne anlar misali bu formda çok yazıyodun askriz hırsız diye kendi yaptıgın hırsızlıkları adilikleri milletin üstüne böylelikle atıyodun oyun parası için hırsızlıkmı yapılır sen eger sanal para için hırsızlık yapıyorsan yarın reel para için neler neler yapmazsın düşünemiyorum bile savaş senin çaldıgın 3 5 itemle batacak adam degil aynılarını yerine aldık gene olsun genede alırız sana söylenecek başka bir kelime bulamıyorum sen hırsızlıklarına devam et hayvan olarak geldin hayvan olarak gidersin işte bu arada birazdan annen baban yatar dışarı çıkta etrafına bak çalacak bişeyler bulursun belki eminimki sen reeldede hırsızlık yapıyosundur

arkadaşlar bu yazılar için kusura bakmayın ilk defa böyle agır konuşuyorum fakat bu adam bunların daha fazlasını hak ediyo

Yakamozxefemeih Efexmelih
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Kullanıcı avatarı
Kankaxmagician
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Adam yüzsüz olduktan sonra ne dersen de... ama hırsızlığı kanıtlandı şimdi konuşsun
Kullanıcı avatarı
Yakamozxbep
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Yakamozxbep »

melihin dediklerine aynen katılıyorum sana ne desek az sana tek söylenecek bi söz var oda ne kadar adi kişiliksiz bir insan demiyorum çünkü insan degilsin hayvan oldugun meydana çıktı bakalım bundan sonra kendini nasıl savunacaksın bu konu burda kapanmaz oyundada devam edecek merak etme adi herif

Yakamozxbep Fevzıbey
Kullanıcı avatarı
Kankaxmagician
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Ayriyeten ben soyulduğumu klandan yazdıkdan sonra 'ben yapdım' die pm attı onun fotoyu çekemedim :(
Kullanıcı avatarı
YakamozxPaix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen YakamozxPaix »

Daha 1 ay önce orasını burasını yırtan saga sola hırsız diyen adam simdi hırsızlık yapıyor vay canına kardeşim gerçekten dunyanın çivisi kopmus sanmaki o itemleri sana yar ederiz yada oyunu yar ederiz bu fotoyla emin ol bir cok işlem yaptırılabilir en guseli hesap hakları ihlaline kadar gider allah yola getirsin dicemde bu zamana kadar getirmemis sanmıyorum bundan sonrada getirsin allah ıslah etsin baska lafa gerek yok

YakamozxPaix
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Resim

Y a K a M o Z
Yakamozxhipo
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Yakamozxhipo »

Bunun gibi hastalıklı mahlukatları aramızda görmek istemezdik ama malum her iyi olduğu gibi bunun gibilerde olacaktır.Yuzsuzluğun had safhada caldığın emekler seni bulur birgün bundan hic kuskun olmasın keske annen baban sana biraz daha terbiye verebilseydi oyunda hırsızlık yapan gercek hayattada yapar birgün cezanı cekersin artık.oyunda kimin yuzune bakabilirsin bilemem..insallah senin gibiler oyunu bırakır giderde hic değilse ağız tadıyla nadirende olsa girdiğimiz oyundan biraz zevk alırız..
Resim
PsiCoMaNiaC
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen PsiCoMaNiaC »

Öncelikle savaş kardeşimize geçmiş olsun diyorum.Bu arkadaşa da diyecek söz bulamıyorum.Seni adam yerine koymuş bir kişiye böyle hainlik de yapılmaz.Sana güvenip şifresini paylaşmış ya da başka türlü şifresine sahip olmuşssun tam olarak bilemiyorum ama 2parça oyun eşyası için bir kardeşimizin canını yakmaya calıssmıssın ki başarılı olamazsın o aldıkların yerine koyulur daha iyileride koyulur ama burada bizlere nasıl bir insan oldugunu oyundakilerinde sana karşı nasıl bir tavır alacagını artık görmemizide saglamış oldun.Sanırım bu konunun acıldıgı saat den itibaren seni bu oyunda görmeyiz.Allah seni ve senin gibileri ıslah etsin.
PsiCoMaNiaC-Psicoxsifa
Kullanıcı avatarı
sokan28
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sokan28 »

Arkadaşlar resime baktım aslında foto kim tarafından çekilmiş neden sadece 2 cümle görünüyor orasınıda anlamadım.Ama ben Çağatay ın bunları yapacağına inanmıyorum çünkü kendisine bende bir çok charımı emanet ettim hiç bişey olmadı.Ve garip olan tarafıda Çağatay da para ve item sıkıntısı yok hatta ben kendisinden borç alıyordum.2 item için böyle yapacağını düşünmüyorum.Bence bu konu direkt olarak hırsızsın demek yerine araştırılmalıdır diye düşünüyorum...
İnsanları sev,ama güvenme!!!

delikanlıyız
ronaldinhokan
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön