TuRK yazdı:Bu öneri ancak şu şekilde gerçekleştirilirse mantıklı olur.1'den fazla Plus paket çeşidi olur.Özellikleri düşük olan paket 12 Tl , yüksek olan paket 50 Tl olur.
İyi Forumlar.
ÇOK güzel bi düşünce bölede olabilir yani paradan şunu al bunu al demektense bu DAHA mantıklı bence YA inanın sabahlara kadar maden başından ayrılmıorum çözümü bu olsun BENCE
lafı dinlerim lafmı diye sonrada söyleyene bakarım ADAMMI die
Titanxic
Timxkin Umit19832 Aşikar
50 Tl Olsun Batalım Onumu İsityorsunuz siz anlamadım isteyen alır isteyen almaz Arkadaşım Sen zenginsin Heralde ben ttnet den alıyorum fatura 80 90 a çıkıyor Telefon ödüyorum birde elektirik Ödüyorum Ben Maaşımın Hepsiniz Aileme Eve yatırıyorum Bir Zevkimiz İkv Onuda Batırmayınız
Ordulu Ertuğrul
Ölümün Sırrı Kılıcımda Saklı Göremeyeceğin Kadar Kanlı Dokunamayacağın Kadar Keskin
bence cıkmasın dussun dahada cunkı fıyatları cıkarırsın plus alanları kaybedersın
dusurursun bu seferde daha fazla alan olur ama bence su anlık fıat uygun gıbı
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Fearles yazdı:Vallahi ben aylık 50 lirayı zor buluyorum.. Birde çalışanım. Düşünürsek maç veya özel şeylere kontor 50 tl ordan al . Onları sie tttiret işte cebe kalan 12 tl onada plus alıyorum.
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını