Ultrax
- aken
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: İzmir
Re: Ultrax
internet delikanlılıgı yapacaksanız buyrun vs yapın yok delıkanlılık yurekte olur klavyeye gerek yok dıyorsanız buyrun özelden devam edın gerek yok forumda tartısmaya
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
-
- Acemi Savaşçı
ULTRAXllDADASll=== LONCAMIZ DA BENİM KASMAMA YARDIMI DOKUNAN ARKADASLARA COK TEŞŞEKÜR EDERİM..!! 
- Ultraxreis
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
aken yazdı:internet delikanlılıgı yapacaksanız buyrun vs yapın yok delıkanlılık yurekte olur klavyeye gerek yok dıyorsanız buyrun özelden devam edın gerek yok forumda tartısmaya
Katılıyorum. Gereken neyse oyunda helledin veya oyun için birbirinizi kırmanıza gerek yok, Herkez oyununu oynasın işine baksın ...

Kendinden kacamazsın ne kadar uzagada kacmaya çalışsanda kaderin seni mutlaka bulacaktır...
Yav Tayfun sanki ben kendi derdimle uğraşıyom.Gelip gidip bana aynı lafı çarpmayın.Derdiniz neyse açıkca söyleyin.Alla allaUltraxreis yazdı:aken yazdı:internet delikanlılıgı yapacaksanız buyrun vs yapın yok delıkanlılık yurekte olur klavyeye gerek yok dıyorsanız buyrun özelden devam edın gerek yok forumda tartısmaya
Katılıyorum. Gereken neyse oyunda helledin veya oyun için birbirinizi kırmanıza gerek yok, Herkez oyununu oynasın işine baksın ...

▓▒░ T U R B E Y L E R ░▒▓
▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
- UltraManner
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
Itemlerımı Satmıs Durumdayım.. YüceelnLeRLede adam Kesemem..Gelseydı Onceden Notron Plevne setım wardı atardık ws..
Ne war eLimde kaLan,bu Dünya zaten yaLan..
Ne war eLimde kaLan,bu Dünya zaten yaLan..
Ufaklıklarla atmıyorum artık ws.Sonra arkamdan konuşuyorlar.Olgun insanlarla atıyorum.Onlar kabullenmeyi biliyorlar.

▓▒░ T U R B E Y L E R ░▒▓
▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓